CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: shiraloveyou

MEMORI CINTA SURAYA [ANZALNA NASIR DAN HISYAM HAMID]

  [Copy link]
Post time 16-10-2015 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
blh plak time nk menikah.. pngantin pompuan elok je dok gosok2 perut yg buncit tu ats plamin..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 16-10-2015 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
asampodeh replied at 16-10-2015 06:44 PM
blh plak time nk menikah.. pngantin pompuan elok je dok gosok2 perut yg buncit tu ats plamin..

Serius family dorang xtau malu betul...dgn kakaknya time nikah siap gosok2 perut...dgn adiknya perangai gangster nauzubillah..dengan mak yg mcm siot jah...iols kesian jgk dkt vee tu...mak dia boleh pulak ugut vee supaya jangan tinggalkan ben tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2015 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Episod tadi suspen betul. Bersambung pulak. Jahat giler samsiah kunci pintu dari dalam
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2015 11:48 PM | Show all posts
Cite nie byk tak logik.

1. Boleh ke time mengandung, bernikah? Dah sah2 dalam tue anak haram

2. Sah ke perkahwinan su and rayyan sebab dinikahkan atok belah mak die? Sedangkan su tue di'kata'kan anak haram?
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2015 12:59 AM | Show all posts
gadis_tulip replied at 16-10-2015 11:48 PM
Cite nie byk tak logik.

1. Boleh ke time mengandung, bernikah? Dah sah2 dalam tue anak haram

Ini ikut Latino sgttttt... Ikut kn jer laaaaa... Utk soalan uols  no 1 . Sah nikah Tp status ank tu x blh dibin/ binti nama bapa/suami ibunya. Dari segi rukun nikah lepas.. 2) Yg ni Mmg x fhm.. Ank tut tut diwalikan Oleh ATOK sblh Mak lak tu.. Mmg fail ... Dh confirm2.. Wali dr father's side knnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2015 01:03 AM | Show all posts
X sabar nk tggu nxt week... Ryan jadi kawen ke????.. Tuan rumah blembut sgt Dgn family Airina.. Sakit hati tul...  Citer bengong tp tetap nk hadap.. HAhahaha ..
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2015 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
etonjelita replied at 17-10-2015 01:03 AM
X sabar nk tggu nxt week... Ryan jadi kawen ke????.. Tuan rumah blembut sgt Dgn family Airina.. Saki ...

tu la kan... citer ni bnyk sgat yg tk msuk akal tapi ttap nak layan jugak kekeke
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2015 03:35 AM | Show all posts
Tgk iklan utk nxt week.. Mcm x jd kawen jer... Sbb Puan Tengku siap perli kaw2 lg.. Pastu Ryan g cari Suraya.. Si Zila bahkrin lak g bocor rahsia pasal Suraya ank arman... Aduh bsabarlah wahai hati .. Lg 90++ episode to go..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-10-2015 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
etonjelita replied at 17-10-2015 03:35 AM
Tgk iklan utk nxt week.. Mcm x jd kawen jer... Sbb Puan Tengku siap perli kaw2 lg.. Pastu Ryan g car ...

hahahha brp bnyk episode lg tu.. jgn mcm cinta ibadah.. beriya2 follow citer wlu pnjang brjela2 sbb nk tau ending dia.. tu penyudahnye ending dia bodoh sgt.. mmg hampeh
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2015 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
etonjelita replied at 17-10-2015 01:03 AM
X sabar nk tggu nxt week... Ryan jadi kawen ke????.. Tuan rumah blembut sgt Dgn family Airina.. Saki ...

ksian my mom.. dia teringin nk tgk tp tk blh tgk sbb stiap kali tgk citer ni darah tinggi dia naik
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2015 10:28 PM | Show all posts
asampodeh replied at 17-10-2015 08:43 PM
ksian my mom.. dia teringin nk tgk tp tk blh tgk sbb stiap kali tgk citer ni darah tinggi dia naik

Kita pun jd emo lebih2 pasal citer ni... HAhahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2015 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
scene nikah tu..saje je kan director buat suspen..scene nikah tu leh abis cepat d buat nye sambungan..saje nak buat penonton nebes haha..geram btoi..
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2015 10:51 AM | Show all posts
asampodeh replied at 17-10-2015 08:41 PM
hahahha brp bnyk episode lg tu.. jgn mcm cinta ibadah.. beriya2 follow citer wlu pnjang brjela2 sb ...

macamna ending cinta ibadah tu?
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2015 11:30 PM | Show all posts
gadis_tulip replied at 16-10-2015 11:48 PM
Cite nie byk tak logik.

1. Boleh ke time mengandung, bernikah? Dah sah2 dalam tue anak haram

Citer ni follow citer Mexico, Siempre Tuya Acapulco, so logik Malaysia tolak tepi sikit
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2015 12:35 AM | Show all posts
Tengok cerita ni rasa macam nak masuk TV je. Nak tampar sorang-sorang family Irina tu....
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2015 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
kawen jugak..huh..gedik beno keluarga airina..si naufal tu annoying gile..konon protective sgt la kat kakak dia..

menumpang umah orang..pastu nak halau tuan rumah..teruk gile perangai..emo pulek aku
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 20-10-2015 01:55 AM From the mobile phone | Show all posts
hanna88 replied at 20-10-2015 01:31 AM
kawen jugak..huh..gedik beno keluarga airina..si naufal tu annoying gile..konon protective sgt la ka ...

Kesian kay yg pegang watak naufal..mesti org dh cop dia watak penjahat..skrg ni tgk muka dia pn rasa mcm nk tampar2 je   
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2015 02:35 AM From the mobile phone | Show all posts
aku doa naufal dpt aids :::
jahat giler..kawan dia pun sama..muka xtau malu...
klau aku jd tgku elina tu aku pasang cctv dlm bilik irina tu..terbongkar semua kejahatan diorg satu family..
tp x jd citer la klau gitu kan...redha jela ikut citer ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2015 02:54 AM | Show all posts
So tggu rancang Si Airina n the gang nk hapus kan Suraya.. Si Suraya lak nk jual mahal. Kn Ryan hilang ingat.. Sudah2 ler merajuk... Kihkihkih
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2015 09:00 AM | Show all posts
nampak ending semalam macam suraya dh boleh terima rayyan...
sewel betul di irina ni ... mengamuk xtentu pasal ..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 04:54 AM GMT+8 , Processed in 0.085002 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list