CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: shiraloveyou

MEMORI CINTA SURAYA [ANZALNA NASIR DAN HISYAM HAMID]

  [Copy link]
Post time 19-9-2015 04:58 AM | Show all posts
Come on Suraya ... X nk x da surat nikah?? Susah2 ajak Ryan blk langkawi jump ustaz... Lps tu x nk percaya / tak tpulang.. Ini paksa Ryan suruh percaya tnpa bukti Cuma ada cincin jer...., director blh ubah ikut logik akal di MALAYSIA sikit tak?? X kn nk tiru bulat2 telenovela tuuuuuu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2015 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
addicted gila dgn lagu tema citer ni..
sedap sgt suara ct..lembut je
dgr lagu ni mcm rasa di awang2an...
try nak download rupanya lagu ni xrelease lg ek..dlm youtube pun sekerat..teaser je ade
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2015 12:39 PM | Show all posts
etonjelita replied at 19-9-2015 04:58 AM
Come on Suraya ... X nk x da surat nikah?? Susah2 ajak Ryan blk langkawi jump ustaz... Lps tu x nk p ...

actually camne leh kantoi tu.. aku tgk part suraya kat opis kene marah dgn irina n mak irina tuh.. n si Rayyan plak duk blur je
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2015 10:56 AM | Show all posts
watachiwa replied at 17-9-2015 11:06 AM
episode brape belas dah ni?
hahaha aku smalam duk msk tgl gitu2 je..
patut ade gazet dah makan se ...

megat rayyan. aku pun konpius bila dia sebut tengku rayyan.

satu lagi mak rayyan tengku elina dengan airin tu. sokmo dorang salah sebut. nama nak sama.

harini best. nak tunggu suraya bagitau mak rayyan
tapi konpem ada pengacau daun time suraya nak bagitau tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2015 10:58 AM | Show all posts
etonjelita replied at 19-9-2015 04:58 AM
Come on Suraya ... X nk x da surat nikah?? Susah2 ajak Ryan blk langkawi jump ustaz... Lps tu x nk p ...

surat nikah dah hilang masa beg dia kena curi kt bus stand tu rasanya. sebab dia kata semua dokumen penting dalam beg tu.

tapi yg aku sakit ati, ajak je la balik jumpa ustaz yg nikahkan dia tu. macam jauh sgt langkawi-kl
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2015 11:02 AM | Show all posts
watachiwa replied at 18-9-2015 07:34 AM
anyone bleh citer ape jd smalam?
housemate aku g tgk cenel 707 plak smalam.. dgn aku2 x teringat ci ...

ending jumaat ritu suraya menagis dlm bilik sbb rayyan tak percaya smua cerita dia.

then mak rayyan masuk tanya kenapa. dan dia pun bagitau dorang dah kawin. nanti dia cerita satu persatu katanya.

bersambung......

aku rasa time nak cerita tu, mesti ada pengacau jugak. tapi nasib la mak rayyan ni mmg anti airin dan mak dia. cakap apa pun, dia tak pecaya dah. xmacam rayyan tu. pujuk sikit dah confuse
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2015 11:24 AM | Show all posts
nomey replied at 21-9-2015 10:58 AM
surat nikah dah hilang masa beg dia kena curi kt bus stand tu rasanya. sebab dia kata semua dokume ...

Oic.. Ok logik... Kn Mmg geram sgt . Dok push2 Rayyan suruh ingat. Lg la Rayyan confuse.. Buat2 rilex buat2 peace Dh la.. Pastu ckp nk bukti jom "honeymoon" kt langkawi.. Ni Makcik Dia Dh smp kl ... Mala petaka Apa la Yg nk dtg...
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2015 12:50 PM | Show all posts
jhasmeen replied at 12-9-2015 01:55 PM
wah..ingatkan xde siapa layan citer ni..ada jugak ye..
jujur..aku layan citer ni n x pasal2 jd pemi ...

hehe..aku layan jgk.sbb ritu tgh pantang ,,lps abis cuti pantang...sempat tgk dr kul 7 je..sbb baru sampai umah
tp ari ni katanya dh start kul6..x sempat nk tgk..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-9-2015 02:03 PM | Show all posts
izamasha replied at 11-9-2015 05:29 PM
famili perasan ni saja duduk kat rumah tengku tu ...
nak kaut harta orang ... sungguh xmalu ....
...

Adoi...tk blh belah...dgn duk umah org ye..perangai gedikkkk nya
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2015 02:39 PM | Show all posts
riso aku makcik pembunuh nya dah sampai KL..
pompuan garit kat kg tu kite mati kene cekik la yek?
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2015 02:48 PM | Show all posts
nomey replied at 21-9-2015 10:58 AM
surat nikah dah hilang masa beg dia kena curi kt bus stand tu rasanya. sebab dia kata semua dokume ...

sabar...lagi 123 episod nk habis
lambat lg ... nnt episod yg ke 100 lebih baru boleh jumpa ustaz ..
jangan ustaz mati dulu dah le ...

Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2015 09:32 AM | Show all posts
SEmlm apa citer..x tgk
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2015 10:02 AM | Show all posts
mengapa astro tukar siaran dari 6.30 kepada 6.00 ptg ..
dapat tengok sekerat aje ..
kejam betul astro ni ...
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2015 02:18 PM | Show all posts
aku pon lupe smalam start kul 6.. dah 6.15 br duk teringat
semalam si irina duk hasut Tg mama . marah2 sebab pecaya Suraya. mcm2 la dia burukkan suraya n ckp suh mummy dia gi siasat dah sampai langkawi.
Tg Uncle plak slow talk dgn Tg mama n ckp betul ke suraya tu ntah2 tipu. tpai Tg mama ckp suraya tu innesen n die pecaya cume dia x leh nak terima n hadap sbb terkejut x abis lg..

makcik jahat dtg Kl n tgk anaknya pelik.. Thariq dah propose adiknya cue tu ajak nikoh.. nagis2 plak pompuan tu sbb dia dah x suci.

cici ke ape nama org gaji montel tu ugut Vee dgn gambar cue baiki paip tab mandi. bile cue dpt tahu cue mtk video tu. tp cici ugut lg sampai dpt tv baru. hahahahahah.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2015 02:43 PM | Show all posts
hero drama nieee x brapa nk meletup arrr...
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2015 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh la tahan utk adaptasi, tp bila banding dgn original siri mexico tu mmg nampak sgt bajet rendah

Anzalna kena byk lagi belajar berlakon nak bg watak suraya ni berjaya. Sbb dlm siri original watak Olvido lakonan Melissa Berrera  ni hati keras hati sikit. X de la asyik expresi sedih memanjang.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2015 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm satu drama filipina cite ni...hampir same jln cite
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2015 02:38 AM | Show all posts
kesimpulan aku dapat, macam mana dia boleh buat cite ni panjang sampai berates episode. Setiap satu scene punyalah lama, kira puas hatilah kalau diaorg shoot satu satu scene. Rasanya setiap episode ada less than 10 scenes. Hadoihh, penatla nak tunggu abis..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2015 07:15 AM | Show all posts
aku suke sgt episod smalam..
part x suke suraya tu berenti keje je.. kah kah kah
vongok punya Megat Rayyan, x dapat terima kenyataan bile PI Tengku uncle bitau mmg Rayyan yg nikah dgn suraya n suraya peknen anak dia.

lagi nak pertikai nape dia buta, nape family suraya x panggil ambulans n nape sorg pun staff sepital x kejar dia masa kebakaran tu..

now Arman( Arash) n Tengku Uncle (Mahmud ali Basha) pun dah tahu suraya tu anak haram Suraya(mak suraya tu suhana x nikah ke dgn Arman?)
x sabau nunggu episod arini ape tindakan si Arman tu nak g cari suraya since depa nak buat test DNA kat baby suraya
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2015 12:00 PM | Show all posts
iols suka ost cite ni..
bila nk ada full version
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 11:06 AM GMT+8 , Processed in 0.082691 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list