CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

Sudah 3 Bulan Berkahwin, Mila Belum Berkesempatan Masak Untuk Suami

[Copy link]
Post time 11-2-2016 11:34 AM | Show all posts
alahai.. xde cite lain yg lagi menarik ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-2-2016 11:56 AM | Show all posts
malu je kluar statement gini..
nama je tokey katering..tp xsempat nak masak utk laki..

mcm2 statement kurang cerdik dr retis ni

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 12:04 PM | Show all posts
3 bulan masih manis... orang kata inai pun masih ade kt jari, laki okay jela.
Sok2 dah kelat nak beransur payau.. mula laa belacan tak taruk dalam makanan pun jadi isu untuk terms "tak sefahaman".
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 12:10 PM | Show all posts
sepitsiput replied at 11-2-2016 10:54 AM
Agaknya dia tapau lauk pauk katering je blik rumah. Tu yg kata x sempat masak.


so funny kaka nie
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 12:16 PM | Show all posts
amikie replied at 11-2-2016 10:51 AM
ramai dah bintang2 AF kawen termasuk sang juara..
Vince,Zahid,Mawi,Pejal,Mila,Stacy...

vince da kawen? motip iols ttggal ketapi?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 12:22 PM | Show all posts
astagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... ini pun nak dijadikan thread?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh lah dari takde berita.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 12:35 PM | Show all posts
apa2 la mila ooii
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-2-2016 12:38 PM | Show all posts
tak sempat masak tu biasa mila, kalu tak sempat projek tu luarbiasa.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 02:37 PM | Show all posts
Orix replied at 11-2-2016 12:16 PM
vince da kawen? motip iols ttggal ketapi?

Iye sayam..... dah kluar pun anak sorang....
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 02:38 PM | Show all posts
kucen_miang replied at 11-2-2016 10:45 AM
apa nama kedai dia sis? kat area mana?

Restoran Embun Urai, Puchong Prima...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 02:43 PM | Show all posts
maharani_gebu replied at 11-2-2016 02:38 PM
Restoran Embun Urai, Puchong Prima...

tima kasih (sembah ratu)
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Errr makan 3x sehari takkan 1 time pun takdan masak, watever lah mila oii
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 03:04 PM | Show all posts
Orix replied at 11-2-2016 12:16 PM
vince da kawen? motip iols ttggal ketapi?



dah ada baby pung si Vince nih...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 03:15 PM | Show all posts
alahai...ni pun thread ke...kutip kacang ahh
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 03:15 PM | Show all posts
kutip tacang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-2-2016 03:20 PM | Show all posts
ape2 je la
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
3bulan??? Laaa ingt 3 mggu logik la jugak. Masak bukan payah sgt pun.. ke malas?? Hihi
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Bnde ni pun nk cita? diam2 je sudehhh
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 03:31 PM | Show all posts
ehh bak akte suami aku...bab masak2 ni klo mmg dah ade niat nak masak untuk suami tu sengantok or busy mane pon confirm akan sempat. yg penting niat ko~
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 04:59 PM GMT+8 , Processed in 0.096349 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list