CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dejure

Jebat mengamuk lagii...Sharnaaz Ahmad Utamakan Keselesaan Dalam Rekaan Jubah

[Copy link]
Post time 26-1-2016 12:03 PM | Show all posts
huhuhu

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-1-2016 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kali ni aku terpaksa setuju dengan laki mamak ni.i dont know if it's wrong berpakaian ketat untuk jumpa Tuhan tapi aku sakit mata tengok jubah jantan ketat2 dah macam pompuan hijabster pakai dress ketat
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
eleh nk cite pasal agama bgai yg ko bergesel ngn pmpn smpai gigit x igt tuhan plak
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
gelinya statement contradicting dgn perangai ni. mat rempit sgt
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 12:29 PM | Show all posts
Bukan main ko ye Jebat bercakap pasal adab segala
Abih ko tu mana adab sopan ko bercinta dgn si bella smp berlaga / bergesel pipi segala
Tapi apa yg ko bebel kan kat atas pasal jubah ketat tu iols setuju
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 12:37 PM | Show all posts
ya.....ada pOint di situ...
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa puting lelaki skrang sama taraf dengan cekpit ke sis?
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
mokcikKSKB replied at 26-1-2016 10:40 AM
Kalau lelaki pakai ketat kat dada yg bukan aurat bedosa x??hehe

Hubby meols klu pakai baju t yg body hugging time solat heols akan tukar dan cari tshirt longgar2. Sesetengah lelaki x suka pakai ketat2 time solat sbb mengganggu khyusuk.

So meols setuju jah royanan si jebat ni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-1-2016 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
jojoba_beads replied at 26-1-2016 10:44 AM
apa maksud dia jubah ni baju keagamaan? so baju melayu, kain pelikat tu baju apa pulak?

bukankah  ...

Maksudnya sekiranya iklan produk jubah tu menggunakan pendekatan keagamaan contohnya model2 jubah hipster ni shooting kt kaki tangga masjid...mmg ler jadi jubah ni ala2 utk dipakai solat...ala2 org promosi telekung jua.


Unless klu promosi tudung...mmg bukan pakaian solat.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
babablec replied at 26-1-2016 11:01 AM
org lelaki nk jaga aurat time solat lagi susah dari kaum pompuan.

Tau xpe... dolu2 meols siap suruh hubby solat 2 x ya gara2 tshirt dia singkat hingga menampakkaan alur vontot sbb sluar longgar.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Alaa si mamak ketiakaribusuk ni
Nak suh peminat beli jubah nko, tak perlu la nak kondem penjual jubah yg lain..
Dan2 la nak berlagak ustaz..time bergesel2 dgn gf tak fikir pulak pasal Allah iya
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 12:53 PM | Show all posts
yealah, paham dgn apa yg si Jebat nk sampaikan
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
manjalara_01 replied at 26-1-2016 12:02 PM
i pun ketinggalan jgk....tlg bg pencerahan please...
adekah salah 1 ciri utama baju hipster tu..k ...

@de_ikea camni kot







Kadang2 jubah ni jd alat utk ponen2 feelinh gaun

Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kata2 bang jebat terpercik kat muka blk
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 12:56 PM | Show all posts
Kali ni aku setuju dgn abg jebat..motif buat jubah skrg ketat2?..rasa x bernafas je aku tgk
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Betol jugak kata heols
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-1-2016 01:15 PM | Show all posts
semua betul la si jebat ni, cuma part baju keagamaan tu je -- Jubah bukan baju agama --ia baju budaya
orang pakai jubah pergi tengok bola, menari, pergi market--cuma jarang kat Malaysia je



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 01:18 PM | Show all posts
sokong abam jebat utk kali nie....
otot baru nak tumbuh??
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 01:20 PM | Show all posts
tapi memang betul la..aku pun kurang selesa tgk ustaz2 kt alhijrah yg pakai jubah2 moden ni..seksi tau.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 01:21 PM | Show all posts
ko tak suke jubah ketat, tapi ade org lain yg suke
mcam jugak, org lain tak suke bergesel2 ngan kekasih, tapi ko suke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 01:17 AM GMT+8 , Processed in 0.110975 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list