CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: shiraloveyou

MEMORI CINTA SURAYA [ANZALNA NASIR DAN HISYAM HAMID]

  [Copy link]
Post time 28-2-2016 03:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh korang..jap nak tanya
aku ade la skip citer ni dlm 2-3 mggu mcm tu
mana pergi suami makcik rufina @ ayah mira tu ye??
last2 ni mcm x nmpak lak
nmpak nenek nona ngan acik rufina je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-2-2016 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
mongoose_kidz replied at 28-2-2016 03:29 AM
Eh korang..jap nak tanya
aku ade la skip citer ni dlm 2-3 mggu mcm tu
mana pergi suami makcik rufi ...

Pak cik tu jaga mak dia sakit kat kampung. Tak lama lepas amira masuk hospital buat pemindahan buah pinggang terus watak pakcik tu abis
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2016 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
mongoose_kidz replied at 28-2-2016 03:10 AM
korang..sape rindu ngan gandingan vee n haikal boleh tgk citer kat tv1..kul 7 pm setiap sbtu ahad ra ...

Aku pun ada tengok citer tu...siap ada shamsiah sekali dlm citer tu..biasalah mcm biasa watak dia sama jd jahat...
Kenapa aku selalu tengok citer pasti ada vee dan haikal lakon sama..rasa2 ada lagi citer diorang berlakon sama.
Kalau aku jd haikal baik cinlok kt vee ni dr irina..
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2016 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
jhasmeen replied at 28-2-2016 07:15 PM
Aku pun ada tengok citer tu...siap ada shamsiah sekali dlm citer tu..biasalah mcm biasa watak dia  ...

haip...nnt jep marah
haha
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2016 09:23 AM | Show all posts
mongoose_kidz replied at 28-2-2016 03:10 AM
korang..sape rindu ngan gandingan vee n haikal boleh tgk citer kat tv1..kul 7 pm setiap sbtu ahad ra ...

citer ni rasernya Global nyer jugak kot
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2016 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
mongoose_kidz replied at 28-2-2016 03:10 AM
korang..sape rindu ngan gandingan vee n haikal boleh tgk citer kat tv1..kul 7 pm setiap sbtu ahad ra ...

Diaspora cinta kot tv1 jam 7pm sbtu ahad.
Zarina n shamsiah org jahat dlm drama ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2019 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
harini dh episod 14 ulangan MCS sapa yg kat sini masih tgk?
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2019 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
harini dh episod 14 ulangan MCS sapa yg kat sini masih tgk?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-9-2019 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
harini dh episod 14 ulangan MCS sapa yg kat sini masih tgk?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 12:06 AM GMT+8 , Processed in 0.065519 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list