CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: shiraloveyou

MEMORI CINTA SURAYA [ANZALNA NASIR DAN HISYAM HAMID]

  [Copy link]
Post time 29-8-2015 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
la..citer ni kat mustika hd ke..
haritu tgk kat prima...pastu tgk2 da xde
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-8-2015 09:32 PM | Show all posts
aku tengok citer ni sebab nak dengar lagu siti nurhaliza..ost dia..tajuk lagu tu milikmu selamanya..tp gugel mp3 tak de pulak..kuciwa
ada sesapa tau kat mana aku bleh dapat mp3 lagu tu?tu lagu baru ke?
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2015 09:32 AM | Show all posts
walau pun cite ni panjang berjela2...
nak tonton sampai habis juga ... sbb macam best aje cite ni
nak tau apa jadi pada keluarga Irina yang sombong giler tu
tapi tak kaya ..
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2015 12:26 PM | Show all posts
brapa episod cter ni...

punya byk episod buat..asyik duk mengulang2 skrip..lemau tgk

dan bingit sgt liza abdullah berlakon..over sgt la
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2015 02:53 PM | Show all posts
mesti samsiah dapat pembalasan  disebebkan oleh anak perempuannya ..
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2015 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
izamasha replied at 1-9-2015 09:32 AM
walau pun cite ni panjang berjela2...
nak tonton sampai habis juga ... sbb macam best aje cite ni
...

mg nak tahu jugak apa jd kat keluarga irina tu terutamanya mastermind dia zila bakarin. kemain suruh anak kawen ikan beso je... apesal dia tak tekel je mahmud ali bashah tu.. kan kaye jugak, ni sokmo ajar anak kikis harta org. lps tu masing2 plastik.. yang mak haikal dgn rayyan tu tak tau la terlampau baik ke apa.. inesen sgt smpi tak boleh nak tgk org tu ikhlas ke nk amik kesempatan je.
eh apa jd kat vee hr tu g hanimun lps bw balk jantan masuk bilik tu laki tua dia balik. terlepas pandang ke atau scene tu hbs macam tu je.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 10:37 AM | Show all posts
cendawanbonyok replied at 1-9-2015 05:44 PM
mg nak tahu jugak apa jd kat keluarga irina tu terutamanya mastermind dia zila bakarin. kemain sur ...

aku byk tertinggal citer ni last week.. terpaksa donlod lah jawapnya.. xpuas tgk online
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 11:57 AM | Show all posts
lagi satu ...kata orang kaya tapi
ngape gi langkawi pusing pulau jalan kaki aje ..
{:1_556
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-9-2015 11:58 AM | Show all posts
jangan lupa apa jadi pada keluarga shamsiah pulak ..
paku dulang paku serpih ...ngata orang dia lagi lebih ..
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2015 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Irini dah start tunjuk perangai dia dahh.. tp haikal tu buta ke hapa.. senang2 je percaya  kata mama haikal marah2 dia. Fitnah tu.. tengku elina tu xde pun marah..cakap elok jw. Mmg betol pun.. umah aku apekehal ko sibuk2 nak deco pulak kan.. suka hati akulah kalau tak cantik ke apa.. aku pun bengang .. nak buat mcm rumah sndr pulak..haikal tu pun patut la faham bila mak dia cakap macam tu.. nnt kalau mama dah xde suka hatilah nak buat apa pun.. bila tina3 kata marah2 padahal x buat jadik hangin la..lepas tu dok merengek pasal nak brg kemas. Terang2 cakap nak mak dia punya. Haikal ni tongong ke apa.. takkan la tak nampak perangai busuk irina tu.. geram pulak aku ngan anak beranak tak sedar diri ni.. mak dia zila bakarin tu mmg x malu lps tu jd batu api anaknya.. part soh beli kereta utk vee tu pun alahai.. nak ferrari tp nak ade driver. Ngokngek lah...berangan sgt yp ade sikit2 bangangg
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2015 10:22 AM | Show all posts
rupa nya adaptasi dari cerita sepanyol ...maaf kalo salah
patut le jalan cerita tak masuk akal..
tapi cite ni best tengok perangai orang macam2 peel ...
sian kt suraya sbb xdpt jumpa masa rizal dah boleh nampak dan terus ingatannya pulih..
xsabar nak tunggu petang ni  ...
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2015 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Citer ni dpt sponsor sykt pewarna wambut ker?macam air longkang warna rambut masing2....

Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2015 01:25 PM | Show all posts
seksi gila miera dlm drama ni..
leh lepas eh pakaian dia
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2015 12:22 PM | Show all posts
dah merepek meghaban dah cite ni ..
duduk kat hutan ke sampai orang tak tahu samsiah tanam mayat kat tepi rumahnya ..
walau bagaimana pun tetap tengok .. sebab pelakon semuanya best ...
terutamanya ...primadona tu ..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2015 05:46 PM | Show all posts
ada x yg layan citer...kdg layan jgak..hehe

ada nk tanya irini tu dh knp duduk kt umah haikal tu...ada sapa tau tak..dia org takde umah sendiri ke
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2015 05:47 PM | Show all posts
izamasha replied at 10-9-2015 12:22 PM
dah merepek meghaban dah cite ni ..
duduk kat hutan ke sampai orang tak tahu samsiah tanam mayat ka ...

hehhe..tu lah..merepek meraban..tp tgk jgk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-9-2015 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
aku on n off tgk citer ni..tp npk sgt merepek.nk wat police report..bkn nyer suraya yg g buat report.sepupu dia lak yg g..suraya tunggu smbil cuci mata kat kedai baca paper..trs npk n tbaca citer psl somi dia..trs nk ke damansara..dgn teksi siap tggl sepupu dia pulok.adoiyai..x pasan mcmana pulok blh terjumpa somi heols n jd maid pulok..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2015 11:51 AM | Show all posts
rosmahisham replied at 11-9-2015 12:33 AM
aku on n off tgk citer ni..tp npk sgt merepek.nk wat police report..bkn nyer suraya yg g buat report ...

masa dia duk kalut2 nak mintak masuk dgn pak guard tu jatuh kat palang guard tu. Rayyan igt dia yg langgar..
so dia kutip Suraya bawak gi spital..
sampai sepital doktor ckp Suraya tu oke je.. kandungan selamat.. terkejut la Rayyan.. fomfuan cantek2 mcm soraya nak menikah rupenya.. ( tetibe dia rase melepas ke ape.hahahaha)
then Suraya bukak2 mata mmg terus Rizal.. Rizal.
Rayyan plak saya bukan Rizal.. saya Megat Rayyan...

scene lain plak.. geng2 umah Flat Taman melati duk kecoh2 la sbb si sepupu suraya tu balik ckp suraya ilang.. semua pakat gi cari.. nenek primadona pon sebuk nak gi cari2. ujung2 nenek merempit dgn sepupu suraya tu g cari mana ntah..

so dah nak discharge tu suraya duk tgk je kat Rayyan.. mcm frust la sbb Rizal tu x ingat...so tetibe nenek primadona dtg x semena2 dr Taman Melati sampai ke Sepital Damansara ko mencarik.. sunnguh kebetulan hokkay..
so tup2 misi dtg bg ubat ckp Puan Suraya, sila jaga kandungan elok2.. lagi suarya menangis. sepupu n nenek primadona gumbira dlm ms sama Rayyan offer nak tlg ape2 n bg duit.. Suraya x mo.. n nenek primadona merampas duit tu ckp rezeki jgn di tolak..

then Rayyan pon nak blk dah ckp ade pape lg yg blh nak ditolong? suraya tiba2 bangun n ckp nak keje kat umah Rayyan.. tu yg end up jd maid tuh
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2015 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
watachiwa replied at 11-9-2015 11:51 AM
masa dia duk kalut2 nak mintak masuk dgn pak guard tu jatuh kat palang guard tu. Rayyan igt dia yg ...

gitu..tq bg pencerahan..ptt npk ada nenek primadona tu kat spital.sng giler dpt jmpa rizal tu eh
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2015 05:29 PM | Show all posts
LiliSam replied at 10-9-2015 05:46 PM
ada x yg layan citer...kdg layan jgak..hehe

ada nk tanya irini tu dh knp duduk kt umah haikal tu. ...

famili perasan ni saja duduk kat rumah tengku tu ...
nak kaut harta orang ... sungguh xmalu ....
tapi skrg rayyan dah tengok true color irina yang bodoh sombong tu ....

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 04:14 AM GMT+8 , Processed in 0.080501 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list