CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: shiraloveyou

MEMORI CINTA SURAYA [ANZALNA NASIR DAN HISYAM HAMID]

  [Copy link]
Post time 2-10-2015 02:19 AM | Show all posts
watachiwa replied at 1-10-2015 03:25 PM
aku igt Rizal aka IQram dinzly tu anak angkat..sbb iqram tu sokong sgt Arman gi carik soraya tu..
...

org mcm tu mana tau malu.. demi harta jilat taik pun sanggup..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-10-2015 02:21 AM | Show all posts
btw episod tadi masa ryan hampir terjatuh tu iols dh syak yg ryan akan betul2 jatuh bangunan pastu dia dpt balik ingatan.. cehh dpt diselamatkan plak.. yela kalau ryan dpt balik ingatan dia sah2 la cite ni dh nak habis..
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2015 07:16 AM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 2-10-2015 02:03 AM
kire dia main dgn jantan lain ke dia guna kaedah IVF gitu?

dia kutip je jejantan tepi jalan kot..
tapi kelakar plak watak dia kan sbb x de jantan lain yg syiok kat dia melainkan si Haikal tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2015 07:17 AM | Show all posts
ape citer smalam ek? aku balik umah dah kul 7.15mlm.. nak tunggu ulangan x mampu dah sbb kul 10 dah tido
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2015 08:40 AM | Show all posts
la... ye ke .. dah xde ulangan
semalam xsempat tengok ..
apa kisahnya ...
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2015 02:39 PM | Show all posts
Pls la garang sikit si Anzalna berlakon. Nasib baik pelakon pembantu dlm citer ni semua bagus, cover la sikit hero dgn heroin.

Heroin citer ni x dak la muka sedih ja.. Letih la tgk suraya spesis muka nak nangis jer. Belajar la sikit dr citer asal. Alang alang dah copy tu.


Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2015 10:21 PM | Show all posts
bit replied at 2-10-2015 02:39 PM
Pls la garang sikit si Anzalna berlakon. Nasib baik pelakon pembantu dlm citer ni semua bagus, cover ...

ok la tu kot.. lgpun anzalna ni bukan pandai berlakon sgt.. x pyh la expect dia berlakon mcm maya karin ke, fazura ke... compare lakonan dia dgn masa mula2 berlakon dlm adam & hawa. she's improving a lot... lgpun anzalna pernah ckp dia x ikut 100% gaya lakonan pelakon asal..
iols rase watak anzalna ni akan develope jd fierce lady lepas dia gila etc.. once dia dh ada power, masa tu mesti dia balas balik perbuatan irina..

Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2015 10:22 PM | Show all posts
lawak betol scene nenek bawa lari superbike naufal.. iols dgn mak iols melekek2 masa scene tu... mcm z sangka nenek bertukar jd rempit..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-10-2015 10:11 AM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 2-10-2015 02:17 AM
yg tgh malam tu ulangan episod awal2 dulu.. masa kat suraya kat kampung.. cite mcs ni xde ulangan  ...

Haah...br perasan.  Nak tgk ulangan sblh mlm tp tu ulangan dr episod awal.  Canel 133 ngan 134 tu cuma tuk 2 minggu jeee, promosi katanyer.  Skrg ni cuma canel 105 & 135 jeee.
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2015 02:25 PM | Show all posts
penat tengok cite ni ....
orang luar lebih berkuasa di dalam rumah tengku..
good rayyan xendahkan perempuan sewel tu ..

korang rasa megat haykal mati kena racun ke ..
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2015 02:36 PM | Show all posts
izamasha replied at 6-10-2015 02:25 PM
penat tengok cite ni ....
orang luar lebih berkuasa di dalam rumah tengku..
good rayyan xendahkan  ...

heykel pon ketegaq sgt x mo g sepital dah kenape
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2015 10:48 AM | Show all posts
panjang citer ni..

x layan pun..
kadang2 je tertengok..

citer membosankan
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2015 10:59 AM | Show all posts
nape la x buat marathon masa weken tu balik mcm drama yg lain patut last week dok tunggu nak tgk ulangan marathon da takde drama ni beratus episod kan adoi x dpt nak byg la jln cite sbb asyik2 cite kat dlm umah or dlm pejabat jer scenary dia.
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2015 12:02 PM | Show all posts
kesian haykal ...
tak putus asa keluarga irina merancuni haykal ...
akhirnya kecundang juga ...
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2015 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Irina tunang haikal ke rayyan?
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2015 09:28 AM | Show all posts
tanatani replied at 7-10-2015 08:01 PM
Irina tunang haikal ke rayyan?

dua-dua ...
tunang rayyan sebelum rayyan hilang....
peh dia sangka rayyan mati ...dan-dan mengorat haykal..
walaupun cacat xpe janji kemaruk harta orang ...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-10-2015 09:54 AM | Show all posts
xlogik sangat bila bagi dadah kat rayyan terus boleh pregnant. tengok muka rayyan pun mengantuk time tu, terus tertido. laki kot bukan pompuan. macammana nak jadi anak.

lain la naufal tu. mata stim memanjang. menyampah pulak aku nengoknye
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2015 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
oh..mknanya ank irina tu dia tuduh rayyan la yg pregnntkan..
x tgk episod tu..
tp miera ni nmpak gems dlm citer ni
muka ngan hidung sgt obvious
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2015 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
nomey replied at 8-10-2015 09:54 AM
xlogik sangat bila bagi dadah kat rayyan terus boleh pregnant. tengok muka rayyan pun mengantuk time ...

bkn dia bunting ank haikal ke..?
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2015 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
izamasha replied at 8-10-2015 09:28 AM
dua-dua ...
tunang rayyan sebelum rayyan hilang....
peh dia sangka rayyan mati ...dan-dan mengor ...

Eh gedik sangat perangai. Rayyan tu pun gedik jgk melayan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 09:58 PM GMT+8 , Processed in 0.213647 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list