CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: sepitsiput

Her Royal Highness Queen Alin (Amelina) murka dengan Hijau Kertas (youtube)

[Copy link]
Post time 21-1-2016 08:18 AM | Show all posts
hahaha HK ni ada few artis je yg dia komen positif, mostly rival tokti macam dayang dgn liza hanim.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-1-2016 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
knp panggil dia queen ya?
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 08:24 AM | Show all posts
HK nih pakai gambar pelakon ponen yang bajet hot supermodel tu kan? meols ingat lagi jaman heshe dok meratib kat wall FB Tyra Banks, memohon restu nak jadi model transgender gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 08:33 AM | Show all posts
i dok bace la mana kaklyn reply ..rupanya guna nama kikilala
ingat karatz tegar dok backup she
tapi betul juga la si KH tu komen ...
i pun dengar mcm gersang...
since she dah sebut nyanyi ala2 caberet..ok la tuh
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 09:06 AM | Show all posts
ponen hijau kertas ni sapa je die tak ngate.. baik siti, zz, dayang pun pernah ye, sesapa je..

aku pernah terbaca satu je komen die yang okay..tu pun kat video Kak Pah..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 09:10 AM | Show all posts
kiki lala.. aku ingat brand baju budak2 je...
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 10:28 AM | Show all posts
ponen ke nih

kemut lebih la nih kan
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
choi sangat nama.kiki lala..tp bahasakan diri kak lyn
alang alang..bahasakan diri.kiki lala
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-1-2016 10:42 AM | Show all posts
beta_carotene replied at 21-1-2016 12:08 AM
mesra rakyat sangat kan Tuanku Alin?? berakak2 jah dgn netizen... takde beta beta segala

over nyer uolss.neh mesti set2 merafak sembah pelbagai
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 10:44 AM | Show all posts
sapa boleh verifykan kalo nyanyi lagu2 broadway perlu dgn feel kegersangan kah?
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 11:25 AM | Show all posts
tu baru komen kat youtube.. kat cari ni berjela orang komen cam sore beromen.. gersang.. pengsan klo die baca cari ni...
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 11:27 AM | Show all posts
memang macam kegersangan di padang pasir sangat ,,,,,, **muntah darah**
tapi .... si Hijau Kertas punya mulut memang macam puaka .... lahanat kat merata video
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 11:31 AM | Show all posts
mana komen si amelina tu..takde pung
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 11:55 AM | Show all posts
tapi aku dengar alin nyanyi... memang ala... gersang2 gitu.. bukan caberet style atau bradaway style puiuunn aku t ak buta seni hockay
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 12:02 PM | Show all posts
mentaliti kelas longkang perlu dihapuskan segera
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 12:08 PM | Show all posts
Suchi replied at 21-1-2016 08:22 AM
knp panggil dia queen ya?

haah tertanya2 juga..kenapa dipanggil queen
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-1-2016 12:22 PM | Show all posts
ubat_batok replied at 21-1-2016 12:08 PM
haah tertanya2 juga..kenapa dipanggil queen

Queen of dangdut kut... satu ketika dulu
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 12:28 PM | Show all posts
amelina nih nyanyi lagu tu meme teruk pun..
geli nak dengar
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 12:48 PM | Show all posts
farlis replied at 21-1-2016 12:22 PM
Queen of dangdut kut... satu ketika dulu

oh yelah..lupa dia dlu fames
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 12:52 PM | Show all posts
pemes betul hijau kertas ni... memanjang nama dia kt komen
kadang2 rasa mcm kebetulan ke hape haku masuk tgk video ada je nama ponen ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 06:39 PM GMT+8 , Processed in 0.108299 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list