CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ayushuhada04

[SBS] Come Back Mister ~ Rain, Oh Yeon Seo, Lee Min Jung

[Copy link]
Post time 8-3-2016 06:27 PM | Show all posts
citer ni best
pelakon semua mantaoppp termasuk la budak pompan tu

tapi... storyline a bit loose

masuk ep 4 macam dah hilang fokus
tuna start boring kat ep 4

ke aku yang having too high expectation?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-3-2016 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
tuna_sandwic replied at 8-3-2016 06:27 PM
citer ni best
pelakon semua mantaoppp termasuk la budak pompan tu


Mmg storyline citer ni de sedikit loose...sb mcm de bende yg x bape fhmkn...nas suke karakter si yeon so tu...wtk rain mcm x kosisten dgn jln citer...walau citer ni best de stgh part tu rase cam x leh nk kaitkn dgn pe yg citer ni nk smpaikn...smpai skrg ni nas msh blur motif si lelaki yg jd rain tu...walau nas tahu yg dia nk buktikn dia x bunuh diri...jd si lelaki nk habaq kt kwn2 dan keluarganya dia x bunuh diri....pastu tiba2 kaitkn plak yg pasaraya ni nk tutup...pasal ape nk tutup...mgkin faktor x untung kot atau sb lain..satu lg yg part penjahat si bekas laki hanora ni...ekeke dgn ex wife..nas msh blur.....nas hrp yeon seo ni de kt real life nk match dgn bodyguard tu...hahahahaa..i like diorang ni..hehehe..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2016 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah tertengok citer ni..alamat nye kena tggu tiap minggu lah.
Slalu maraton dari awal smpai abis.huhu
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2016 03:52 PM | Show all posts
naqibnasuha replied at 8-3-2016 07:52 PM
Mmg storyline citer ni de sedikit loose...sb mcm de bende yg x bape fhmkn...nas suke karakter si y ...

msh blm terkupas lg kot..tp ida pelik np han ki tak jd pmpn... tau si laki min jung tu jd rain sbb dia berangan ada badan mcmtu..tp part ki tak dia x explain np dia jd pmpn kan....

tp xpe kita tgk la smpai hbs kot la ada explain
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2016 11:39 PM | Show all posts
Edited by dauswq at 10-3-2016 11:42 PM

epi 5 ni so gayes + lesbo tul..promote lgbt ke ape ni

rain siap kunyah sushi mamat tu baru luahkan

oh hyeo so hampir2 kena cium dgn lee ha nui
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2016 11:41 PM | Show all posts
btw sape layan shine or crazy tu pasti teringat oh yeo so ni berebut jang hyuk dgn lee ha nui gak

kebetulan deols ni berlakon sama balik  

@cantleyi @ayushuhada04
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-3-2016 11:44 PM | Show all posts
Edited by dauswq at 10-3-2016 11:48 PM
tuna_sandwic replied at 8-3-2016 06:27 PM
citer ni best
pelakon semua mantaoppp termasuk la budak pompan tu

tuna layan drama signal lagi baik ... fefeling jek tgk citer tu

btw anggap jek citer ni hiburan
layan wtk oh yeo seo yg kelakar
rase suka sgt interaksi dia dgn rain .. dgn lee ha nui pun best
part2 lain tu mmg membosankn.. sbb nmpk rain terlalu childish /immature

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-3-2016 07:46 AM | Show all posts
dauswq replied at 10-3-2016 11:41 PM
btw sape layan shine or crazy tu pasti teringat oh yeo so ni berebut jang hyuk dgn lee ha nui gak

...

yer mmg sgt2 ingat ler daus....

tp dlm cite ni...leh lak jadi couple yer...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-3-2016 08:42 AM | Show all posts
dauswq replied at 10-3-2016 11:41 PM
btw sape layan shine or crazy tu pasti teringat oh yeo so ni berebut jang hyuk dgn lee ha nui gak

...

muka lee ha nui tu semedang ketat...


Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2016 10:09 AM | Show all posts
ep 5 mengupas sisi watak lain utk rain... belakon mcm org gila2 mcm tu mmg lucu sgt...

tp x suka la watak KSY yg msuk dlm bdn rain... mcm padan je dia mati..sbb masa hidup pn dia x appricate wife dia sgt even dia ckp syg ke apa tp mcm jarang bg perhatian kt family dia....

nth pape duk jeles kt bin ngn kwn dia tu pastu malukan bini dia kt dpn staff lain...

dh terbawa2 perangai mengarah mcm boss dia dulu....

suka lg watak HKT ngn pmpn tu...
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2016 11:50 AM | Show all posts
perasan tak watak Yoon Park dlm cite ni nama penuhnya Jung Ji Hoon..
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2016 12:22 PM | Show all posts
dia perempuan pelakon tu? muka macam PSH
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2016 01:34 PM | Show all posts
Edited by nadie90 at 11-3-2016 01:36 PM

Ayo Rain hodoh gila watak dia dlm drama nie...scene dia nmpk bini dia peluk kawan dia 2...menangis beriya-iya smpai hempap bdn ats kereta....pas2 scene dia msuk shopping mall dgn laki jht 2...nmpk bini trus jd xbetui....mcm apa ja...pas2 scene SYY dgn Oh Yeon Seo hmpir2 nk cium 2...dah la mak dgn ayah tgk skli...nsib x jd..Episod 5 nie byk scene2 lwk...
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2016 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawak lah citer ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2016 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
dauswq replied at 10-3-2016 11:39 PM
epi 5 ni so gayes + lesbo tul..promote lgbt ke ape ni

rain siap kunyah sushi mamat tu baru  ...

Nas  rase cam x sesuai plak citee ni ditygkn ms primetime...byk dirty citer ni.....kdg tgk rase meluat...btl part lgbt tu...
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2016 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
arabica replied at 11-3-2016 11:50 AM
perasan tak watak Yoon Park dlm cite ni nama penuhnya Jung Ji Hoon..

Bukan ke name rain???hehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-3-2016 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
aciklola replied at 11-3-2016 12:22 PM
dia perempuan pelakon tu? muka macam PSH

Tkejut tgk igt park shi hye jgk..hahahaha...tp mmg bukan dia...style rambut dan muka mmg iras2...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2016 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Slps epi 6 ni...mcm nas x dpt nk tgkap jln citee...x tersusun  kemas...cacamarba..scene flashback pun mcm x dpt nk feel..sama mcm mainan emosi..rase cam x smpai..lakonan dh mantop dah...mmg ilg arah plot citer ni...x smooth...syg dgn pelakon mantop tp jln citer yg loose...nas bygkn citer ni mcm 49 days..hahaha..tingginya hrpn ku..
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2016 12:54 AM | Show all posts
sampai epi 6 tgk, stakat ni drama ni masih tak tau mana arah tujunya. drama ni kalau kena kaedah garapannya, harus kebaboom..tp sygnya laaahai.. pelakon semua mantap2, hebat2 lakonan dorang waima yg berlakon watak2 separa pacak pun.

drama ni mmg flop pun bukan disebabkan oleh pelakonnya..tapi jalan cerita yang sangat tak kemas, merepek sana sini xde arah tujuan, cacamerba, noise everywhere here and there dgn scene yg tak perlu.

apa pun stakat episod 6, boleh disimpulkan bahawa drama ni not well organised, almost overrated, fun but not qualified enough to cast big names mcm rain, kim su roo, kim in-kwon etc. Untuk bergelak ketawa tanpa arah tuju, boleh diterima tapi tidak untuk menonton produk yang berkualiti.

kiranya aku tgk drama ni semata2 nk gelak2 tgk abang hujan, tgk kim suro, choi won young dan juga jamu mata tgk bodyguard cum manager cum pengikut setia lee honey

Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2016 12:56 AM | Show all posts
naqibnasuha replied at 11-3-2016 10:48 PM
Slps epi 6 ni...mcm nas x dpt nk tgkap jln citee...x tersusun  kemas...cacamarba..scene flashback pu ...

kan..punah harapan nk dapatkan produk ummmph drp abang hujan ni..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Joe Biden tarik diri perebutan jawatan Presiden, Harris calon Demokrat
ultra78Joe Biden tarik diri perebutan jawatan P
Views : 22072 Replies : 29
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 85136 Replies : 197
Pegawai Jabatan Agama Perlis  ditahan terima rasuah  RM1.2juta kes daftar nikah
AbahmungPegawai Jabatan Agama Perlis ditahan te
Views : 4055 Replies : 9
AirAsia mula penerbangan domestik dari Lapangan Terbang Subang
AbahmungAirAsia mula penerbangan domestik dari L
Views : 14681 Replies : 6
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21363 Replies : 355
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31852 Replies : 222
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92899 Replies : 1177
Lelaki hampir muflis dipergunakan abang ipar guna nama buat pinjaman bank pembelian kereta baharu Rm100k.Wajar atau tidak
YgBenarLelaki hampir muflis dipergunakan abang
Views : 36098 Replies : 43
Lelaki warga asing dakwa diliwat tarik balik laporan polis, suspek dibebaskan
mojarean_XLelaki warga asing dakwa diliwat tarik b
Views : 14437 Replies : 41
Anda Fobia dengan.....
fahdramliAnda Fobia dengan.....
Views : 31830 Replies : 192

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-7-2024 10:17 PM GMT+8 , Processed in 0.354512 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list