CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: shiraloveyou

MEMORI CINTA SURAYA [ANZALNA NASIR DAN HISYAM HAMID]

  [Copy link]
Post time 23-10-2015 10:06 AM | Show all posts
asampodeh replied at 23-10-2015 08:06 AM
ha ah dh nk buka kdai bunga suraya.. zali dia amik jadi accountant??? mariana pulak jadik manager. ...

Kalo si Samsiah tu mkn mesti gelojoh2.. Ada hati nk tackle arman.. Kalo hots mcm Zila bakhrin x pa la jugak ... Buka là airina nk beranak.. Sabar nk tahu Ank sapa... Tp kn mesti lambat2 Baru tahu status Ank airina tu . Aku suspek Ank naufal.. Sumbang mahram.... Si vee bodoh Yg tastele tu x da cite sgt mggu ni... Punya la vouge Tp minat kt driver sndr .. Kalo driver sado ok ler jugak.. Cu'eiiii. Nan hado ehhh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-10-2015 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
izamasha replied at 22-10-2015 12:49 PM
sape pernah tengok telenovela mexico ni ..
cer cite apa yang terjadi seterusnya ...
malas tertungg ...

ikut apa yg saya tahu dr fans kt IG anzalna. haikal nanti muncul balik utk balas dendam kt irina.dia bg tahu siapa sebenarnya anak yg di kandung dia tu.
bapak kandung rayyan nanti jd peguam kpd bapa suraya. tapi dia ni jahat dia nk goda suraya nk rebut harta suraya.
rayyan nanti cemburu sbb bapa dia jd pesaing sbb rizal mati kena tembak oleh shamsiah
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2015 11:48 AM | Show all posts
Assalam. Selalu je baca komen2 di sini. Tak sabar juga nak tahu cerita selanjutnya....so google le telenovela ni di youtube tapi tak banyak episod yang ada... terjumpa epi 85, 86. Nampak Shamsiah ni macam serial killer pula... mula2 bunuh kawannya di kampung dan dalam epi 85 membunuh Arman dgn menolaknya dari balcony condo.     dari posting indahaweina pula membunuh Rizal.

Hidup Suraya nampak senang je ( berada ). Ramai sangat orang2 jahat dalam drama.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2015 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
etonjelita replied at 23-10-2015 10:06 AM
Kalo si Samsiah tu mkn mesti gelojoh2.. Ada hati nk tackle arman.. Kalo hots mcm Zila bakhrin x pa ...

tp aku syak airina ngandung ank haikal..
sbb dia pnah rogol haikal..

si vee bodo tu pun pnah rogol cu'iee kan..??
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2015 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
indahawiena replied at 23-10-2015 10:44 AM
ikut apa yg saya tahu dr fans kt IG anzalna. haikal nanti muncul balik utk balas dendam kt irina.d ...

camne haikal blh muncul balik.. bkn ke dia dh mati..???
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2015 12:06 PM | Show all posts
ramai tul org jahat dlm cite ni..

mau stress 4,5 bln lagi ni..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2015 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hanna88 at 23-10-2015 04:53 AM

aku da agak msti haikal d sorok kan..n muncul kembali..ni mmg gaya2 cite telenovela dan sinetron..byk btoi org jahat ye..shamsiah ni ble nak mampos nye haha

yg jahat cam airina..shamsiah..suka cakap suraya kurang ajar..padahal dorang yg mengacau..menengking..cari pasal dgn suraya..annoying..

Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2015 03:16 PM | Show all posts
indahawiena replied at 23-10-2015 10:44 AM
ikut apa yg saya tahu dr fans kt IG anzalna. haikal nanti muncul balik utk balas dendam kt irina.d ...

Wahhhhhhh.. Ini baru story best.... Kalo tak mdatar jer.. Bosan bangat.. Means x lama lg family airina akn kena kick la ni.. Dtg pulok bapa Ryan jd org jahat.. Samsiah awat la x mati2...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-10-2015 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
sape yg berlakon jd bapak rayyan?
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2015 04:34 PM | Show all posts
hanna88 replied at 23-10-2015 04:15 PM
sape yg berlakon jd bapak rayyan?

riezman khuzaimi kot.. nampak dlm ig anzalna

Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2015 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
asampodeh replied at 23-10-2015 11:53 AM
camne haikal blh muncul balik.. bkn ke dia dh mati..???

tu..la..x tahu jugak sy mcm mana dia muncul balik. tapi citer memang sy follow sampai habis..harap2 lah sbb watak jahat dlm citer ni geng2 irina dan shamsiah je..sampai ke penghujung. jadi, memang xde lah watak lagi jahat dr diorang.
menariknya citer telenovela nanti ada part yg jahat tu sengsara atau jahat di balas jahat.sbb dulu2 kan suka tengok telenovela jd kita dpt agak mcm mana jln cerita.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2015 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
betty_soy replied at 23-10-2015 04:34 PM
riezman khuzaimi kot.. nampak dlm ig anzalna

yupp..darwish nama bapak rayyan. ada satu part namti suraya menyamar x tahu lah menyamar jd apa .jadi dia terpaksa dekat dgn bapa rayyan. sbb itu rayyan jd cemburu pulak
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2015 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
ikutkan, memang x minat tengokciter episod pjg mcm ni tapi x tahu pulak tetiba suka tengok citer ni mumgkin sbb pelakonnya kot terutama anzalna tu..suka tengok rambutnya.
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2015 12:58 AM | Show all posts
indahawiena replied at 23-10-2015 05:25 PM
ikutkan, memang x minat tengokciter episod pjg mcm ni tapi x tahu pulak tetiba suka tengok citer ni  ...

Kisah pak Tengku n Zila bahkrin cmner??  Pak Tengku sangap tu ikut telunjuk Si Zila tu kah?? Status Ank airina cmner???
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2015 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
aku da x sabo nk abes kan cite ni..sesape ada tgk x versi mexico punye..dlm youtube ada substitle x..hihi gigih beno
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2015 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
hanna88 replied at 24-10-2015 01:37 AM
aku da x sabo nk abes kan cite ni..sesape ada tgk x versi mexico punye..dlm youtube ada substitle x. ...

haha sama la aku pun tk sabo nk tgu.. next week pnye episode irina dah start kna kacau ngan haikal.. aku rasa la kan haikal sbnanye mmg tk mati.. maybe uncle dia tau ttg tu & rahsiakan dan smbunyikan haikal.. klu tgk episode yv haikal mati tu pun mana ade tunjuk dorang kbumikan ke, gi kubur ke..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-10-2015 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Dlm internet citer dia x dek subtitle, sapa yg faham spanish boleh la tgk. Heroin citer cun lagi pandai berlakon

Watak citer ni kena berkembang dari budak kampung yg happy, jadi sedih,  jadi keras hati, jadi giler, jadi kuat pun jugak.

Dlm telenovela 3-4 kali la jugak Iran (Irina) kena belasah dgn Olvido Perez (Suraya)
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2015 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
etonjelita replied at 24-10-2015 12:58 AM
Kisah pak Tengku n Zila bahkrin cmner??  Pak Tengku sangap tu ikut telunjuk Si Zila tu kah?? Statu ...

tak tahu ..sy dpt imfo jalan citer ni pun stalk dr IG.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2015 08:04 AM | Show all posts
Edited by asampodeh at 25-10-2015 08:25 AM
bit replied at 24-10-2015 02:42 PM
Dlm internet citer dia x dek subtitle, sapa yg faham spanish boleh la tgk. Heroin citer cun lagi pan ...

agak2 je la.. hahha
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2015 08:07 AM | Show all posts
Edited by asampodeh at 26-10-2015 07:58 AM
etonjelita replied at 24-10-2015 12:58 AM
Kisah pak Tengku n Zila bahkrin cmner??  Pak Tengku sangap tu ikut telunjuk Si Zila tu kah?? Statu ...


pak tengku tu tk sangap.. dia tk layan pun.. percubaan merogol pak tengku kali pertama mungkin gagal tu sbb zila dtang lagi utk kali kedua.. itu pun gagal jugak.. lgpun pak tengku mmg dah tau niat jht zila ank branak yg gigih nak kaut harta dorang..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2022 06:23 PM GMT+8 , Processed in 0.182505 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list