CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: taksukapeanut

Kekasih Baru Nelydia Hadiahkan Kereta Mewah

[Copy link]
Post time 22-2-2016 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Syd replied at 22-2-2016 05:14 PM
ke duda terhangat?
muka eksotik?


Siapa noks? Iols lemau tak leh nak fikir siapa

Nely drive range rover.. baru terjumpa aritu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-2-2016 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Huntong jadik org cantek .time bercinta dah dapat kete. Nnt kalau kawen mahu nye dapat kedai juai kete. Akak ni mase kawen laki bagi hantaran lv seketui. Dah kawen dekat spoloh tawun tiada lagi lv, maka byk lah koleksi bonia sembonia penuh lemari
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru berkawan je dah dpt kereta
Suspicious gileee
Haha
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 11:09 PM | Show all posts
Nely ni memang cantik....
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
siapa jejaka itu nok?? siapaa??
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 11:29 PM | Show all posts
Huntonglaa..jangan dengan duda lombok, udah ler
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
heyy hello this is cinta suci hokeh..mestila tak perlu buat apa2 utk dapat kete mewah.
lainla kita ni, nak suruh boyfren bayarkan axia bulan ni je kene basuh baju kerja heshe for the next 3 month.
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 12:21 AM | Show all posts
Kekdah menaikakan name yg hampir malap ke ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-2-2016 12:23 AM | Show all posts
cahayahati replied at 22-2-2016 09:18 AM
untunglah org cantik, boleh dpt kereta free2 je... eh,free ke?

kecantikan dan calie kereta ibarat aur dan tebing.
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Syd replied at 22-2-2016 05:14 PM
ke duda terhangat?
muka eksotik?


Mengikut sejarah terdahulu, si duda eksotik pujaan tu mmg jenis suka bg kete kat makwe dia

So ade kemungkinan lah heols based on klu yg diberi reputz
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 01:36 AM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok replied at 22-2-2016 05:41 PM
xde ke sesapa nak adiahkan kat sya kereta?

Lagu kereta senja nak?
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 01:42 AM | Show all posts
senangnye kasi kereta setepek terus macam tu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 01:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Rezeki dia.

Moga berbahagia
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 01:47 AM | Show all posts
makgetah replied at 22-2-2016 10:56 PM
Huntong jadik org cantek .time bercinta dah dapat kete. Nnt kalau kawen mahu nye dapat kedai juai ke ...

sabo kak sabo. bonia pun okayyy hapeeee
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 02:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi bila tengok muka nely ni always teringat tweety bird
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 03:36 AM From the mobile phone | Show all posts
kat mana ye nak cari orang2 kaya yg tak syg duit ni.
iols xnak kereta import,dapat proton suprima pon dah alhamdulillah dah.senang nak jaga bila dah putus nanti
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-2-2016 07:31 AM | Show all posts
bgs la tu...baik la ko dgn org lain..
dgn qi tu mcm x msuk jek ...
plus nmpk busuk
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 07:31 AM | Show all posts
tapi nelly ni lagi cantik berbanding kakak dia..kakak dia mcm muka senduk penyek..nak2 dalam cite ptg2 tu..hehehe..
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Blom lobos lagi..abg bagi laa sgale2nye..nnti daa lobos,menngis laa dlam tv suda suratan takhdir..xde jodoh,jodoh xpanjang bagai2 hehe
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 07:50 AM | Show all posts
untung la jd org cantik..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 11:34 AM GMT+8 , Processed in 0.108642 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list