CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: aku.semut.merah

Fasha Sanda & Jejai dah bercerai???

  [Copy link]
Post time 15-12-2015 08:43 AM | Show all posts
chenta hagung pn oleh bungkus?..dulu yakin sgt..mcm jodoh pertemuan kerja kita manusia2 hina ni..Allah is the best planner anyway..

bukan nk hinala..setakat jejai tu xworth it pn nk berebut bagai..len kali cari yg beriman barulah cari yg kaya..

tiada karma dlm islam hanyalah kifarah..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-12-2015 08:45 AM | Show all posts
off topic: min fikri divorced jugak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 08:49 AM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 15-12-2015 04:18 AM
Khen sis
Drpd berkuntum kat rumah mertua tp mertua buat x reti je, baik le bawak haluan sendiri.. ...

takde ke si cho datang bekap mak dia pasal tuduhan si pengkomen tu???
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
mak dari neraka
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 08:54 AM | Show all posts
Edited by DARSITA at 14-12-2015 04:56 PM
adelea replied at 14-12-2015 01:54 PM
Oo  pandai jer tuduh fasha jgn blame org.
kau blame dia boleh pulak ..

Your assumption on me based on that? Such ghetto mentaliti lah kamu ni Adela. Aii tak ada masa lah nak calling PS nak bergossip pasal si Polan or emak si Polan. Not my style. Anyway, biarlah baju PS ala ala PPRT tapi yg penting bisa menutup aurat. Bukan mcm si Polan badan dah lari dari alignment lagi nak pakai baju sendat mendat. Tak malu meh?


Btw, are you picking a fight?

Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 08:59 AM | Show all posts
LoveSungmin replied at 15-12-2015 08:41 AM
Bagi karatz, pasah tu suci murni bak embun pagi gitew.. Seumur hdup mcm x penah buat salah.. Call  ...

orang tu dah anak dua n dah dgr khabar2 angin nak bercerai dah...

uols masih dok spin piring hitam zaman dinosaur....kalah astro
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 09:00 AM | Show all posts
Vokuro replied at 15-12-2015 01:06 AM
akak pun perasan sheols ini macam tak hadap pun reta si jejai itu, itu yang time preggy pun gigih  ...

itu ok lg kak masa preggy blakon...masa rayfal kecik lagi si fasha tolong mak dia berniaga siap bwk rayfal


Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 09:01 AM | Show all posts
kalu betul... satu je aku nak cakap... merasa la kan...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-12-2015 09:01 AM | Show all posts
mokcikKSKB posted on 14-12-2015 10:07 PM
Well well..why am i not surprised?jejai tu sejak azali mmg kaki betina..xperlu nk touch pasal restu  ...

Aku tak tahu, si Jejai ni kaki betina or kaki jantan, yang sahihnya
keluarga prominant memang tak boleh terima Fasha and her PPRT
family. Fasha tahu ni sejak awal, tapi nak masok gak dalam family
ni. Dah tahu dalam lubuk ada boya, ko pi terjun juga, inilah hasilnya
mesti bercerai berai. Tengok jah contoh-contoh macam Ritarude,
mana boleh bertahan.........?????
Apa pun, all the best to Fasha.
Hidup perlu diteruskan, tak perlu nangis di bucu katil.
Kumbang bukan sekor .............


Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 09:01 AM | Show all posts
chekacheku replied at 15-12-2015 08:43 AM
chenta hagung pn oleh bungkus?..dulu yakin sgt..mcm jodoh pertemuan kerja kita manusia2 hina ni..All ...

apsal takleh bungkus plak dah kalau orang lain ramai nak tolong bungkuskan....
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 09:02 AM | Show all posts
merempan dah orang tua sekor tu....u know who u are.....
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 09:03 AM | Show all posts
rozza replied at 15-12-2015 09:01 AM
kalu betul... satu je aku nak cakap... merasa la kan...

macam siggy uols tu la...cinta tak semestinya bersatu...tp pasah sempat la bersatu sampai dapat 2 anak
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 09:04 AM | Show all posts
Smart42ofuS replied at 14-12-2015 10:44 AM
Punai baru tu laki ko punya punai kan cik Darsetan?

Ke punai laki ko dah expired? Tu yg ko pun  ...


Kesian kamu tidak berpeluang mendapat didikan yang sempurna dari your parents. Aii tak pandai maki hamun kerana didikan yang my parents bagi not like yours so teruskan lah kerana aii akan dpt pahala.
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 09:05 AM | Show all posts
NAT_11 replied at 15-12-2015 09:01 AM
Aku tak tahu, si Jejai ni kaki betina or kaki jantan, yang sahihnya
keluarga prominant memang tak ...

chill je nat...lagi pun keluarga prominent mmg dah biasa cerai berai ni....

laki si min pun tah ke mana....sama nasib macam diana johor la kot
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 09:07 AM | Show all posts
ko nak kutuk mak jejai at the same time ko buka cite yg tak sepatutnye. motip sgt ko kekonon nk jadi org pertama tau la dorg tu cerai kekdahnye. ko dah konfem kan ke dorang dah cerai. gile la.. karatz ni kdg2 over sgt sampai tahu hal luar dlm org lain. #rinakaterinakimK
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 09:08 AM | Show all posts
Jejai should also go back to his past as play boy (male). Sudah sudahlah menganiya anak yatim. He can do that now walaupun dah tua. Hahahhaa. Very very old. Better for him to go for caring his 3 kids,  2 x wives and old friends and customers.


jangan pulak gatei nak kenen kenan kat Lady Nora hokey. Dari si Jejai baiklah Lady Nora kawin dgn peon officee.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-12-2015 09:08 AM | Show all posts
Lavender_Violet replied at 14-12-2015 06:31 PM
Uiksss......betul ke?
Tak sangka
Karats punya puji melambung chenta hagung, FS sangat dis ...
what goes around comes around
terpaksa setuju
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 09:09 AM | Show all posts
ersazain77 posted on 15-12-2015 09:02 AM
merempan dah orang tua sekor tu....u know who u are.....

KIHKIHKIH..............dia lom amik obat, tu yang merempan.
Syiton memang gini pangainya.
Gembira kalau orang bercerai-berai............
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 09:09 AM | Show all posts
DARSITA replied at 15-12-2015 08:34 AM
Sila makan kopok acik Dar bulanja ~ Keropok apakahadakahsudahkan Si Polan bercerai?

dapnye kepokk
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
pilot replied at 15-12-2015 08:59 AM
orang tu dah anak dua n dah dgr khabar2 angin nak bercerai dah...

uols masih dok spin piring hi ...

Suka ati iols la nk ungkit citer apa pun.. Kebebasan bersuara gitew.. X penah plak iols nk limit2kan apa yg puak karatz pasah nk ckp.. Sama je idola dgn karatz, masing2 sibuk nk suruh org berlimit, klau bole nk in control in everything.. Sudah2 la tu.. Better karatz pegi teman idola yg tgh meratib mengenang nasib diri tu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 12:41 PM GMT+8 , Processed in 0.299506 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list