CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234
Return to list New
Author: dj_design89

rambut panjang

[Copy link]
 Author| Post time 3-9-2015 12:57 AM | Show all posts
ana_una replied at 3-9-2015 12:50 AM
dalam gamba tu kemas la.. tp dari belakang ingatkan pompuan...


Hahaha. dah agak dah. Tapi tu pun baru lepas syampu tu. tu yang nampak mcm tu. lagi-lagi feature badan saya memang mcm prempuan kan. hoho. tapi kalau kt public saya takkan biar lepas rambut saya pun tu pasal saya buat sanggul pada rambut saya kalau ke public.

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-9-2015 06:18 PM | Show all posts
sanggul guna chopstick. apa pendapat forumers sekalian?

https://www.youtube.com/watch?v=2hvZ8LLZSdc
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2015 05:30 PM | Show all posts
Bini aku xsuka sgt aku simpan rambut panjang (yg smpai berikat2)..panjang skit xpe kata dia..tp aku blasah je simpan kengkadang..smpi satu masa aku rimas aku akan potong pendek..sbb aku rasa muka aku xssuai rambut pendek sgt
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-1-2016 03:37 PM | Show all posts
purpledesire replied at 16-8-2015 10:51 PM
hehee..nanti hujung tahun nie tt jgn lupa update thread nie erk..sbb sy nak tengok rambut tt panja ...


Update rambut... (request by purpledesire )

               

pic diambil 1/1/2016. So, rasanya rambut dj ni dh dikira paras tengah belakang heheh.

                  

akhirnya, boleh jugak buat tocang sendiri XD

So, apa pendapat dan komen para forumers sekalian?




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2016 09:14 PM | Show all posts
dj_design89 posted on 1-1-2016 03:37 PM
Update rambut... (request by purpledesire )

               

wahhh..tt ingat lagi rupanya..huhuu

selagi tt pandai jaga rambut dan selalu ikat kemas2, ok jer kalau tt nak ada rambut panjang..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-1-2016 04:03 AM | Show all posts
purpledesire replied at 2-1-2016 09:14 PM
wahhh..tt ingat lagi rupanya..huhuu

selagi tt pandai jaga rambut dan selalu ikat kemas2, ok  ...


Hi purpledesire!

mestilah ingat. orang mintak kan hehehe. Thank you!! Tulah, memang dj selalu ikat kalau ke public tapi bukan ikat macam yang kt atas nilah. dj selalu sanggul mcm dlm pic kt bwh ni.

        

dj rasa kalau dj biar lepas je rmbut tu nanti byk pulak mata-mata yg judge kan hahaha. so, biarlah dj sanggul je. kemas pun kemas hehehe. purpledesire rasa sanggul mcm ni memang nmpk agak feminin kot kan? huhu

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 02:27 PM GMT+8 , Processed in 1.899596 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list