CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: CARI-HBZ

Sudah 3 Bulan Berkahwin, Mila Belum Berkesempatan Masak Untuk Suami

[Copy link]
Post time 11-2-2016 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Syoknya xsempat masak.. kalau aku xpayah masak lg bagus..habis busuk bdn masak seme..laki nk gomoi pon x selera
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-2-2016 03:45 PM | Show all posts
La  yg ni pun reporter tulis?? Hampeh betul..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak aku aritu mkn kenduri catering bizmilla ni la...lauk sedap amat sampai licin pinggan katanya
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 04:27 PM | Show all posts
hamboiiii busy nya.. takkan la nak buat roti bakar pagi2 pun x sempat dekkk
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 04:29 PM | Show all posts
dasar pemalas....
main sempat tak?...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 04:45 PM | Show all posts
so .... kalo x sempat masak? ....
lagipun biz katering maybe tapau .....

xsempat masak xpe ...

janji serve kerang kepah ...... x gittewwww
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 05:01 PM | Show all posts
berita sampah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Bisnes baju dia acane heh? Ade lg idak? Ingt moodrepublik last yr semua bju dia size kecik..tp dia promote dkt mak iols yg bukan la size s and xs..trus mak iols suruh dia pakai sndri je bju bju tu snce kau promot tp size bdn org tu xde hehehehe lawak jgk tgk mak aku melaser milah ni..tp dia sempoi je sengeh manjang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-2-2016 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala sama2 keje kan
Nnt biznes dh stabil boleh la mskkan ari2
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 08:34 PM | Show all posts
reporters tak de berita sgt ke..ni pun nak buat berita..alahai
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 09:41 PM | Show all posts
Baru iols tahu Bizmilla tu business dia.
Selalu nampak org tempah.
Bole tahan jugak la kencang business.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 11:15 PM | Show all posts
kkeke
jangan comontot pun x sempat nanti susah lak kan
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 11:24 PM | Show all posts
bukan tk smpt tp malas... nasi goreng tu 10 minit siap nak dengan tk nk je
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa laa korang ni. Kang dia dok gebang tiap hari masak 10 jenis lauk utk laki mula la korang ckp dia bbnu baru nak up.. takde anak lagi boleh la nak masak sana sini. Boleh layan laki mcm raja apa laa.

Kira okay la ni dia mengaku tak sempat masak. Mmg realiti kaum wanita zmn skrg sebok tlg suami cari nafkah.  Nak masak pun terkejar2

Lagi pulak mila ni mmg ada bisnes restaurant & catering. Sah2 everyday also boleh mkn dkt situ. Nak buat apa lg masak dkt rumah
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Alasan je tu! Ko main kejar2 dgn laki ko sempat lak???
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 06:42 PM GMT+8 , Processed in 0.180687 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list