CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 2523|Reply: 8

Syampu yang mana lagi bagus ?

[Copy link]
Post time 28-9-2015 01:03 AM | Show all posts |Read mode
Ok , firstly mesti kebanyakkan orang kita menghadapi masalah keguguran rambut bukan ? especially wanita ! bagi kepada for those yang stress sangat with this problem i suggest kan korang pakai syampu Safi Shayla . Sebab utama why i choose this product sebab ia dapat mengurangkan keguguran rambut i macam 'MAGIC '!!!And the other reason why this product really good is rambut i kekal wangi even i berpeluh lagi lagi i bertudung tapi apa salahnya if yang free hair nak guna bukan ? hihii dah banyak kali guna Sunsilk , Pantene and macam macam lah tapi it doesnt work! so , i just want to share what i can share with you guys , that's all .
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2015 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Kawan aku 3-4 orang pakai syampu ni, rambut jadi kasar kejung katanya. Tapi, memey wangi syampu ni ai loikeeee
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2015 10:29 AM | Show all posts
Tak jadi...
Kakak saya pun ada masalah keguguran rambut, dia pakai syampu tu dan promot la pada saya
Mula-mula pakai ok la, kurang sikit rambut yang gugur.
Tapi sekarang ni dah jadi sama macam dulu, rambut kembali banyak gugur.
Terima kasih kerana berkongsi, walaupun macam tak berkesan pada saya.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2015 12:08 PM | Show all posts
Safi Shayla tak sesuai dgn saya.
tak de apa2 perubahan dan rambut jadi kering.
duhh
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2015 01:57 PM | Show all posts
rambut jadi kering & lagi banyak kelemumur
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2015 02:24 PM | Show all posts
hands up!
aku pn baru pakai shayla, botol 1st.
tu pn opismate rekemen..katanya best.
mmg best sbb aku ambk jnis yg utk rmbut rosak, rmbut dh x cepat oily cm sblum  ni.

recommended.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2015 02:01 PM | Show all posts
Syampu yang dijual dikebanyakan kedai dan supermarket cam jenama Pantene, sunsilk etc tu hanya membantu membersihkan je.  Percentage kandungan utk rawatan rambut didalamnya amat le sedikit.  Sebab tu keberkesanannya pun agak kurang.  Kalau betul2 nak syampu yg baik dan nampak hasilnya kena beli yg dijual kat kedai2 khas menjual shampoo je atau dari saloon rambut.  Memang harganya pun agak mahal sedikit tapi ada keberkesanannya selepas pemakaian.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2015 04:37 PM | Show all posts
yg sesuai ngn rmbut i yves rocher anti dandruff, loreal elseve anti dandruff & kerastase ..
yang lain sume x menjadi .. makin teruk, gugur byk, dandruff pun makin byk
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2015 12:52 PM | Show all posts
ye..safi shayla memang wangi..tp lps pakai, rmbut jadi agak kering...still mgalami keguguuran rambut
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 02:16 PM GMT+8 , Processed in 0.109062 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list