CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: jelitaqasyah

Fiza Elite Dan Adam AF Bercerai Lagi!!!

[Copy link]
Post time 21-1-2016 06:11 PM | Show all posts
sepitsiput replied at 21-1-2016 05:58 PM
Mmg fiza yg pling lawa pun dlm ramai2 elite tu... no 2 linda..tp meols zizik skit la lps kes terun ...

Terung hangus yg kata super-impose. Hakikatnya kami geng2 grapik semua ckp kompem gambar ori. Ada 24keping semuanya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-1-2016 09:53 AM | Show all posts
sebelum dpt, kemain jantan tu. now????
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2016 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
starcity replied at 21-1-2016 05:45 PM
Sebenarnya nak salahkan tabligh pun tak boleh gak..ramai je jemaah tabligh yg bekerja full time. Ada ...

Yes..betol tu..kwn ai ikt tabligh tp die keje as lecturer..arwah jiran ai,orang paling kami segani,tabligh jgk tp kayo rayo..maybe c adam ni silap faham psl jemaah tabligh kot..dorg brrdakwah tapi harta dunia masih ada utk kaver tanggungjawab dunia,cth family dorg..mcm arwah jiran ai tu siap bina masjid,bt jamuan,sedekah mcm2 kt org susah,pemurah sesangat,salu bg duit kt budak2,penyayang..tp sayang laa..beliau da xde..mmg terasa kehilangan...

al-Fatihah utk beliau..da xde daa org y cenggini....yang sedut duit berjuta2 ramai plak...puihhhh c jibby tingtong
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2016 11:39 AM | Show all posts
tengok pada adam ni dia mcm membosankan kot..mcm fiza kata birthday pun tak di sambut..lahai....pompuan kan nak di belai manja..ni duduk pun tak sebilik....mana nak dtg manja nya tuh
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2016 11:41 AM | Show all posts
Takziah Fiza. sis turut simpati.
Tapi cukup cukup lah tu, belajar dari pengalaman please.
Perempuan bukan tak boleh hidup kalau lelaki takde...gituh
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2016 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dua dua mendapat orang yg lebih baik
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2016 05:44 PM | Show all posts
wlu i fan adam
tp dlm kes ni
i x sokong mana2

dah bkn jodoh
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2016 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah utk kali kedua
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2016 07:58 PM | Show all posts
evlinne replied at 20-1-2016 11:43 PM
Fiza ni ada kacuk mamak ke?

penang mai kan? adalah lah agaknya sekaum dgn nanaz
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2016 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
makneng replied at 23-1-2016 07:58 PM
penang mai kan? adalah lah agaknya sekaum dgn nanaz

Ha itulah. Features dia tu pun ada iras orang India sikit2. Tp dia cantiklah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2016 11:22 PM | Show all posts
sape retis msia yang kahwin sekali je dan kekal. nak tau gak.
duda/janda tak kira hokay, mcm siti dato k tak mau.

waheeda & akhill hayy single kan sebelum kahwin?.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2016 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
sepitsiput replied at 21-1-2016 05:58 PM
Mmg fiza yg pling lawa pun dlm ramai2 elite tu... no 2 linda..tp meols zizik skit la lps kes terun ...

Pada iolls yebby yabadi paling cantik dlm elite... No 2 linda.. 3 azza pastu baru fiza... Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2016 10:49 AM | Show all posts
Nt-ViruS replied at 23-1-2016 11:22 PM
sape retis msia yang kahwin sekali je dan kekal. nak tau gak.
duda/janda tak kira hokay, mcm siti d ...

waheeda single but akil was not... cuba lah selak2 balik cerita diaorang ni.. ala2 ctdk versi lagi penipu budget suci
cinta tiga segi beb...
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2016 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau baca komen di paper mcm related to financial problem

Iktibar kpd pasangan yg bakal berkahwin & sedang berumahtangga
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2016 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
True-X replied at 21-1-2016 05:12 PM
Aku ingat lagi time diorg nikah.... adam pakai serban... fiza pakai jubah... ade poremner cakap.. ni ...

Kuangjo tau komen sis ni.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2016 01:17 PM | Show all posts
foxy_kaypo replied at 24-1-2016 10:49 AM
waheeda single but akil was not... cuba lah selak2 balik cerita diaorang ni.. ala2 ctdk versi lagi ...

so takde ke ek retis malaysia yg memang single kahwin dan kekal smpi skarang?.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-1-2016 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Nt-ViruS replied at 23-1-2016 11:22 PM
sape retis msia yang kahwin sekali je dan kekal. nak tau gak.
duda/janda tak kira hokay, mcm siti d ...

Amy mastura & suami
Vanida & shidi
Akak jena & suami
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2016 02:01 PM | Show all posts
sepitsiput replied at 21-1-2016 05:58 PM
Mmg fiza yg pling lawa pun dlm ramai2 elite tu... no 2 linda..tp meols zizik skit la lps kes terun ...

waaahhhhhhh sekian lama pic & gosip tersebut masih ingat lagi kaler sofa  




Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2016 02:10 PM | Show all posts
tulah dulu wak ngurat ko jual mahal..
rasakan..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2016 02:15 PM | Show all posts
BERITA perceraian antara Adam AF, 32, dan Fiza Elite, 34, mendapat perhatian ramai memandangkan ini merupakan perceraian kali kedua buat mereka.

Menurut Adam, punca penceraian antara mereka biarlah hanya ALLAH sahaja yang mengetahuinya

“Saya tidak mahu mengulas apa-apa tentang perkara ini.

“Apa pun, ia bukanlah disebabkan oleh orang ketiga ataupun masalah kewangan. Mungkin sudah tiada jodoh antara kami,” katanya lapor Media Hiburan, semalam.

Adam dan Fiza bernikah pada September 2013 tetapi mereka tidak dikurniakan anak dan pernah bercerai pada 28 April 2014 tetapi rujuk pada tahun sama.

Buat kali kedua, Adam menceraikan Fiza dengan talak satu di rumah mereka di Gombak pada 21 September lalu sebelum mengesahkan lafaz cerai di Mahkamah Syariah Shah Alam pada 28 Disember lalu.

Bercerita tentang kegagalan rumah tangganya, Adam akui reda dengan apa yang berlaku.

“Setelah mencuba (mempertahankan rumah tangga), saya reda dengan apa yang berlaku ini dan menganggap perpisahan adalah jalan yang terbaik buat kami berdua,” katanya.

Sebelum ini Fiza ada meluahkan perasaannya di laman Instagram merujuk kepada kritikan yang dilempar kepadanya setelah berita perceraiannya tersebar.

“Tak semua orang suka kita dan suka apa kita buat. Ada sahaja yang tak kena. Saya pun hidup macam manusia biasa,cari rezeki di muka bumi ALLAH ini.  Saya mencari rezeki yang halal demi untuk menyara keluarga saya terutama Mama saya setelah saya kehilangan Papa saya tahun lepas.

“Apatah lagi sekarang ini saya hidup sendiri, perlu cari duit sendiri tanpa minta pada siapa-siapa. Saya perlu bekerja keras utk keluarga saya terutama anak-anak dan Mama. Saya rasa mahu saya tidak boleh hidup kalau fikirkan kata orang. Saya harap apa pun yang saya buat lepas ni jangan dipertikaikan lagi,” tulisnya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 12:53 AM GMT+8 , Processed in 0.095883 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list