CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: CARI-SFG

[Tempatan] 3 kejutan negara dalam 1 hari, penyelesaian isu 1MDB semakin samar

[Copy link]
Post time 29-7-2015 04:07 PM | Show all posts
jay_07 replied at 29-7-2015 03:59 PM
aku benci betul dengan org gomen SYMP SYMP... nak aku takek sekor2..

meh aku tambah

ala ptg2 aman damai ni dh kena marah...nk wat camner...stp surat rasmi bwh sekali tu ada symp okek...



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-7-2015 04:11 PM | Show all posts
lurve82 replied at 29-7-2015 04:07 PM
ala ptg2 aman damai ni dh kena marah...nk wat camner...stp surat rasmi bwh sekali tu ada symp okek ...

tak marah la, just tak suka sebab ayat ni la ramai orang gomen mcm kne cocok idong
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 04:15 PM | Show all posts
bila nur jazlan ada dlm barisan kabinet.
mmg 1MDB akan TERUS dilupakan.
huhuhu....
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 04:19 PM | Show all posts
lurve82 replied at 29-7-2015 03:31 PM
dah pecah balik..kejap gabung kejap pecah..abis logo semua nk kne tukar...dh la nk konvo ni nk kne ...

dah la skrg kalau kursus ke mesy ke takde makan dah hahah kesian warga pendidikan.
sedihnyeeee
lgi sedih memikirkan idris jusoh jadi menteri pengajian tinggi.

Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 04:20 PM | Show all posts
untong ler.....file closed....
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 04:24 PM | Show all posts
rbmy replied at 29-7-2015 04:19 PM
dah la skrg kalau kursus ke mesy ke takde makan dah hahah kesian warga pendidikan.
sedihnyeeee
l ...

xde mkn tu hakak xkisah dikk...asyik mkn2 jah semua jd gomok2...tp yg penting duit utk student2 dgn utk p&p tu ada..peralatan bagai...

org ganu tu..org ganu suka kot kat idris nih...



Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 04:34 PM | Show all posts
betul ke tu Zeti pun kena lepas ni? siapa boleh konfem kan
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 04:38 PM | Show all posts
lurve82 replied at 29-7-2015 04:24 PM
xde mkn tu hakak xkisah dikk...asyik mkn2 jah semua jd gomok2...tp yg penting duit utk student2 dg ...

kat sini takde kak takdeeeeee
claim guru dari bulan 4,5 tak deeee bayar lagi
abis dah abisss semuanyaaaa....

aiyoooooo bertabahlah wahai dunia.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-7-2015 04:41 PM | Show all posts
rbmy replied at 29-7-2015 04:38 PM
kat sini takde kak takdeeeeee
claim guru dari bulan 4,5 tak deeee bayar lagi
abis dah abisss sem ...

hish xkan la claim pun xdpt2 lg? tmpt hakak efektif duit claim masuk bln berikutnya...jgn elaun tanggung kerja hakak masuk lmbt sgt sudah...

Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 04:45 PM | Show all posts
lurve82 replied at 29-7-2015 03:31 PM
dah pecah balik..kejap gabung kejap pecah..abis logo semua nk kne tukar...dh la nk konvo ni nk kne ...

maksud kementerian pendidikan berpecah? kena tukar logo sume? why..why?
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 04:49 PM | Show all posts
lurve82 replied at 29-7-2015 04:41 PM
hish xkan la claim pun xdpt2 lg? tmpt hakak efektif duit claim masuk bln berikutnya...jgn elaun ta ...

bertabahlah.  duit gaji pekerja kontrak dec 2014 belom bayar lg.budak2 dah bising .. huhuhu

Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Doktor pon dh bising. Ubat nk kne catu. Rawatan utk pnykit bjgkit foreigner pon bkal dimnsuhkan.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 05:06 PM | Show all posts
lurve82 replied at 29-7-2015 04:07 PM
ala ptg2 aman damai ni dh kena marah...nk wat camner...stp surat rasmi bwh sekali tu ada symp okek ...
aku benci betul dengan org gomen SYMP SYMP... nak aku takek sekor2.. - jau_07
entahnya. haha. aku pun pakai la symp tu jayyyy.. hehe

betul ckp lurve82, nak buek camno, dah mmg itu tertulis disetiap surat rasmi. tp bos aku pakai "saya yang menjalankan tugas". ikutlah memasing. bagi aku itu cuma ayat pelepas je..nak kata, 'bukan aku pepandai buat arahan ni, orang atas yang suruh, aku turutkan aje'. gituh maksud dia. hehehe. 'nak marah...marah yg bagi arahan tu'. haa boleh? hehe

Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 05:18 PM | Show all posts
Dah memang itu maksud dan niat sebenornya.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 05:49 PM | Show all posts
LuLu^Lost replied at 29-7-2015 05:06 PM
entahnya. haha. aku pun pakai la symp tu jayyyy..  hehe

betul ckp lurve82, nak buek cam ...

saya pun sama... walaupun tulis surat kopi pes..... huhu kopi pes jugak 'symp'
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 08:16 PM | Show all posts
http://www.themalaysianinsider.c ... unggu-siasatan-1mdb

Sabarlah, tunggu sampai hari khiamatlah. orang yg harus disiasat pulak berkuasa meminda pengerusi PAC, apa pandangan international terhadap negara kita?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-7-2015 10:53 PM | Show all posts
v(T.T)v replied at 29-7-2015 08:16 PM
http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/najib-makan-bersama-muhyiddin-selepas-minta-sabar- ...

tak paayh tunggu memang dah usha slack.. obama pun taknak kawan jibbhy
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2015 12:11 PM | Show all posts
ada 4 sebenarnya
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2015 03:35 PM | Show all posts
land for sale,contact 1mdb
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 07:08 AM GMT+8 , Processed in 0.129138 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list