CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: aku.semut.merah

Fasha Sanda & Jejai dah bercerai???

  [Copy link]
Post time 14-12-2015 07:51 PM | Show all posts
mzzenma replied at 14-12-2015 06:37 PM
Yang rinakaterina tu pun punya menyibuk mengalahkan yahudi

Kalau betul cerita ni and ps sebarkan  ...

ini bukan mulut tahap longkang,
ini sudah tahap loji kumbahan ni.


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-12-2015 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by melinda_kerr at 14-12-2015 07:58 PM

Kesiannya la hai nasib kau fasha. Bercinta penuh duri dah kawin pun penuh ranjau. Harap hati kau tabah lah. Org luar yg lebih2 nk cucuk hal rumahtangga kau. Hrp kau saman sekor2 yg bawa fitnah klau ada sebarkan benda tak betul. Haih anak2 pun masih kecik lagi. Dapat lak laki mcm tu. Sian betul..diharapkan jodoh jejai lepas ni dgn anak2 tansri ataupun kerabat raja supaya sekufu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
korang..nak kata fs tu peranpas ke apa..mcm ni la..
no qada dan qadar hidup kita..xde org nak jadi buruk..semua nak cantik wangi..tp kalau dah tu bahagian kita..nak kata apalah?xnak terima qada tuhan ke?
mana tau,sejak kawen ni ke,fs makin matang
dan berubah lebih baik?
stop  judging others la..
ko pun pandai sentap..ni lagi retis..
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
aku rse selayaknye la kalau si rina bana tu kne saman dgn ps..kuang ajo beno bahasa..kengkonon kesian kt fs tp ko mnjaja citer die bkan main
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
hzln replied at 14-12-2015 07:11 PM
btw, andai benar menda ini
jejai mmg jantan tak bulih pakai
talak nih macam menda mainan jah bagi  ...

Betul. Something wrong la dgn this guy. Cerai kan pompuan senang- senang je. Dua kali dah kot.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 08:05 PM | Show all posts
aku yakin Fasha dan Dejjai akan rujuk kembali ,ini cinta agung mestilah berpancaroba, tetapi penamatnya metsi sama2 hidup bahagia everafter
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 08:06 PM | Show all posts
enchikfitz replied at 14-12-2015 05:55 PM
Ahh...panas!!! Boleh masuk dlm thread hot meols

kan meols dah cakap...nak masuk hujung2 desember mesti ada gossip kebabom..mcm last eyar meols buat polling gosip 2014...tup2 kisah putri mardiana meletop di penghujung2 bulan disember...sbg koordinator thread polling iteww...chuols bertabahlah ya... sama2 makan popcorn gitu
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Fasha mmg private ig dia ke uols? Iols nak g skodeng kjp tgk2 dia pvt. Sblm ni x pernah buka ig dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-12-2015 08:22 PM | Show all posts
hish...
takde maknenya bercerai
depa elok ja aman damai
mcm harum jordan jah si jari jemari puaka ittewwwww
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 08:26 PM | Show all posts
mummy_vouge replied at 14-12-2015 08:03 PM
aku rse selayaknye la kalau si rina bana tu kne saman dgn ps..kuang ajo beno bahasa..kengkonon kesia ...

kannn
harap2 die mereput la atas bawah
dah la mencanang merata alam
siap kait name kenkawan ps
skang tau plak kecut payu dara nak mendelete bagai
aku doa kan pasah n jejai ni aman damai jah
org kate kalu takat gaduh2 merajuk tu biasa la
itu cabaran lakibini
nak2 plak umo umahtangga baru lima nam tawon

Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 08:29 PM | Show all posts
LembingDayanti replied at 14-12-2015 07:33 PM
fasha still lebih class dari ND!!

tang mana classnya
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg pasti pompuan tu mmg biadap....
Sibuk betoi dah tu tag ps cm cerita tu confirm betoi....

Klo fs brcerai pun apa yg kmu dapat....jejai nk kawen dgn kmu kah....
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
atiqah_bea replied at 14-12-2015 08:17 PM
Fasha mmg private ig dia ke uols? Iols nak g skodeng kjp tgk2 dia pvt. Sblm ni x pernah buka ig dia

Sheols start private kn her ig sejak hari sheols meluah perasaan dekat ig adik jejai.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 08:42 PM | Show all posts
Tak percaya aku diorg bercerai..karatz yg over menyebar fitnah...seperti biasa..
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 08:47 PM | Show all posts
hzln replied at 14-12-2015 07:11 PM
btw, andai benar menda ini
jejai mmg jantan tak bulih pakai
talak nih macam menda mainan jah bagi  ...

dari dahulu lagi kakak perasan...jika bab cerai berai skandal pelbagai ini....yg dicerca sakan adalah cikki....yg jantan seronok2 jah memuki selepas itu melepaskan sperm terusan cerai....betina2 sundal didalam forum pula bajet betina lindungan kaabah....kerja duduk mencerca golongan sesama puki mereka...seolah2 si jantan ga buat kesalahan...udah 2 kali jejai ini menganiaya kaum cikki....ujung2 kena keji cikki jua...sundal bukan betina dalam forum ini? selayaknya laaa nasib mereka hanya mampu berkerak jah diluar sana

Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 08:48 PM | Show all posts
Kesian kat anak 2 org tu... Jaki betol kaum kerabat ngan fs nie... Mudah nyer nak runtuhkn mesejid org... Haihhhhh... Mohon fs angkut anak2 hidup sndiri jer... Bio merempan nenda nyer
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-12-2015 08:50 PM | Show all posts
dan sedari dahulu lagi kakak ga sukadgn puan sri nora itu...apa kejadah betina tua ini serba nak show off didalam IG kehidupan peribadi dia anak2 dan cucu2?...jika katanya untuk tatapan rakan taulan dan saudara mara...udahnya kenapa ga privasikan jah IG nya?...inilah bahana kalau udah tua bangka baharu kenal sosial media....yg menerima kesan...anak menantu dan cucu....pula itu menantu nya selebriti...haruslaa jadi tumpuan....ga punya otak punya mentua....meleis punya mentality mmg sampah even golongan kelas atasan...selakyanya jah sederet dgn speciesnya caprut
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
X takut kne saman ke si kepoci ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Bolleh percaya ke sumber tu....apapun tggu kan drama trhebat penutup tahun 2015...kimK aka kmak boleh bernapas lega kot2 org lupa
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Hopefully gossip semata-mata. Tak minat Fasha tp dia dh kahwin pun dgn Jejai, x perlu nk menbenci org supaya bercerai. Kesian pd anak2.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 01:53 AM GMT+8 , Processed in 0.294172 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list