CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: aku.semut.merah

Fasha Sanda & Jejai dah bercerai???

  [Copy link]
Post time 15-12-2015 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 14-12-2015 10:04 PM
Akak ni kan saya perati dah bertahun2 berkuntum di forum ni duk memaki org. Akak ingat mulut akak  ...

Knape meEterbayang kan @CK ni boleh tag team dgn nina? Atau die mmg nina? Hahahha bahasanye..belen sgt
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-12-2015 01:00 AM | Show all posts
CrowneGlory replied at 14-12-2015 09:04 PM
Kalau betul pun x heran pun apala yg ko nk expect jantan yg boleh ceraikan bini time peknen...wonder ...

Hahaha..... satu je nak tanya...'wondering penis'  tu apa ?
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
sarukhan replied at 14-12-2015 11:28 PM
Me rasr mcm br jr kwen aritu

Ooohh..sbb nengok kt ig min..dh lme xtepek gambo laki die...tuh tnye tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 01:06 AM | Show all posts
dewimalam78 replied at 14-12-2015 07:10 PM
Jenguk ig fasha..mcm baru je fs jejai berpeluk sakan meraikan kemenangan polo. Alahai..sedih pulak t ...

akak pun perasan sheols ini macam tak hadap pun reta si jejai itu, itu yang time preggy pun gigih dok berlakon ke hulu ke hilir.

lifestyle sheols pun memang tak masuk dengan golongan prominent, sheols tetap dengan adik beradek pprt sheols.

namun begitu bagus jua sheols tak pernah slow down berlakon, so tak perlu konsep nak buat comeback bila dah cerai macam retis2 yang lain.. boleh maintain berlakon seperti sedia kala...anak2 pun dah ajar naik LRT bagai
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Vokuro replied at 15-12-2015 12:59 AM
akak ada backlog ig sheols, 2 hari lepas sheols ada tulis something like this:



Apa akak buat pepagi buta x tido lagi ni kak?
hadek lain la.... hadek tgh layan citer serams kat board misteri

Terer investigation akak
kalo family in laws hadek hangsuang....hadek bawak lari laki ke oberse. Takpun hadek yg lari bawak diri

tak koser nk layan kepprt'an ittew
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 01:11 AM | Show all posts
talia replied at 15-12-2015 12:18 AM
Harap ni sekadar khabar angin jah. Mcm tak percaya semudah tu deyols nak bercerai

namun dalam post fasha di ig apa yang pasti sheols tengah hadapi masalah rumah tangga yang agak runcing la kot??
tapi yang hairan nya post2 sheols yang feeling sendu hanya a few days lepas attend mejlis anniversary kawan jejai dengan jejai sekali...
sebelum itu tak perasan pula post2 sendu itu... ke masa attend mejlis itu pun tengah tunggu masa jah?? tengok gambar masa mejlis nampak macam normal jah
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 01:11 AM | Show all posts
Vokuro replied at 15-12-2015 12:59 AM
akak ada backlog ig sheols, 2 hari lepas sheols ada tulis something like this:

Camne mentua nak terima, kalau banyak sangat karatz yg batu api over2 duk cucuk jarum sana sini. Bila diorang dah ok sesame sendiri pun, tak upload gambar sket dah buat spekulasi entah aper2. Padahal takkanlah nak letak gambar orang tu jer sepanjang masa. Masing2 ada life. Karatz dgn haterz yg emo lebih2 macam diorg pulak yang kena jentik. Tu tak masuk lagi belah mak FS yang jenis cepat sentap. Jadilah haru biru camni. Ni pun benda tak sahih dah sebar merata-rata, sikit sebanyak benda ni akan effect la relationship between keluarga Jejai dengan FS.
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 01:13 AM | Show all posts
penmerah replied at 15-12-2015 01:07 AM
Apa akak buat pepagi buta x tido lagi ni kak?
hadek lain la.... hadek tgh layan citer serams kat  ...

kalau akak dalam kasut sheols pun akak akan stop nak ambil hati orang kalau dah bertahun coba pun tetap tak berhasil... penat kot??
lagipun weols sebagai kaum cikki kena ada harga diri jua...jangan lemah sangat dok mendambakan orang yang tak sudi.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-12-2015 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Mohon jangan campak thread ni ke bod lain. Iols pun tak larat nak pi kat bod retis sana

Iols harapkan berita ni tak sahih. Kata cinta hagong, takkan la dah nak mengalah kot. Ishh.
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 01:18 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_shya replied at 14-12-2015 09:59 PM
Duk kna kutuk

Bekas bini - rajin menempel

Yg jantannya......aman2 saja menyemai cinta dan cinta.....
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
MsIda replied at 15-12-2015 01:00 AM
Hahaha..... satu je nak tanya...'wondering penis'  tu apa ?

Nak wondering boleh...nak wandering pun boleh...
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 01:24 AM | Show all posts
Whats done is done and si Polan cant do anything about it. Si Polan was mentally not stable. Ada Postpartum Depression.  Mungkinlah Jejai or PS contributed, but even with the pressure in-laws can put on a girl, a rational stable person doesn't act like this.

Btw, She has no right to blame Nora, PS or Cho. Stop trying to get out of who is to blame for what. Maybe when in her grave Si Polan will find out.


So adik adik di luar sana jangan jadi garit dan mencarass laki orang .. jadikan kes si Polan as contoh terdekat nasib si pencaras. Kecundang di tengah jalan.
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 01:35 AM | Show all posts
Yang membezakan watak2 dalam kisah ni dengan celebrity2 or socialites urban lain adalah bagaimana mereka menjaga exclusivity masing2...

Tak salah aktif dalam social media untuk dekat dengan orang ramai tapi soal personal/soal hati kena exclusive la... kalau tidak sangat low class reflection diri mereka... yang PS tu pun sejak akak baru boleh membaca mmg dah gigih appear dalam mags... seiring sejalan if not worse daripada geng2 mak datin yang masuk majalah Nona zaman tu... tak pasti sama ada Nona masih memegang teraju majalah pengampu mak datin terulung negara....

Geng2 sekapal dengan watak2 ni antaranya retis2 pprt yang kita sedia maklum spt LN, fake, diva AA, chefwan, raja azmi, dll.... status celebrity, pangkat ada, duit ada, tapi too hard to part from their original traits from the slum....


Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 01:36 AM | Show all posts

Hahahah sian si Lombok dulu dipuja puja oleh peminat si Sado la ni dah jatuh darjatnya. hahahhaha ari tu aii ckp the best woman win apa? win a cheater? Kemain ckp aii jeles sebab ND diceraikan oleh si jejai. La ni apa sudah jadi?

Pisst: Talak satu ek? kalau tak 3 merasa ler si Polan 'punai" baru
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 01:44 AM From the mobile phone | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 14-12-2015 09:30 PM
Mana gambo nye chuols..tepek la sini


Dekat first page tuh chuols. Yg TT tepek di posting mukadimah beliyau
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 02:17 AM | Show all posts
Mana2 karat pun sama je.xdanya karat ni baik sikit,karat sana teruk lah.dua2 sama je bila perkara ni berlaku.
Yg sorg cerita fitnah si fs mandremkan jejai lah,nampak lah,itu lah..apa tujuan cerita gitu kat ig Org??Belum lg tukang menyampaikan xtahu sahih ke x..TP dok Cite.yg niat busuk dlm forum terbawa2 ke ig PS pun ada.hitam sgt hati..Lpstu fefeeling nak jangan.karat fs pun setengah ada juga yg over MCM tahu semua hal dlm kain.dua2 karat serupa.

Kalau dah gambo PS xda gambo raykal karat sorg gatal tanya mana raykal,kalau raykal ada..kalau xda rayfal terang2 mmg xda,sibuk pulak karat nak tahu mana rayfal..Lpstu sendiri tanya..sendiri pikir bukan2..sendiri buat Cite.nd ngn fs bg aku mmg dah baik aritu.tp masing2 pernah simpan perasaan marah dan benci satu sama lain,bila dilagakan dgn api fitnah..tu yg semarak balik bara yg hampir terpadam.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-12-2015 02:44 AM | Show all posts
DARSITA replied at 14-12-2015 05:36 PM
Hahahah sian si Lombok dulu dipuja puja oleh peminat si Sado la ni dah jatuh darjatnya. hahahhaha  ...

Punai baru tu laki ko punya punai kan cik Darsetan?

Ke punai laki ko dah expired? Tu yg ko pun gigih berivf bagai

Gigih pepagi bukak forum nak mengeji
Pegi goreng karipap utk laki ko tu dulu.

Pesanan:-
jgn diikutkan theory si darsetan jahanam nie uols.. Bkn boleh pakai dia nie., semlm doc baru call bgtau obat utk tahun baru nie dia blm ambik lg dr hospital, so paham2  sendirik la

Kikikilalala

Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 03:00 AM | Show all posts
yg si pompuan tu g kutuk puan sri tu..ko tu baik sgt la pukul canang kt public..
ko sendiri kata puan sri tu bgtau kt kawan2 baik dia..biar la dia.dh namanya kawan baik..
bersembang antara kawan baik..mungkin kawan baik bertanya,atau puan sri nk luah ke..kita x tau situasi masa diorg gathering..mmg la dia sebagai emak patut diam..tp mulut dia x leh nk kunci..

masalahnya ko tu yg pukul canang citer ni..elok2 org lain x tau..dh jadi tahu..
yang aku heran dalam kes mereka ni..knapa masing2 nk salahkan fasha, puan sri, nora, adik beradik mentua smua..sepatutnya dalam hal ni yg utama adalah jejai..dia suami,dia anak lelaki, dia menantu lelaki..
dia lah yg lead. dia sepatutnya lead untuk mak ayah dia, lead untuk sebagai suami, lead sebagai ayah rayqal (ex nora), lead sebagai menantu lelaki.. kalau dh hal ni kucar kacir.. punca nya adalah jejai..

kalau betul dia dh cerai ngn fasha, jejai yg kna muhasabah diri. ada khilaf dlm diri sebagai seorang suami dan anak lelaki.

Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 03:04 AM From the mobile phone | Show all posts
So benang nI dah bleh trusss ke longggkang.. Jup kg abislh bercakaran.. jum lyn mangga cicah cili kicap
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 03:06 AM | Show all posts
pearl-qaseh replied at 15-12-2015 01:18 AM
Yg jantannya......aman2 saja menyemai cinta dan cinta.....

dalam kes sheols ini akak tak syak jejai ada puki lain, more like masalah hubungan keluargaan belah mertua jah gitu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 03:06 AM GMT+8 , Processed in 0.295377 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list