CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: taksukapeanut

Kekasih Baru Nelydia Hadiahkan Kereta Mewah

[Copy link]
Post time 21-5-2016 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
heydiddle replied at 20-5-2016 08:19 PM
Valid lg tak nak komen ni hehe

Berdasarkan gambar yg uqasha upload di ig sheols bf nely ni masi ...

Puc apkah.cer tepek
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-5-2016 07:58 AM | Show all posts
heydiddle replied at 20-5-2016 08:19 PM
Valid lg tak nak komen ni hehe

Berdasarkan gambar yg uqasha upload di ig sheols bf nely ni masi ...

yg ni ke? so uqasha ngan tburn ke

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2016 08:21 AM | Show all posts
bkn tburn tu ngn model ke...dayang name nye..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2016 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
kakikokcak replied at 8-3-2016 11:42 PM
ko hado ko noks >>

kekekeke

Berapa byk id ko nak buat haaaa.

Dah tu nama id ko semua sial sial kan.

Kaki toron la. Kaki kokcak la...
Ko ni mesti jantan gila seks tak guna
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2016 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 21-5-2016 09:00 AM
Berapa byk id ko nak buat haaaa.

Dah tu nama id ko semua sial sial kan.

kaki toron kaki kokcak org same ke pkai id pokkorhangguk..dok letak link bagai.semak tol.aku pokk kang
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2016 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
pinkvelvet replied at 21-5-2016 07:58 AM
yg ni ke? so uqasha ngan tburn ke

a ah..surprise jgk, eh this guy dgn nely?? Dulu nak tackle uqasha maybe sbb bertudung kot (merujuk kpd ciri2 islamic wife heols)

Sbnrnya, masa heols nak kenal uqasha someone told the father who she really is, but the father doesn't mind sbb katanya tu semua cita lama, people changed..

Klaka pun ya jgk,,mcm mana dia menackle gadis2 ni.. this guy pendiam sgt, berat mulut - boring laa  

Well..,semoga berbahagia!
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2016 07:01 PM | Show all posts
heydiddle replied at 21-5-2016 06:00 PM
a ah..surprise jgk, eh this guy dgn nely?? Dulu nak tackle uqasha maybe sbb bertudung kot (merujuk ...

well money talks kot haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 01:48 AM GMT+8 , Processed in 0.088330 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list