CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: jelitaqasyah

Fiza Elite Dan Adam AF Bercerai Lagi!!!

[Copy link]
Post time 28-1-2016 08:53 PM | Show all posts
azie.dz replied at 28-1-2016 10:59 AM
adam...ada org upload kat fb almost everyday adam makan situ..every nite ahaks

dia dok sri gombak ke chuols
ingatkan kota damansara...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-1-2016 08:54 PM | Show all posts
kaka pun speku sbb kewangan...
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 04:21 PM | Show all posts
kucen_miang replied at 25-1-2016 09:56 AM
Berok yg @karipap_pink biasa belanja karipap dia kot.

kita dok cerita pasai berok apa ni ekk kucen? den dah lupa pulok...lama tak log in forum...
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 04:24 PM | Show all posts
jepp replied at 28-1-2016 08:53 PM
dia dok sri gombak ke chuols
ingatkan kota damansara...

sri gombak ke? i duk sana. tak pernah nampak pun.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 05:06 PM | Show all posts
tupai_tupai replied at 28-1-2016 11:03 AM
fiza ni demand kot

yela bekas laki dia kaya raya

aku setuju..
pastu pulak si adam ni terlalu 'strict' dgn fiza kot..
menjak dia join tabligh ni kan.. semua dah jd tak sehaluan
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2016 02:48 AM | Show all posts
uollss biar betui couple nih dah bercerai? sedey sangat ler. dulu dah cerai kan kan kan? ape kes sekarang nih? adam tuh masih nak kawal fiza ke uolss?
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2016 04:14 PM | Show all posts
jepp replied at 28-1-2016 08:53 PM
dia dok sri gombak ke chuols
ingatkan kota damansara...

tatau dia duk mana...tp dr sumber fb dia selalu makan kat kedai nasi kerabu tu almost every nite last few mths or last mths kalau tak silap
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2016 04:28 PM | Show all posts
dah xde jodoh..hmmm..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 01:23 PM GMT+8 , Processed in 0.084461 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list