CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: shiraloveyou

MEMORI CINTA SURAYA [ANZALNA NASIR DAN HISYAM HAMID]

  [Copy link]
Post time 29-10-2015 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Ha"a ....vee nmpk cam sedikit insaf dlm episod smlm walau  peel  nyer gitu kn...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-10-2015 08:34 AM | Show all posts
aku ter'tengok kat tv semalam .. tengok kat ria HD. hensemnya muka hisham hamid. bersih jek muka beliau. yang lain2 mekap sekati.

sekian. review.
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2015 08:47 AM | Show all posts
Suraya73b replied at 29-10-2015 08:10 AM
Ha"a ....vee nmpk cam sedikit insaf dlm episod smlm walau  peel  nyer gitu kn...

klu tk silap nnti dia yg derma buah pinggang kat awek chuie..
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2015 08:49 AM | Show all posts
Suraya73b replied at 29-10-2015 07:41 AM
Betul tu asam pedas..hahahaaa...tetibe pulak jd elok kaki haikal tu..mmg x boley blah tui...saya r ...

tapi lagi xboleh terima dalam cinta ibadah ... fatah amin jagi hisham dan kemudian jadi fatah semula

sori ...lari topik

Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2015 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
cendawanbonyok replied at 28-8-2015 11:28 PM
dalam ig anzalna  upload gambo mention suraya jadi gilo..adeh kesiannya suraya kalau betul2 jd gilo. ...

Alahaiiiii....jgn la smpai suraya pulak jd gilaaa.....x berbaloi laaa ...
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2015 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
vee wlaupun nmpak mcm jahat tp lawak..
so aku x nyampah kat dia
jauh di sudut hati harap2 last nnt dia akn syg ngan ben tu n bhgia..
ben tu penyabar ye..biar tua n x ensem pun..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2015 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by asampodeh at 29-10-2015 11:05 AM
Suraya73b replied at 29-10-2015 09:03 AM
Alahaiiiii....jgn la smpai suraya pulak jd gilaaa.....x berbaloi laaa ...


ala dia cuma ilang ingatan sbb jatuh gaung & naufal & airina bwk lari ank dia.. tk lama tu dia ok blk
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2015 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Pulak dahhhhh...mmg mkin melaluttt la cter nyer ni wehhh..huhuhuuu......hadoiii mmg bikin suspen jer kn.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-10-2015 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
mongoose_kidz replied at 29-10-2015 11:03 AM
vee wlaupun nmpak mcm jahat tp lawak..
so aku x nyampah kat dia
jauh di sudut hati harap2 last nnt ...

Ha'a....vee nmpk lawak.....so naif...hanya ikut ckp mak dia yg  cam duck face tu jer...nk kaya..kna la kein  ngan ben  yg fh berumurr  sgt tuu
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2015 02:05 PM | Show all posts
nangis..... iols dh melayan cite ni
beratus2 epsd
mcm x caya gigih iols mempollow nya
tetiba suka tgk hisyam hamid berlakon...
dulu x minat lak
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2015 03:00 PM | Show all posts
skrg sedang tengok cite versi mexico..
muka rayyan, suraya, samsiah sama macam muka org dlm cite mexico tu ...
jalan cite sama ... tak faham tapi tengok juga..
tadi tengok episod utk hari ini ...
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2015 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa last ending ctee mexico tu...shamsiah tu mau ke bertaubat lastnyer nnti tu?
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2015 03:17 PM | Show all posts
izamasha replied at 29-10-2015 03:00 PM
skrg sedang tengok cite versi mexico..
muka rayyan, suraya, samsiah sama macam muka org dlm cite me ...

uollss, share la link..

Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2015 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Suraya73b replied at 29-10-2015 03:16 PM
Apa last ending ctee mexico tu...shamsiah tu mau ke bertaubat lastnyer nnti tu?

tk mananye tobat.. lg dia nk bunuh mk airina tu ade la.. dia jadik gila sbb sllu trbygkan org2 yg dia dh bunuh tu.. last2 buta- ngeri & tk snggup tgk mase dia cucuk mata dia ngan gunting
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2015 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
izamasha replied at 29-10-2015 03:00 PM
skrg sedang tengok cite versi mexico..
muka rayyan, suraya, samsiah sama macam muka org dlm cite me ...

best kan.. hmpir sama je watak yg drg lakonkan tu lbih2 lg cici..
samsiah, rozana pun lbih kurg je

nama chuie tu pun pkai nama sama..
vaneeda - vaneesa

yg jauh bza zali, tariq & mira
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2015 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Suraya73b replied at 29-10-2015 03:16 PM
Apa last ending ctee mexico tu...shamsiah tu mau ke bertaubat lastnyer nnti tu?

mati bunuh diri.. ape yg aku tgk citer mexico tu la.  mak dia plak bunuh diri sbb klurga dia smua dh hncur.
naufal meringkuk pnjara
samsiah gila & buta
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-10-2015 04:09 PM | Show all posts
asampodeh replied at 29-10-2015 11:04 AM
ala dia cuma ilang ingatan sbb jatuh gaung & naufal & airina bwk lari ank dia.. tk lama tu dia o ...

Oooo. Ank dia selamat tak after tu? Haikal dtg kacau Sbb apa? Then mcm family irina kena halau dr rumah agam engku
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2015 04:22 PM | Show all posts
etonjelita replied at 29-10-2015 04:09 PM
Oooo. Ank dia selamat tak after tu? Haikal dtg kacau Sbb apa? Then mcm family irina kena halau dr  ...

ank dia slmat..
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2015 04:24 PM | Show all posts

Asampodeh citer la lg... Citer la... Episod Hari ni mcm mana?
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2015 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
ben tu walau x ensem tapi nampak baik..kesian betoi aku kat org tua tu..

korang tengok cara zila senyum..horror la

aku just menantikan detik pembalasan : kelorga airina..x sanggup nk tgk suraya gila..adushh stress kejap t
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 07:43 AM GMT+8 , Processed in 0.237179 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list