CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: aku.semut.merah

Fasha Sanda & Jejai dah bercerai???

  [Copy link]
Post time 14-12-2015 07:01 PM | Show all posts
Santeira replied at 14-12-2015 05:55 PM
semak betul batu2 api. dorang pulak lebih2. jangan masuk campur hal family org lah.

kesian jugak celeb ni. kalo bc komen2 followers mcm duk serumah dgn mereka.. hmm....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-12-2015 07:04 PM | Show all posts
alahaiiiiiii pompuan si yg tukang canang ni ponnnn
sama jahat jah dgn mak jejai yg ko kata jahat pi canang kat kekawan tuh
ntah ko lagi jahat...drpd kenalan2 rapat saja yg tahu, la satu duniaaaa dah tau
puan seri tuh, kurang2 tu hal ehwal rumah tangga anak menantu dia
yg ko? apa kaitan dgn ko lak hal rumah tangga pasah-jejai nih yg ko nak sebok pungpang biar satu dunia tahu?
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
apa la mereka ni dapat dengan menjaja kisah orang secara terbuka di ig
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Jenguk ig fasha..mcm baru je fs jejai berpeluk sakan meraikan kemenangan polo. Alahai..sedih pulak tgk anak2 diorg.
If betul cerai, ins allah fasha tabah. Rsny sejak kawen ni byk dia berubah. More to famili dan keja. Ai rs dia tak hadap harta jejai. Dia sendiri sedar diri sapalah dia dibandingkan gol prominent tu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 07:11 PM | Show all posts
btw, andai benar menda ini
jejai mmg jantan tak bulih pakai
talak nih macam menda mainan jah bagi dia
masa tgh kemaruk, lautan api sanggup diredah
bila dah tak ndak, sepantas kilat lafaz talak
bukan sorang bini, dah DUA bini terima nasib sebegitu, dlm masa tak sampai 10 taun
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 07:12 PM | Show all posts
bertabah laaa FS.. pelik jugak org lain masuk campur duk hebah2 kan perkara cerai berai.. org yg menyampaikan tu tak takut ke kalau kifarah tu dtg ke kamu...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu citer ni betul heran jugak aku ngan PS ni
masa anak dia kawen .. dia kata dia takde menantu ..

Tapi bila anak cerai,
Mengaku plak dia ada menantu
hantu punya mak mertua ..
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian fasha.dia pompuan. Jejak laki tak rugi hape. Kuatkn semangat. Hope this rumour is not true.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-12-2015 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
kesiannya..patutla sedih je muka fasha kt video adik die..yg die tgh drive..elisya record .muka sedih sgt
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Me follow jejai. Dia baru upload gambar anak2nya dengan caption i love you..
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa yg gila talak esok2 ialah jejai sbb FS sgt hot dan jelita...beratur lelaki nk dtg melamar
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
kenapa eh suka canang merata kisah cerai org...apa yg diaorg dpt.biarlah empunya diri ckp sendiri.x pham ler ngan perangai mcm ni.cuba kena kat diri sendiri suka gamaknya org canang
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 07:27 PM | Show all posts
Kalo betul, something is wrong ngan mamat tu ....
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 07:30 PM | Show all posts
Rasanya perangai org ygg sebarkan berita ni lg teruk drp org yg dia duk canangkan buruk perangai tu......
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 07:33 PM | Show all posts
fasha still lebih class dari ND!!
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
makcit ketekrina penyebar hal rumahtangga fasha kenapa..elok benda ni xda org tahu dah jd kecoh..ntah betul ntah tidak..fasha pun tak berbunyi dia yg lebih2..hearsay sana sini..konon2. ini karatz punya hallah jd mcmni..bertabahlah..harap perkara cerai ni xbenar..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-12-2015 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Jejai ooo jejai..
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
gamba pakai tudung tu gambar terkini FS ke. mak aih kurus dan lawa.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Jejai ni yg hampeh. Dua kali dia gagal nak
Lead umahtangga.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 07:49 PM | Show all posts
Laaaaa ni tulisan merapu dengar tah dari sumber tah hapa tah pun.
Macam tulisan orang berdengki aje.
Sedap taip konon nya makcik ini jahat le, makcik itu kata blah blah blah.
Last, last......sumber tu si penulis sendiri yang create?!
Wasting time lor.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 06:21 PM GMT+8 , Processed in 0.291468 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list