CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: aku.semut.merah

Fasha Sanda & Jejai dah bercerai???

  [Copy link]
Post time 14-12-2015 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ini yg terbaik fasha.sampai bile nk bersabar kan?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-12-2015 09:04 PM | Show all posts
depa tak bercerai lah...
depa ok je pun
takat bergaduh merajuk hempas pintu tu kan lumrah rumahtangga
cume skang ni jaman insta jaman fb jaman twitter
so nampak la cam masalah besar
sebenarnya biasa2 je pun
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul pun x heran pun apala yg ko nk expect jantan yg boleh ceraikan bini time peknen...wondering penis xkan la nk setia sgt kan...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasenye dah beratur dh jantan tunggu fasha ni.mcm jantan tunggu nora dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 09:09 PM | Show all posts
noraidil_06 replied at 14-12-2015 09:05 PM
Rasenye dah beratur dh jantan tunggu fasha ni.mcm jantan tunggu nora dulu.

harus tak cukup tempat jantan beratur tunggu fasha
tp fasha tetap nak duduk sebelah jejai
so now....mcm cerita2 sleeping beauty, cerita rapunzel....happily ever after ....

Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 09:12 PM | Show all posts
Sebenarnya aku rasa Jejai memang tak syok pun lagi kat Nora tu. Fasha ni memang cinta dia (sanggup kot tinggalkan Nora, kejar Fasha naik heli bagai dulu!!!). Tak payah la nak jadi batu api sangat. Harap semua ok. Kesian anak kecik kecik.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
jgn tutup thread ni hokeh
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
sepitsiput replied at 14-12-2015 08:06 PM
kan meols dah cakap...nak masuk hujung2 desember mesti ada gossip kebabom..mcm last eyar meols bua ...

Kisah theyols x boleh diterima sbg kontolbesi of the year kalau yg empunya body sendiri yg sahkan. Ni hearsay saja meols sukar mau percaya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-12-2015 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul dah cerai, redha je la fasha. banyak sangat gangguan sepanjang perkahwinan dia dgn jejai. Nanti malam raya bolehla posing kat tangga umah mertua prominent. Ala ala reunion bekas2 menantu. Boleh ajak diana johor join sekali
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 09:26 PM | Show all posts
Aiyoh mulut longkang btl la. Sahih x sahih belakang cite. Sibuk sangat ngn hal family orang. Jaga family sendiri cukupla.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 09:28 PM | Show all posts
LembingDayanti replied at 14-12-2015 07:33 PM
fasha still lebih class dari ND!!

xde sapa yang lebih class dari sapa dik ... itu semua fantasi karats jer dik ...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-12-2015 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari seksa batin keluarga mertua x suka, baik move on je. Lalui sisa2 hidup bersama2 anak2 dgn gumbira. Ada masa kasik ayah dorang jaga. Enjoy life to the fullest gitu
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
miu84 replied at 14-12-2015 07:48 PM
gamba pakai tudung tu gambar terkini FS ke. mak aih kurus dan lawa.

Mana gambo nye chuols..tepek la sini
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 09:38 PM | Show all posts
oh tidakkkkk...... tolong lah jangan bercerai
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 09:38 PM | Show all posts
tak silap ND dulu pun 2 kali kena cerai kan ... kalau betul berita ni .. mudah sungguh jejai lafaz cerai ...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-12-2015 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 14-12-2015 01:30 PM
Mana gambo nye chuols..tepek la sini

Ada i tepek atas tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-12-2015 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Batu api ni 24 hrs 365 days dok follow cerita depa ni. Bila di private kan ig kata hah kenapa privatekan?  Benci tapi gigih nak follow

Depa ni ada sejarah buruk ngan laki sendiri ke. Ada kata takut ngan pompuan pencaras perampas bagai. Pompuan ja dipersalahkan. Lelaki sendiri backing kemain. Lelaki kalau tak a-hole buat pa lah nak takut. Bersepah je pompuan flirtatious tu. It takes two to tango.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 09:46 PM | Show all posts
de_ikea replied at 14-12-2015 06:21 PM
Kesiannya. Iols tunggu benar atau tidak kisah ni sambil makan popcorn. Jemputlah.

thank uol!

nak sebekas la.. rakyat marhein mcm i tak mampu nk beli hehehhehe.

Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
C.K replied at 14-12-2015 08:47 PM
dari dahulu lagi kakak perasan...jika bab cerai berai skandal pelbagai ini....yg dicerca sakan ada ...

Akak punya pun mesti berkerak juga kan? Mulut macam jamban. Heeee
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
asamfish replied at 14-12-2015 09:09 PM
harus tak cukup tempat jantan beratur tunggu fasha
tp fasha tetap nak duduk sebelah jejai
so now ...

Ya ya je berlambak jantan mahukan fasha. Iols tak minat both fasha and nora. Tapi pompuan sado macam fasha ni takde maknanya ramai jantan nak menghimpit. Uhhhhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 01:37 AM GMT+8 , Processed in 0.286715 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list