CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: aku.semut.merah

Fasha Sanda & Jejai dah bercerai???

  [Copy link]
Post time 14-12-2015 09:52 PM | Show all posts
barfi replied at 14-12-2015 09:47 PM
Akak punya pun mesti berkerak juga kan? Mulut macam jamban. Heeee

jika tidak betina sundal...pondan sangkak jah semacam kamu yg suka sgt menjaga hal2 dalam kain org dekk sehingga ga faham bahasaapa itu batasan?...kakak masuk berforum di gosip just tgk2 gambar jah...tidak laah gegeh semacam perangai sundal kamu....ujung2 mengaku pejuang islam di board lain sambil bertakbir...munafik laknatullah semacam kamu xpayah sgt mengaku pejuang islam sis...lebih baik kamu pergi melacur dengan kawan2 ISIS di syria itu dekk

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-12-2015 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu bercerai pun..salahnya si jejai sndiri..

nk kta dgaq ckap mak adik2..dlu ceraikan nora danish..xgduh peduli pun kta mak n adik2 yg kata suka sgt kt nora danish..

Nie klu kta ceraikan fasha plak (hrap2 dak la..) sbb alasan dgaq ckap mak n adik2..
Mmg xdak pendirian la si jejai nie..tau semai benih..blah..semai benih..blah..yg jd buruk..duk kna kutuk
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Duk kna kutuk

Bekas bini - rajin menempel
Mak sendiri n adik sendiri - menyibuk umahtangga dia ngn fs
Bini la - xpndai masuk ngn fmly mertua
Mertua la -suka merempan di media sosial..si jantan aman2 ja usha cikki baru..
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
C.K replied at 14-12-2015 09:52 PM
jika tidak betina sundal...pondan sangkak jah semacam kamu yg suka sgt menjaga hal2 dalam kain org ...

Akak ni kan saya perati dah bertahun2 berkuntum di forum ni duk memaki org. Akak ingat mulut akak sorg je ke yg mampu memaki hamun? Kadang2 terlampau sgt akak punya bahasa. Mengalahkan bapok pelacur di deretan rumah kedai pandan indah sana tu haa
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 10:06 PM | Show all posts
miu84 replied at 14-12-2015 07:48 PM
gamba pakai tudung tu gambar terkini FS ke. mak aih kurus dan lawa.

Mmg gambar bertudung tu gambar baru sheols. Skrg tgh busy shooting sambungan drama tentang hati dlu yg penah tayang kt channel sendu tv2


Drama tu sendu2 pn ade sambungan dia jugak
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Sian anak2
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Well well..why am i not surprised?jejai tu sejak azali mmg kaki betina..xperlu nk touch pasal restu bagai lah.nasiblah pasah...mcm xtau je laki ko tu kaki pompuan.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Start dah forumer pun tak nak kalah bergaduh sesama sendiri....
Kak teh sambil baring sambil makan kuih boom jah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-12-2015 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
putehkundor replied at 14-12-2015 10:20 PM
Start dah forumer pun tak nak kalah bergaduh sesama sendiri....
Kak teh sambil baring sambil maka ...

Jgn mkn kuwh bom uols.nnti ngantuk.mkn popcorn ringan sket..leh tgk drama..
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
fasha cantik je..apa jadi pun dia mmg sorang wanita yang kuat
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
mokcikKSKB replied at 14-12-2015 10:21 PM
Jgn mkn kuwh bom uols.nnti ngantuk.mkn popcorn ringan sket..leh tgk drama..

Masing2 tak nak kalah dekk.....porumer pun nak glamer kalahkan retis;p
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
C.K replied at 14-12-2015 08:47 PM
dari dahulu lagi kakak perasan...jika bab cerai berai skandal pelbagai ini....yg dicerca sakan ada ...

Saya setuju! Si lelaki yg patut dimaki
Fail jd ketua keluarga
Sudah2 la kutuk sesama pompuan chuolsss
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai..
Kalu betul sedihnyerlah...saper nk rumhtangga hncur ditgh jln...

Tpi beria2 nya tukang sebar ni..
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
BErtabah kaka pasa sandar

Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
LiveYourLife replied at 14-12-2015 09:46 PM
thank uol!

nak sebekas la.. rakyat marhein mcm i tak mampu nk beli hehehhehe.

Jemput chuols. Gossip panas sajalah makan popcorn sedap sikit. Hihi
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 10:52 PM | Show all posts
de_ikea replied at 14-12-2015 10:41 PM
Jemput chuols. Gossip panas sajalah makan popcorn sedap sikit. Hihi

khen! blum abes gosip dah abes dah popcorn meol. hehe. mcm tgk wayang, baru part iklan.. dah licin popcorn hehhehehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-12-2015 10:54 PM | Show all posts
Dah cerai?
I dun think so lah, FS ni drama queen kalau sebelum APBH dulu ada jer citer sensasi dia
tapi kalau betul aku salahkan Jejai yg tak pandai jadi ketua keluarga, karats n haters yg menyibuk n meroyan over the top


Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 11:00 PM | Show all posts
C.K replied at 14-12-2015 09:52 PM
jika tidak betina sundal...pondan sangkak jah semacam kamu yg suka sgt menjaga hal2 dalam kain org ...

Kenapa banyak sangat gunakan bahasa betina sundal? Bagusnya bahasa kau kak..
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Jantan keparat senyum ja tgk pompuan kena tunding jari...dituduh macam2. Cukup hari bulan jantan tu kahwin lain & the cycle restart again...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 11:01 PM | Show all posts
barfi replied at 14-12-2015 10:04 PM
Akak ni kan saya perati dah bertahun2 berkuntum di forum ni duk memaki org. Akak ingat mulut akak  ...

Betul tu.. Takut aku tengok mulut orang tua ni.. Kata masuk forum tengok gambar tapi mulut tak habis2 menyumpah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 05:29 PM GMT+8 , Processed in 0.280176 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list