CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: jelitaqasyah

Fiza Elite Dan Adam AF Bercerai Lagi!!!

[Copy link]
Post time 21-1-2016 01:00 PM | Show all posts
dah xde jodoh nak wat cemana..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-1-2016 01:46 PM | Show all posts
adam ni kalau ikutkan die top jugak mase kuar AF...kalau ikutkan lagi top kot dr budak2 af yg lain...tp kesudahan die sendu...
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Adam kena cari org bujang kot. Kahwin dgn janda/ Duda.. Hati stress... Mengikut pengalaman sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 02:05 PM | Show all posts
hal duit2 ni isu sensetif...klo x bleh terima mmg payah
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 02:17 PM | Show all posts
bertabahlah fiza & adam...mungkin ada yg lebih baik lepas  ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 02:20 PM | Show all posts
Babycomel84 replied at 21-1-2016 01:50 PM
Adam kena cari org bujang kot. Kahwin dgn janda/ Duda.. Hati stress... Mengikut pengalaman sendiri

knp ckp mcm tu?

Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 02:25 PM | Show all posts
bemyself replied at 21-1-2016 08:23 AM
kawin la..baru tau
sapa la yg nak kawin cerai kawin cerai..
Tapi bila dh duduk dalam fasa pkahwi ...

hikhik...btol tu...
mmg nk kawen...tapi xjumpa2 lagi..iskk
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 02:25 PM | Show all posts
retis skang ni senang kan. nak kahwin, kahwin.
nak cerai, cerai. semudah a b c.
iman tu kuat skit boleh tak?
*sarung telekung instant Heliza Helmi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-1-2016 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
m2506 replied at 21-1-2016 02:20 PM
knp ckp mcm tu?

Bujang sesuai dgn bujang.
Janda sesuai dgn Duda.
bujang kawin dgn janda Makan hati la lau wife me layan anak Lebih daripada suami.
Mmg mula2 kawin ckp x kisah. Dah lama2 x tau la
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 04:47 PM | Show all posts
lepas cerai ni, boleh lah si fiza ni bukak balik tudung tu pastu mengangkang sana sini time berlakon nanti...pastu, on the spot datuk vvip call masuk minang...pastu senanglah hidup takyah berlakon laie...
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 04:54 PM | Show all posts
MH37O replied at 21-1-2016 04:47 PM
lepas cerai ni, boleh lah si fiza ni bukak balik tudung tu pastu mengangkang sana sini time berlakon ...

emangnya udah dibuka kan. tidak percaya? tanya ahwieeeee
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 04:55 PM | Show all posts
karipap_pink replied at 21-1-2016 08:54 AM
emangnya udah dibuka kan. tidak percaya? tanya ahwieeeee

berok mana pulak ahwieee tu...?
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ingat lagi time diorg nikah.... adam pakai serban... fiza pakai jubah... ade poremner cakap.. nila perkahwinan yg diberkati sebab pakai pakaian islamik..

Hahahahaahahahahaahahahahahajahjajhahakakakakakk
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 05:14 PM | Show all posts
boleh baju pengantin jadi ukuran keberkatan perkahwinan?...
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 05:21 PM | Show all posts
zamman?



Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa dorang rujuk aritu pun dah dapat rasa dorang akan bermasalah lagi. Ni kes salah seorang pasangan yg masih tak nak berubah walaupun dah diberikan peluang kedua. Harap diana rafar & linda rafar tak jadi macam fiza ni nanti
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-1-2016 05:43 PM | Show all posts
bertabahla
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebenarnya nak salahkan tabligh pun tak boleh gak..ramai je jemaah tabligh yg bekerja full time. Ada doktor, professor, bisnesman, kaki tangan kerajaan pun ada. Tak ada pun aku tenguk dorang harap duit tabligh utk support bagi makan anak bini. Tabligh bukan nya ada dana utk support jemaah macam Al Arqam
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
samax replied at 21-1-2016 12:25 PM
Adam cuma 2 tahun muda dari fiza..should not be a problem. Tapi masa memula fiza ganti abby dalam el ...

Mmg fiza yg pling lawa pun dlm ramai2 elite tu... no 2 linda..tp meols zizik skit la lps kes terung hangus di sofa biru tu.. so abby naik no 2.. tp skrg dh bambam
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 05:59 PM | Show all posts
takziahhhhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 01:26 PM GMT+8 , Processed in 0.097919 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list