CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 8247|Reply: 76

[Tempatan] Cinta Antara Benua

[Copy link]
Post time 22-8-2015 06:44 PM | Show all posts |Read mode
sedehnya... anak lari ikut kekasih orang nepal...


Sedih dan kecewa itulah yang dapat admin katakan apabila seorang anak gadis sanggup lari mengikut lelaki warga nepal.


info gambar ini telah dikirim oleh pengguna facebook di fanpage putera izman.com jadi anda baca sendiri surat anak gadis ini

ucapan admin semoga keluarga ini tabah menghadapi ujian ini kepada pembaca pula mohon jasa baik anda viralkan post ini semoga anak gadis ini dapat ditemui

berikut kiriman faiz

assalammualaikum. mohon sebaran.gadis lari rumah disyaki mengikut teman lelaki warga nepal dikenali sebagai RONNY lokasi terakhir Penang,bertatu dikedua-dua tangan ("I AM EVIL" ). Sila hubungi Ayah beliau di talian 012-4544659. TERIMA KASIH.

sumber : penmerah..maaf kalo thread dh ada
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 22-8-2015 06:48 PM | Show all posts
erm sumber dari
http://hebatsungguh15.blogspot.c ... t-lelaki-nepal.html


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
1st jgn buat mak menangis tp kau dh buat mak kau menangis & risau ...2nd ayah hina mak? ..kau lg akan buat berbakul2 mak kau kena hina.. Apa bapak dia pun jenis lahanat jugak ke... Dah membesar dgn bapak mcm tu pun x amik iktibar cari lelaki yg elok nk dibuat suami... Aiyammm evil gak yg kau cari... Kesiannya mak dpt anak dgn laki mcm tu..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ank indon ke apa budak ni
Lainnya nama ringgana
Dah la bodoh nak mampus
Pasal cinta sanggup lari tgl semua siap ugut bunuh diri lg
Nepal hangit yg kau kejar dikk...alahai
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-8-2015 07:24 PM | Show all posts
CrowneGlory replied at 22-8-2015 07:01 PM
1st jgn buat mak menangis tp kau dh buat mak kau menangis & risau ...2nd ayah hina mak? ..kau lg aka ...

kan..kalo dah tau ayah tak dapat bahagiakan emak, patutnya anak2 lah yang kene bahagiakan mak..apalah special sgt laki nepal ni smpai budak ni samggup lari tinggal family
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-8-2015 07:25 PM | Show all posts
sukacactus replied at 22-8-2015 07:13 PM
Ank indon ke apa budak ni
Lainnya nama ringgana
Dah la bodoh nak mampus

erm tulah yg musykil..kalo anak indon boleh dapat ic ker?
nak bercinta ngan mat salleh tak dapat, nepal pown jdilah janji warga asing
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
mcm nama forumner rengginang..haha
apakah makna rengginang ek
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 07:35 PM | Show all posts
amboi nama...susah2 mak pak pikior nak bagi nama ko masa kecik sampai herot berot mulut nak nyebutnya..senang2 je ko ikut jantan nepali?!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2015 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
xde antara benua lah
ni antara negara asia sjaja....

lain la kalau hawaii ke trinidad n.tobago ka
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Lari utk beki DNA tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
siap ugut mak lagi tu. kalau report polis nak bunuh diri..

3,4 taun lagi jgn tergedik2 suh kerajaan selamatkan kau ye dik
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknye tulisan sheols
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak salahkan budak ni,

In the end, semua berbalik pada mak pak juga.

Jadilah cikgu dalam hidup anak korang, takat jadi mak/pak tak cukup.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 07:53 PM | Show all posts
am boi anak indon ni.. mak atau pak mesti ic merah..

nape nk lari2? xleh ke kawin je elok2 dgn nepal tu...
walaupun i menyampah dgn warga asing cm bangla nepal viet etc...
x dinafikan dorg ni rajin bekerja berbanding dgn pemuda2 malays..

siap ada laki2 malays marah2 lg klu yg si ppuan inginkan ciri2 bakal suami seorg yg bekerja..
pelik sgt perangai..

tapi budak ni lari2 cmtu xsyokla kan..
kawinla elok2..

ok je nepal pun byk yg ensem2..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 07:57 PM | Show all posts
P*ndek mana kata dia ikut warga nepal ?
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Lantak la ko dek, dah besar, tp Jgn last2 menyusahkn org sudeh.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2015 08:05 PM | Show all posts
haha..sememangnya gadis malaysia layak sama banglades,nepal, afrika aja...jgn berangan la mau kawin sama orang asing di eropah
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Nepal nama Ronny hahaa ..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
trisnalovezul replied at 22-8-2015 08:05 PM
haha..sememangnya gadis malaysia layak sama banglades,nepal, afrika aja...jgn berangan la mau kawin  ...

Tante yindon caprut.. Byk customer yindon pelacur  warga nepal tau tak ? Hahaa.. Laki kamu org apa ? Malaysian ? Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Oooo adik rita rudaini rupanya.... patutla.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 01:00 AM GMT+8 , Processed in 0.114879 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list