CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: shiraloveyou

MEMORI CINTA SURAYA [ANZALNA NASIR DAN HISYAM HAMID]

  [Copy link]
Post time 29-9-2015 12:37 PM | Show all posts
watachiwa replied at 29-9-2015 07:15 AM
aku suke sgt episod smalam..
part x suke suraya tu berenti keje je.. kah kah kah
vongok punya Mega ...

semalam tak tgk cite ni,
balik lambat..

baca sinopsis uollss mcm x sabar nak balik p tgk.
suraya tu anak haram ke?

si airina tu and fam dia mcm x malu langsung
dok umah org berlagak/kurang ajar kemain.



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2015 12:47 PM | Show all posts
betty_soy replied at 29-9-2015 12:37 PM
semalam tak tgk cite ni,
balik lambat..

ikutkan si PI tu dia ckp anak haram..
aku igt Arman tu menikah dgn Suhana..
tu yg si Tg Uncle kalut suh Rayyan terima kenyataan.. x larat nak slow talk dah dgn Rayyan asik Rayyan tu marah2 je x puas ati sbb katenya Suraya peknen anak Sazali..
PI tu dah story mori dh Razali tu yg duk tergila kat Suraya, Suraya sayang n centa abis kat sorg jantan jah, nama Rizal aka tok laki dia.

aku harap sgt si Rizal(watak si iqram) yg jatuh centa kat si Suraya n nak kawen dgn suraya bela anak tu. biaq padan muke Rayyan tuh
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2015 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
watachiwa replied at 29-9-2015 12:47 PM
ikutkan si PI tu dia ckp anak haram..
aku igt Arman tu menikah dgn Suhana..
tu yg si Tg Uncle ka ...

Betul tu.  Setuju je iqram tu end up ngan suraya.. sbb citer ni kan lanjang lagi eli. Mesti terbelit2 kan.
Tp kat ig mira liyana tu ada gambo pakai baju perantin nak kawen. Then ada gambo tgh pegang baby mcm br lps beranak ada rayyan sekali. Ada juga video dia dtg kat suraya marah2.. ms tu suraya dah ada kedai bunga kot n irina tu ggh peknen.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2015 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
watachiwa replied at 29-9-2015 12:47 PM
ikutkan si PI tu dia ckp anak haram..
aku igt Arman tu menikah dgn Suhana..
tu yg si Tg Uncle ka ...

bukan iqram pun ank arash ke..
maknanya diorg adik beradik la kan
mcmana nak kawin
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2015 07:19 AM | Show all posts
mongoose_kidz replied at 29-9-2015 10:52 PM
bukan iqram pun ank arash ke..
maknanya diorg adik beradik la kan
mcmana nak kawin

anak angkat je kekdahnya..
watie tu mane mau peknen jaga badan gituh, model terkenal katekan
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2015 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
oh..hehe..baru tau
bagus gak iqram tu ngan suraya
si rayyan tu pun nmpak xleh terima kenyataan
asyik la dok marah PI tu
biar berbulu mata dia tgk iqram ngan suraya
n dia ngan irina yg x semenggah tu.citer ni xde ulang ke ek..slalu terlepas tgk
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2015 09:10 AM | Show all posts
mongoose_kidz replied at 30-9-2015 08:23 AM
oh..hehe..baru tau
bagus gak iqram tu ngan suraya
si rayyan tu pun nmpak xleh terima kenyataan

kan.. rase nak lempang je. hahahah geram sungguh. semua nak pertikai, ambulans x dtg amik dia lah, x percaya dia buta lah..
apsal staff sepital x kejar dia lah..
agaknya mmg itu perangai Megat Rayyan sgt angkuh dan bongkak gitew..
elok dia buta je kekdahnya kan..
walopun aku x suke si IQram yg bajet ensem tu.. tapi aku rase watak Rizal tu mesti romantik gite..
riso aku smalam kot eksiden si Razali dgn Suraya tuh..
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2015 07:16 AM | Show all posts
qatrunnada replied at 29-9-2015 01:05 AM
Mcm satu drama filipina cite ni...hampir same jln cite

most telenovela jalan cerita lbh kurang sama je.. pompuan miskin & lelaki kaya..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-10-2015 07:24 AM | Show all posts
eh cuols.. Irina tu pregnant bebetul ke memain? kalau betul benih sape?

Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2015 07:28 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2015 08:19 AM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 1-10-2015 07:24 AM
eh cuols.. Irina tu pregnant bebetul ke memain? kalau betul benih sape?

ala, lagipun dadah lalok blh dicarik lagikan pulak benih jantan nak buh dlm perut dia tuh..
aku x abis lg rase nak tampaq si rayyan tu.
padan muke bile si Cue tu kate mcm tu.. mungkin dia duk kate Suraya tu mcm2..
tapi bile cue ckp
"masa ko buta, aku jaga kau, tlg kau. ucap terima kasih pun tak"
sgt win dialog tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2015 08:32 AM | Show all posts
la... lama xmasuk sini ..
nak tahu apa akan jadi kalo suraya duk kat umah arman dan ada makcik samsiah sekali ..
masak le suraya kena buli ..
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2015 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
watachiwa replied at 1-10-2015 08:19 AM
ala, lagipun dadah lalok blh dicarik lagikan pulak benih jantan nak buh dlm perut dia tuh..
aku x ...

Betul.. sokong sangat padan muka rayyan tu ..x kenang budi langsung. Macam la suraya hadap sgt nak dia sbb harta ke apa. Mestilah suraya nak cari laki dia..
Masa tengku pakcik tu dtg suraya pun cakap dah gibap ngan rayyan siap nak balik langkawi lagi..
Aku bajet nnt suraya keja kedai bunga or ade kedai bunga.kot3 ayah dia bg modal or soh keje..drpd jdik bibik kat umah pak dia karang kena buli ngan wati pulak..
Iqram tu tak silap anak wati dgn laki dia dulu sblm kawen ngan arash kot. Sbb dia beria2 sgt xmo bg arash cr anak dia takut reta tu nnt jatuh kat suraya.. so iqram dgn suraya tu kira boleh kawen la sbb tak sama bapak.. pasal bapak suraya tu mungkin dia kawen gak lps mak suraya termengandung.. tp sbb samsiah tu tabur fitnah tu yg arash tgglkan mak suraya plus cinta tak direstui..
Tak tau la arash tu kaya tahap mana tp PI mahmud ali bashah tu ada suraya anak arman eh nama dia jutawàn terkenal.. hamik koo..
I tak boleh nlaj tgk bakarin tu marah2 suraya siap cakap suraya mengandung anak haram ..tak layan utk rayyan. Tak sedo diri ke anak dia pun peknen anak haramm.tu kalo betul mengandung la kan.. siap bangga kata nnt rayan kawen ngan irina.
Part menumpang tu mg x sedo diri smlm dia marah bibik tu kan siap nak pecat.. apesal la tak halau derang tu anak beranak ..haikal pun dah nampak irina tu mcmana .. haihh org macam ni pun ade..
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2015 10:35 AM | Show all posts
mongoose_kidz replied at 30-9-2015 08:23 AM
oh..hehe..baru tau
bagus gak iqram tu ngan suraya
si rayyan tu pun nmpak xleh terima kenyataan

Ada ulangan seblh mlm klu x silap kul 11 mlm.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2015 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
irina tu tgh mngandung ke??
bila pulak ni...ketinggalan keretapi
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2015 03:05 PM | Show all posts
mongoose_kidz replied at 1-10-2015 11:07 AM
irina tu tgh mngandung ke??
bila pulak ni...ketinggalan keretapi

aha ...mengandung udah besar perutnya ...
ntah2 dia tipu mengandung ..letak bantal kat perut ke ..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-10-2015 03:25 PM | Show all posts
cendawanbonyok replied at 1-10-2015 10:24 AM
Betul.. sokong sangat padan muka rayyan tu ..x kenang budi langsung. Macam la suraya hadap sgt nak ...

aku igt Rizal aka IQram dinzly tu anak angkat..sbb iqram tu sokong sgt Arman gi carik soraya tu..

zila bakarin anak beranak tu dh byk kali kene halau tp buat2 muke tin sardin je
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2015 02:03 AM | Show all posts
watachiwa replied at 1-10-2015 08:19 AM
ala, lagipun dadah lalok blh dicarik lagikan pulak benih jantan nak buh dlm perut dia tuh..
aku x ...

kire dia main dgn jantan lain ke dia guna kaedah IVF gitu?
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2015 02:03 AM | Show all posts
izamasha replied at 1-10-2015 08:32 AM
la... lama xmasuk sini ..
nak tahu apa akan jadi kalo suraya duk kat umah arman dan ada makcik sams ...

sah2 la kena dengki dgn samsiah.. kan c samsiah tu dh jd ala2 org kepercayaan watie elite gitu... mula la peranan dia nak cucuk jarum kat majikan..

Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2015 02:17 AM | Show all posts
jue7269 replied at 1-10-2015 10:35 AM
Ada ulangan seblh mlm klu x silap kul 11 mlm.

yg tgh malam tu ulangan episod awal2 dulu.. masa kat suraya kat kampung.. cite mcs ni xde ulangan dah.. kalau terlepas nasib la... sejak cite ni dpt sambutan terus dia tukar kat astro prima & maya hd je.. dulu bella & mustika hd.. pastu dulu tgh malam ulangan episod yg sama.. astro mmg tau.. hujung minggu pun dh xde ulangan marathon. before ni ade je...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 12:34 AM GMT+8 , Processed in 0.183946 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list