CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: shiraloveyou

MEMORI CINTA SURAYA [ANZALNA NASIR DAN HISYAM HAMID]

  [Copy link]
Post time 27-10-2015 11:22 PM | Show all posts
mnaa replied at 26-10-2015 10:13 PM
Rizal mati?? Lorrr.. aku tau bapak Rizal je mati sbb siap bagi ucapan farewell (backstage) masa la ...

Rizal tak mati. Dia yg banyak tolong Sue.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-10-2015 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
bit replied at 26-10-2015 11:49 PM
Mak engku x mati, hidup jer sampai last.

Makcik shamsiah akan continue bunuh orang.

makcik shamsiah tu ujong2 dia buta.. hahhaha pdn muka dia kan..
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2015 12:24 AM | Show all posts
Tapi kan nanti suraya jadi gila kan? Ada nampak gambar kat instagram anzalna.
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2015 01:36 AM From the mobile phone | Show all posts
saje godek2 youtube versi asal cite ni..tapi 1 patah haram aku x paham haha..kesian waktu suraya jd gila t..macam terseksa je..huhu..ni based versi mexico aku tgk..

shamsiah tu kalo badan x gerak2 over x leh ke..annoying haha
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2015 03:04 AM | Show all posts
Omg.. Suraya gila? Sbb Apa?? Diorg kacau razif ke??? Seronok iols citer ni x byk kematian... Bkn mcm kebanyakan citer sikit2 mati...
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2015 10:51 AM | Show all posts
kalo versi asal mexico tu meols mmg rembes ngan hero nya daniel elbittar ... hehee...

hisham hamid seseksi dia ni tak??  hahaaa....


Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2015 10:58 AM | Show all posts
kalo versi asal ada juga si gabriela spanic berlakon...

sheols femes dgn la usurpadora, la intrusa
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2015 11:04 AM | Show all posts
kakprik replied at 26-10-2015 08:56 PM
sapa2 yg tgk edisi mexico tu tlg la update..akak nak tau sangat mak engku tu mati ker atau panjang u ...

sekali baca ayat kak prik...meols ingat mak engku is ...ku fridah yg juga dipanggil mak engku ... hehehe...sbb sheols pun berlakon jugek kan dalam MCS jadi nenek gangster fefeeling primadona...

rupanya mak engku maknya si rayyan ...marissa yasmin ...  heheee...meols suka gaya marissa ni bercakap ..macam ada class...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-10-2015 03:21 PM | Show all posts
qqOfficial replied at 28-10-2015 11:04 AM
sekali baca ayat kak prik...meols ingat mak engku is ...ku fridah yg juga dipanggil mak engku ...  ...

mak engku fridah tu lawak kan..ayat dia selamba jer tapi lawak..hari tu ada satu scene anak dia mundar mandir..selamba jer dia sound..dah kenapa kau ulang alik...dah macam kapal terbang tak boleh landing..hahahahaha..rare makcik tu..
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2015 07:03 PM | Show all posts
Episode Hari ni best byk.... Suraya Dh start nk blembut Dgn ryan... Haikal Mmg psiko giler. Stay kt rumah usang. Then tmpal2 gmbr irina... Sebijik org psiko.. Hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2015 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
haishh airina perangai teruk gtu pun ada org minat beno kat dia haha..haikal2..

suka tgk anzalna pandang sinis n lawan airina..good job babe..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2015 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
hanna88 replied at 27-10-2015 01:01 AM
rozana tu pun ya ampunnn tgk gaya dia..berlagak nak mamp..haha..geram je aku tgk..

Tapi laki dia depan2 kot dok ngorat si suraya... Klu jadi dia pon aku hangen. Tp pelikla, dia super model kot, tinggalkan laki yg x nk dkt kita. But tu lah maybe sbb laki dia lubuk emas gak.
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2015 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by asampodeh at 28-10-2015 10:35 PM
mnaa replied at 28-10-2015 08:50 PM
Tapi laki dia depan2 kot dok ngorat si suraya... Klu jadi dia pon aku hangen. Tp pelikla, dia supe ...


yg si naufal penyapu burok tu plak gigih nk romen bini org.. rozana memula tolak lelama cair jugak..

yg si emaknya plak bkali2 cuba nk romen uncle tengku..
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2015 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
kat mana la haikal gi ubat kaki dia tu dlm tempang2 tu trus dh boleh bjalan
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2015 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
asampodeh replied at 28-10-2015 04:10 PM
kat mana la haikal gi ubat kaki dia tu dlm tempang2 tu trus dh boleh bjalan

kan..aku baru perasan bile ko ckp haha..ye x ye jgk..elok da berjalan dia..
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2015 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
mnaa replied at 28-10-2015 12:50 PM
Tapi laki dia depan2 kot dok ngorat si suraya... Klu jadi dia pon aku hangen. Tp pelikla, dia supe ...

dulu dia x layan laki dia sgt..sibuk kerjaya sgt..tu laki dia mcm malas nak layan si rozana tu..tup tup ter jatuh chenta plak dgn suraya..lagi la haru..rizal tu dia plak lebeh2 jeles bile rayyan jumpe suraya..choii :p
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-10-2015 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg mengujakn kisah siri ini....sapa2 tau tak endingnya?
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2015 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
etonjelita replied at 23-8-2015 03:56 AM
Aku rimas dgn make up2 tebal utk pelakon2 pompuan tu.. Pastu Si anzalna asyik mengerbang rambut....  ...

Mmg pon...tp cantik kn minah tu...
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2015 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
asampodeh replied at 29-10-2015 12:10 AM
kat mana la haikal gi ubat kaki dia tu dlm tempang2 tu trus dh boleh bjalan

Betul tu asam pedas..hahahaaa...tetibe pulak jd elok kaki haikal tu..mmg x boley blah tui...saya record jer citer ni....bla free atau mlm2 jer baru sya tengok ....mba yg x baper  best tu...saya "lajukn" jer....nk nye iklan demi  iklan yg berjela...
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2015 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Suraya73b replied at 29-10-2015 01:03 AM
Mmg mengujakn kisah siri ini....sapa2 tau tak endingnya?

dh tau dh ending dia.. yg jaht dpt balasan.. cuma vee tu jadi baik

best jugak layan versi mexico.. sama je jln citer & scene dia pun smua sama cuma plakon je lain
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 08:43 AM GMT+8 , Processed in 0.182253 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list