CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2834|Reply: 12

Aiport Lembu- Gardeners or Passengers ?

[Copy link]
Post time 20-4-2015 01:26 PM | Show all posts |Read mode
HANYA DI LANGKAWI: LEMBU-LEMBU BERATUR NAK NAIK KAPALTERBANG@ CUMA TUKANG KEBUN ?




setelah disoal siasat dengan beberapa pihak di airport,rupanya lembu2 tu mmg disengajakan letak dikawasan airport,memandangkan kos mengupah gardener atau tukang mesin rumput telah meningkat naik disebabkan GST,jadi pihak airport telah melantik beberapa ekoq lembu utk meragut rumput2 disekitar kawasan tersebut ..jadi pengeluaran utk pembayaran upah kpd kontraktor pembersihan tidak lagi wujud slps ini...... dan jika anda pun memerlukan perkhidmatan ini sila hubungi incharge Syt NFC Kak Ijat

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-4-2015 03:55 PM | Show all posts
pun bolehhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2015 04:10 PM | Show all posts
ni win-win situation ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2015 05:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Seriously? Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2015 06:49 AM | Show all posts
Baguihla tu, takut lembu ni main ronda-ronda luaq kawasan, kene langgaq plak
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2015 09:43 AM | Show all posts
sisa pejalnye sape nk setelkan?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2015 09:49 AM | Show all posts
betul ke ni???
tak kan lah.....
hehehehe.....
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2015 10:35 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-4-2015 11:42 AM | Show all posts
takde kesedaran sivik punya lembu. itu jalan sehala, yang ko pergi jalan bertentangan buat apa?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2015 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Langkawi pun ada GST jugak ke?


*soalan serius ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2015 10:41 AM | Show all posts
hehehe jimat kos
lembu pun kenyang
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2015 01:18 PM | Show all posts
agak2 lembu melepas hajat secara bertamadun atau tak?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2015 10:13 PM | Show all posts
haha...ini lawak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Lawak & Santai


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 02:37 AM GMT+8 , Processed in 0.111986 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list