CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: shiraloveyou

MEMORI CINTA SURAYA [ANZALNA NASIR DAN HISYAM HAMID]

  [Copy link]
Post time 8-10-2015 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
izamasha replied at 8-10-2015 09:28 AM
dua-dua ...
tunang rayyan sebelum rayyan hilang....
peh dia sangka rayyan mati ...dan-dan mengor ...

Eh gedik sangat perangai. Rayyan tu pun gedik jgk melayan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-10-2015 08:08 AM | Show all posts
Rizal dah makin jatuh centa dah kat Suraya... seyes.. hahahahaha
suke.. bior padan muke Rayyan.. tp rasenya Rizal x tau kan Suraya tu bini Rayyan..
Ustaz dtg bitau pon x nak pecaya
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2015 08:22 AM | Show all posts
aku harap sgt nanti bior le Rayyan kawen dgn Irina gedix tu..
Rizal cerai bini dia..(naufal pon dah ekmaruk duit sgt sampai ngorat bini Rizal)..
then Rizal bitau Arman dia nak kawen Suraya..

Rizal tatau kan Suraya tu anak Arman?
mmg betul kate Rizal, Suraya tu dtg la mana2 bwk senyum dia sampai satu umah dah mula berubah..
dulu masa duk umah Tengku...Heykal yg duk terepruk dlm bilik x mo bukak langsir n tgkp pon blh riang gembira suke dgn cara Suraya layan dia
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2015 01:29 PM | Show all posts
asampodeh replied at 8-10-2015 06:12 PM
bkn dia bunting ank haikal ke..?

irina rogol rayyan lepas bg ubat tdo kat rayyan. boleh guna istilah tu?hehe
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2015 04:57 PM | Show all posts
dah lama x tgk...ulangan maratohon pun x de kan
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2015 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
nasib yg ulang kul 12 mlm ni yg episod ptg punye..so klau terlepas still boleh tgk lagi
Yg tyg pagi2 kul 11 tu episod lama
btw mggu depan punya teaser rayyan da nk kawin ngan irina kot tp mcm besa le telenovela kan..
mst x jd ke ape ke.
tgk mcm zali dtg
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2015 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hanna88 at 9-10-2015 05:46 PM

rayyan tu kalo irina..dia follow je walau terpaksa..kalo suraya..dia ego..geram btoi dgn rayyan ni haha..

watak jahat..mmg sakit ati aku tgk..mengade2 irina dgn mak dia..yg shamsiah tu mimik muka menyakitkan hati..pandai berlakon deme ni

aku pn rase baik suraya dgn iqram(x ingt nama iqram dlm cite ni) tu je..dari rayyan yg egois tu..

semua rambut nak tiru pelakon latin haha..ala wat je la style melayu..usah la tiru sgt..

watak naufal dgn kawan dia tu annoying jugak la..jahat sungguh..

irina dgn mak nye risau suraya amik harta..padahal dorang yg tamak nak harta..cakap org lain plak..geram aku tgk..tapi dah tersangkut..tgk jugak lah hehe

Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2015 11:25 PM | Show all posts
800214 replied at 9-10-2015 01:29 PM
irina rogol rayyan lepas bg ubat tdo kat rayyan. boleh guna istilah tu?hehe

tp ade dlm satu episod satu babak yg irina siap masuk bilik haikal & tutup pintu mcm nk rogol haikal..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-10-2015 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha desperado sunggoh irina smpai terpaksa rogol haikal. Lps tu rogol rayyan pulak... kikiki...suka2. kutuk org kata mengandung anak haram.. yang dia tu pulak apa kessss.. mmg tak boleh blah telenovela ni.. tp geram3 layan jugak.. hihu..kalau jahat tu banyak je akalnya kan.. plan2 nya.. kalau yg baik tu macam vongoks jeee .. macamana la hr tu pakcik rayyab boleh bg idea kat arash tu amik suraya jd maid sbb nak kenal2 suraya. Dah tau kan dlm umah tu ada samsiah. Lps tu bini dia pulak x suka suraya

Kesian je.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2015 12:07 PM | Show all posts
asampodeh replied at 10-10-2015 11:25 PM
tp ade dlm satu episod satu babak yg irina siap masuk bilik haikal & tutup pintu mcm nk rogol haik ...

aha ... lepas tu le haikal nk kawin dgn irina...
episod semalam ...rayyan dah ingat semula suraya yang tolong dia ...


Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2015 02:58 PM | Show all posts
episod semalam

kemain gedik lagi weiii mak si airina tu
dok nak mengorat pak sedara rayyan tu
siap nak sandar2 lagi

si rayyan ni lembap betul la
baru nak baca report tu

tp ok la, dh igt balik psl suraya
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2015 03:02 PM | Show all posts
tiga beranak dlm rumah tu semua nk kaut harta orang ...
berlagak dan samseng ....
kalo tengok gezet depa xjadi kawin kan ..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2015 03:10 PM | Show all posts
izamasha replied at 13-10-2015 03:02 PM
tiga beranak dlm rumah tu semua nk kaut harta orang ...
berlagak dan samseng ....
kalo tengok geze ...

dah la menumpang,
eksyen lagi ckp ngn bakal mak mertua (konon)

x sabar wei nak tengok part x jadi kawen tu

Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2015 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Sakit hati n menyampah kadang tgok cite ni.. tapi, tetap jg nak layan..
Family zila bakarin tu memang x malu betul kan. Duduk umah org buat mcm rumah sendiri..

Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2015 04:56 PM | Show all posts
jangan stress....
adik2 jangan lupa lepas tengok cite..
kita baca doa akhir tahun dan awal tahun ye ..
doa supaya rayyan xjadi kawin dengan irina ...

salam maal hijrah..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2015 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
izamasha replied at 13-10-2015 04:56 PM
jangan stress....
adik2 jangan lupa lepas tengok cite..
kita baca doa akhir tahun dan awal tahun y ...

kehkehkeh blh gitew ye..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-10-2015 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
mahmud ali basha tu pakcik rayyan ke...hehe..
aku mati2 ingat suami tg elena..
kot2 la dia kawin lain pas suami dia meninggal..pakcik rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2015 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
mongoose_kidz replied at 13-10-2015 11:06 PM
mahmud ali basha tu pakcik rayyan ke...hehe..
aku mati2 ingat suami tg elena..
kot2 la dia kawin l ...

haah.. aku pun ingtkan dia tu bapak tiri rayyan.. nsib baik ade poremer gtau heheh
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2015 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
dapat tgk ulangan je kul 12 smpai 1pagi..huk huk kerja bukan opis hour camni la..

mmg x jd kawen ke..

tapi episod berjela lagi
byk g rancangan jahat anak branak zila tu leh buat..geram je tgk..jahat gile..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2015 08:58 AM | Show all posts
aku suka layan cita ni sbb watak2 baik dia melawan..xde la redhaaaa aje kena hencap ngan watak jahat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 07:42 PM GMT+8 , Processed in 0.264146 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list