CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: shiraloveyou

MEMORI CINTA SURAYA [ANZALNA NASIR DAN HISYAM HAMID]

  [Copy link]
Post time 25-10-2015 08:04 AM | Show all posts
Edited by asampodeh at 25-10-2015 08:25 AM
bit replied at 24-10-2015 02:42 PM
Dlm internet citer dia x dek subtitle, sapa yg faham spanish boleh la tgk. Heroin citer cun lagi pan ...

agak2 je la.. hahha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-10-2015 08:07 AM | Show all posts
Edited by asampodeh at 26-10-2015 07:58 AM
etonjelita replied at 24-10-2015 12:58 AM
Kisah pak Tengku n Zila bahkrin cmner??  Pak Tengku sangap tu ikut telunjuk Si Zila tu kah?? Statu ...


pak tengku tu tk sangap.. dia tk layan pun.. percubaan merogol pak tengku kali pertama mungkin gagal tu sbb zila dtang lagi utk kali kedua.. itu pun gagal jugak.. lgpun pak tengku mmg dah tau niat jht zila ank branak yg gigih nak kaut harta dorang..
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2015 08:27 AM | Show all posts
bit replied at 24-10-2015 02:42 PM
Dlm internet citer dia x dek subtitle, sapa yg faham spanish boleh la tgk. Heroin citer cun lagi pan ...

macam mana nk tengok cite mexico tu ... apa tajuknya
xsabo nk tengok ...akhir cite ni

Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2015 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
izamasha replied at 26-10-2015 08:27 AM
macam mana nk tengok cite mexico tu ... apa tajuknya
xsabo nk tengok ...akhir cite ni

Siempre Tuya Acapulco. (Translation: Forever yours Acapulco)
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2015 02:06 PM | Show all posts
bit replied at 26-10-2015 12:57 PM
Siempre Tuya Acapulco. (Translation: Forever yours Acapulco)

tqvm ...bit ...
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2015 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
sapa2 yg tgk edisi mexico tu tlg la update..akak nak tau sangat mak engku tu mati ker atau panjang umor sampai episod akhir..sebab dia jer org kaya dlm drama ni yg baik..yg lain semua macam puaka vavi..
tapi yg akak pelik dah kenapa nak kena hangkut irina tu satu keluarga merempat dlm umah mak engku..tak der rumah sendiri ker..
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2015 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
ice_sky92 replied at 16-10-2015 10:08 PM
Episod tadi suspen betul. Bersambung pulak. Jahat giler samsiah kunci pintu dari dalam

pulak tu arman tak ambik apa2 tindakan pon kat samsiah..kupikir mau la dihumban pompuan tu kedalam loji plg kurang..ni takat sound2 manja jer...puiii sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2015 10:13 PM | Show all posts
camar333 replied at 23-10-2015 11:48 AM
Assalam. Selalu je baca komen2 di sini. Tak sabar juga nak tahu cerita selanjutnya....so google le t ...

Rizal mati?? Lorrr.. aku tau bapak Rizal je mati sbb siap bagi ucapan farewell (backstage) masa last scene dia... apa jadi kat rozana lak?? sian dia..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-10-2015 11:43 PM | Show all posts
Silap Shamsiah bunuh kawan Naufal yg rogol Ana. Masa tu Arman dah meninggal sbb sakit janung kot. Tak faham cakap, agak2 je.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2015 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak engku x mati, hidup jer sampai last.

Makcik shamsiah akan continue bunuh orang.
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2015 12:54 AM | Show all posts
Edited by asampodeh at 27-10-2015 01:06 AM
kakprik replied at 26-10-2015 08:56 PM
sapa2 yg tgk edisi mexico tu tlg la update..akak nak tau sangat mak engku tu mati ker atau panjang u ...


jgn risau... last skl dua ekor puaka tu mati bunuh diri.. puas hati hahahhah
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2015 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
rozana tu pun ya ampunnn tgk gaya dia..berlagak nak mamp..haha..geram je aku tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2015 01:36 AM From the mobile phone | Show all posts
td boleh beruk 2 ekor tu buat kcau kat kdai sue...mmg x bertamadun betul..padahal diorg tu xkaya mana pun.boleh lak berlgak ngan sue yg mmg diorg da tau ank arman yg kaya raya tu..
btw lawak lak part yg zali mcm marah su bila su kata nk bg wheelchair kat mira..wheelchair ratus2 ja...part tu xde pun xpe
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2015 09:04 AM | Show all posts
Ha Ha sungguh puas hati bila Irina n keluarga kena usir dari rumah engku bila Haikal muncul semula. merempat di kawasan flat Sue tinggal dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2015 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
camar333 replied at 27-10-2015 09:04 AM
Ha Ha sungguh puas hati bila Irina n keluarga kena usir dari rumah engku bila Haikal muncul semula.  ...

ni bila??x sabar nak tggu time org2 jahat ni kena balik..
msti lmbat lagi kan..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2015 02:48 PM | Show all posts
ade nampak kat ig anzalna, ade scene gadoh dlm pool..

suraya ngn airina, pastu mak rizal kot jerit2 minta tolong.

si cuib yg g terjun kolam kot.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-10-2015 03:23 PM | Show all posts
But why haikal suruh Ryan kawen Dgn irina tu??? Why.. Why.. Why...
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2015 03:25 PM | Show all posts
camar333 replied at 27-10-2015 09:04 AM
Ha Ha sungguh puas hati bila Irina n keluarga kena usir dari rumah engku bila Haikal muncul semula.  ...

Betul ka uols?? Mana nk Tgk spoiler ni... X sabar nk tggu episod2 mdatang...
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2015 03:59 PM | Show all posts
etonjelita replied at 27-10-2015 03:23 PM
But why haikal suruh Ryan kawen Dgn irina tu??? Why.. Why.. Why...

sebenarnya haikal xrela pun irina kawin dgn rayyan..
kan sebelum mati irina janji nk kawin dgn haikal ,..suka betul dia..

Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2015 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
asampodeh replied at 27-10-2015 12:54 AM
jgn risau... last skl dua ekor puaka tu mati bunuh diri.. puas hati hahahhah

lambat làgi uolls nak tunggu tu...hihi..klu boleh nak jer kusimenkan dua ekor tu dlm tong dram sekarang..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 07:40 AM GMT+8 , Processed in 0.187659 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list