CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: shiraloveyou

MEMORI CINTA SURAYA [ANZALNA NASIR DAN HISYAM HAMID]

  [Copy link]
Post time 29-10-2015 05:53 PM | Show all posts
asampodeh replied at 29-10-2015 03:42 PM
mati bunuh diri.. ape yg aku tgk citer mexico tu la.  mak dia plak bunuh diri sbb klurga dia smua  ...

tengok kat youtube ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-10-2015 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
bungaros replied at 29-10-2015 05:53 PM
tengok kat youtube ke

tgk kat dailymotion.. kt youtube cuma ade bbrp episode je.. tp kat dailymotion tkde 2-3 episode.. carik kat link lain pulak
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2015 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Makin dasyat cter ni...cicie lak tetibe jd kaya....dan dan naufal nk ngorat....ngan maknye skali tu.....mmg kemaruk dgn duit org sungguh kn....mmg ada jenis manusia kt sekeliling kita mcm tu cumaa...depa ni jnis pndai  'cover line' jer... naufal kna kawin ngan cicie..hahahaaaa...duit punyer pasai kn..
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2015 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
asampodeh replied at 29-10-2015 06:13 PM
tgk kat dailymotion.. kt youtube cuma ade bbrp episode je.. tp kat dailymotion tkde 2-3 episode..  ...

Tengok kt daily motion?...klo kt hp boleh ke  asam pedas,?..
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2015 12:48 AM | Show all posts
Suraya73b replied at 30-10-2015 12:18 AM
Tengok kt daily motion?...klo kt hp boleh ke  asam pedas,?..

ala sori tk tau la pulak blh ke tk..


Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2015 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
melampo betoi..gile harta betoi si zila tu..udah cici plak jadi mangsa..pantang dengo harta..kalo x..d maki2 si cici tu..
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2015 01:43 AM | Show all posts
Suraya73b replied at 30-10-2015 12:18 AM
Tengok kt daily motion?...klo kt hp boleh ke  asam pedas,?..

Boleh jer.. I baru Tgk finale part 2... Yummy sgt...
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2015 06:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Owwwwwhhh...free2 nnti nk try la...tp line cam ciput slownyer.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-10-2015 08:38 AM | Show all posts
sape yg dh tengok cite mexico... episod hadapan ...adakah naufal berkahwin dengan cici ...
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2015 08:41 AM | Show all posts

tajuk cite .. siempre tuya acapulci ..tengok dalam daily motion

Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2015 09:44 AM | Show all posts
Edited by asampodeh at 31-10-2015 05:04 PM
izamasha replied at 30-10-2015 08:38 AM
sape yg dh tengok cite mexico... episod hadapan ...adakah naufal berkahwin dengan cici ...

........
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2015 10:06 AM | Show all posts
asampodeh replied at 29-10-2015 06:13 PM
tgk kat dailymotion.. kt youtube cuma ade bbrp episode je.. tp kat dailymotion tkde 2-3 episode..  ...

thank babe
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2015 10:55 AM | Show all posts
Edited by asampodeh at 30-10-2015 11:10 AM

http://www.dailymotion.com/my/re ... lco+Cap%C3%ADtulo/1
citer ni brtmbah2 best start episode 59..


Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2015 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
asampodeh..akak nak tanya...
1.lama tak nanti suraya gila..berapa episod
2.lama lg tak rihana nak kena berambus dari umah mak engku
3.rihana dgn uncle ryan tu nanti bercinta ker
4.tgk dlm ig irina tu nanti masuk penjara ..kenapa ek..
5.apa balasan yg akan rozana dgn raziah dapat last nanti...
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2015 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Salam uols I peminat MCM jugak. Memang layan dari 1st episode sebab sangat suka Anzalna and Hisyam Hamid.

Alamak uols jangan la mintak/ bagi spoiler dari versi Mexico Iols tak suka kalau takde suspen. Sah sah telenovela kan mesti la macam2 drama ada. Tak sabar tunggu family Airina dapat pembalasan

Tapi I layan ok benang ni everyday without fail sebab nak tengok review uols pasal MCS lepas every episode.
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2015 03:45 PM | Show all posts
marymonroe replied at 30-10-2015 12:34 PM
Salam uols I peminat MCM jugak. Memang layan dari 1st episode sebab sangat suka Anzalna and Hisyam H ...

jangan risau... versi malaysia lg best dari mexico tu ...
tengok saja nak tau apa cerita seterusnya ...lagi pun bukan faham sepatah perkataan pun ..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-10-2015 04:27 PM | Show all posts
oo mmg citer ni lah anzalna jd gile ye.. sbb ade pojiah nawi ke sape share?

'jadik gile pon still cantek lg'

idak la deme nak memuji atau memerli produksi..

ngape jd gile plok anzalna nye..
apaknya dah nak mati ke? asik sakit jantung jek
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2015 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
watachiwa replied at 30-10-2015 08:27 AM
oo mmg citer ni lah anzalna jd gile ye.. sbb ade pojiah nawi ke sape share?

'jadik gile pon still ...

sbb kelorga airina..culik anak dia..tu dia jadi gila..
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2015 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
marymonroe replied at 30-10-2015 12:34 PM
Salam uols I peminat MCM jugak. Memang layan dari 1st episode sebab sangat suka Anzalna and Hisyam H ...

akak tak kira dik..akak tetap nak spoiler...hihihi...spoiler membuatjan akak lg semangat nak tengok..
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2015 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
kakprik replied at 30-10-2015 11:18 PM
akak tak kira dik..akak tetap nak spoiler...hihihi...spoiler membuatjan akak lg semangat nak tengo ...

Hish degil taww akak ni *rotan*rotan*

Tapi kan episode this week best skit la sebab Ryan duk kejar Suraya and pujuk Su. Tapi biasalah kan Su jual mahal la plak. Iols suka hero kejar2 heroin gitu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 05:36 AM GMT+8 , Processed in 0.169964 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list