CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: shiraloveyou

MEMORI CINTA SURAYA [ANZALNA NASIR DAN HISYAM HAMID]

  [Copy link]
Post time 20-10-2015 09:10 AM | Show all posts
rayyan kawen ke semalam ngn airina?

iollss x tgk smlm..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-10-2015 09:36 AM | Show all posts
betty_soy replied at 20-10-2015 09:10 AM
rayyan kawen ke semalam ngn airina?

iollss x tgk smlm..

dh selamat ...tapi rayyan dapat tahu anak dia ngan suraya... razali yang bagi tau
kecoh betul kenduri rumah tengku elina ... sampai ben pun hairan ...
sian ben xtau rancangan jahat famili wife dia ...

Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2015 09:38 AM | Show all posts
betty_soy replied at 20-10-2015 09:10 AM
rayyan kawen ke semalam ngn airina?

iollss x tgk smlm..

kawen.sempat jugak lafaz akad.choy sungguh.pastu baru zali sempat menyelinap masuk.ckp kat rayyan pasal razif tu anak rayyan.pastu rayyan trus blah p spital ngan uncle. arman dh msg uncle bgtau suraya n razif ada kat spital.pastu zila bakarin dh jumpa lak dokumen yg rayyan dok baca pasal kisah silam dia tu.yg buat dia ingat balik kat suraya,maybe dlm tu ada bgtau suraya anak arman. rayyan xsempat baca lagi sampai situ.maybe zila tau dulu la kot. yg pasti irina dh sah jd bini rayyan.chaittt!
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2015 09:58 AM | Show all posts
izamasha replied at 20-10-2015 09:36 AM
dh selamat ...tapi rayyan dapat tahu anak dia ngan suraya... razali yang bagi tau
kecoh betul ken ...

tq uollss

ya ampun...

nape lah nak proceed gak nikah tu ngn kecoh2 kat luar..
bengang tul ngn razali ni, ptt nye x yah terjerit2 panggil rayyan
terus masuk je xdela makcik horror and naufal halang.



Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2015 10:04 AM | Show all posts
800214 replied at 20-10-2015 09:38 AM
kawen.sempat jugak lafaz akad.choy sungguh.pastu baru zali sempat menyelinap masuk.ckp kat rayyan  ...

tq uollsss..

sadis tul sempat nikah kan..
bole mendidih darah iolsss pas tgk epi seterusnye.. bape bulan lagi nak
kene hadap stress nengok citer ni..

ehhh, kemain lagi makcik horror dok selongkar2 sampai jumpa document.
bkn wife arman dh bgtau ke psl suraya kat makcik horror?

jap g iollsss nak nengok online, lunch time berkuntum dpn pc la jwb nye..
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2015 11:38 AM | Show all posts
wife arman kata anak luar nikah aje tapi xsebut nama suraya...
habis le irina.. suraya lagi kaya dari dia ...
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2015 02:04 PM | Show all posts
Tak sabar tunggu episode rini. Si gedik irina tau yang suraya tue anak arman.
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2015 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Diorg Dh jadi org terkaya di msia tau... Hahahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-10-2015 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
shiraloveyou replied at 19-10-2015 05:55 PM
Kesian kay yg pegang watak naufal..mesti org dh cop dia watak penjahat..skrg ni tgk muka dia pn ra ...

haha tu la..kawan dia tu lagi la muka mcm nak mintak kaki je..udah le gatal..mmg menjadi la lakonan dorang..very evil..
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2015 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
aku x tau la kalo ade org perangai cam keluarga irina ni..x tau d untung..dia perli/marah/herdik mak rayyan sesuka hatj..x sedar ke umah tu rumah sape..rayyan tu bukan leh harap sgt..dia tu mcm takot kat irina pn ada..haaishh:
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2015 04:58 PM | Show all posts
ok dah tgk epi semalam..

part last tu agak romantik la..
aku x tgk citer ni dr awal, camne la anak banak x tau malu
tu bole tinggal kat umah rayyan..
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2015 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Satu persoalan... Sahkah pernikahan rayyan dgn suraya tu? Sebb masa nikah rayyan tak ingat dan guna nama lain kan?
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2015 07:41 PM | Show all posts
anyone, boleh tlg.. nk tau cite ni ulangan hari apa pkl brp eh?
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2015 10:25 PM | Show all posts
shachihata33 replied at 20-10-2015 07:41 PM
anyone, boleh tlg.. nk tau cite ni ulangan hari apa pkl brp eh?

Ulangan pkul 12 tgh malam setiap isnin-jumaat
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2015 12:58 AM | Show all posts
qatrunnada replied at 20-10-2015 07:32 PM
Satu persoalan... Sahkah pernikahan rayyan dgn suraya tu? Sebb masa nikah rayyan tak ingat dan guna  ...

Ini ikut undang2 Mexico.. Hahahaha..., wali pun dh x sah. Mana blh ank tut2 bwalikan atok. Atok sblh Mak lak.... Abaikan jer la.. Adaptasi knnnn
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2015 07:23 AM | Show all posts
ape jadik smalam? aku blk kejetertidur bgn2 dah maghrib uols...
irina tu bace ke dokumen yg PI Tengku Uncle upah tu?
Rayyan pon x abis baca kan..
kelmaren ckp nak bakar je x nak bg Rayyan tahu segalanya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-10-2015 07:35 AM | Show all posts
watachiwa replied at 21-10-2015 07:23 AM
ape jadik smalam? aku blk kejetertidur bgn2 dah maghrib uols...
irina tu bace ke dokumen yg PI Teng ...

Irina x baca pun. Mak dia jer story. Mak dia nk merancang Dgn si Wati elite nk kick out from that house then nak bunuh Suraya .. Sbb x nk Suraya tahu pasal arman. Arman pun still bkeras x nk bgtau Suraya.. Si pak Tengku Dh digoda Dgn mak irina. Telan air liur pak Tengku tgk peha gebu .. Ryan Mmg x kasi muka Dgn irina. Dia Bz kn diri.. Pompuan tu x abis3 mjerit2 meroyan..
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2015 08:08 AM | Show all posts
etonjelita replied at 21-10-2015 07:35 AM
Irina x baca pun. Mak dia jer story. Mak dia nk merancang Dgn si Wati elite nk kick out from that  ...

Tq beb..
padan muke irina tu...
mak dia zila bakarin tu nape ape dlm citer tu?
aku lak rase nak hempuk arman tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2015 08:16 AM | Show all posts
Semua dlm story ni Bengap ... Kita sabar kn diri.. Dh layan drama ni kn... Dlm hati Mmg meluap2 marah .. Di Ryan Ko sewakan satu rumah utk irina n family stay. X yh duduk kt villa Tengku tu.. Kata kaya kn.. Silap2 kang Diorg sabotage Mak tengku.. Pak Tengku pun mcm nk jatuh ke dlm dakapan Si Zila.., hopefully pak Tengku x tjebak. Just ambik kesemptan Sbb org Dh hidang depAn mata kn..
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2015 08:25 AM | Show all posts
etonjelita replied at 21-10-2015 12:58 AM
Ini ikut undang2 Mexico.. Hahahaha..., wali pun dh x sah. Mana blh ank tut2 bwalikan atok. Atok sb ...

adaptasi pun patut mana yg x boleh tu tune la ke lain sikit. mencelarukan ummah islam yg x berapa nk faham hukum je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 09:31 PM GMT+8 , Processed in 0.085687 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list