CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: nadea5717

Atasi Masalah Kekeringan Faraj atau Sakit Semasa Melakukan Hubungan Intim

[Copy link]
Post time 10-3-2015 03:34 PM | Show all posts
5minit pun dah xthn tgu hahahahaha
Tgk body husband yg sado pun I dah x thn....
Mgkin lain pompuan lain rentak...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-3-2015 06:06 PM | Show all posts
winsonyu replied at 13-2-2015 02:12 PM
Kesian kalau ade perempuan yg lambat stim...nasib baik gf i cepat basah masa foreplay...gesel2 kelin ...

pastu 3 minit dah siap?
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2015 02:47 PM | Show all posts
winsonyu replied at 13-2-2015 02:12 PM
Kesian kalau ade perempuan yg lambat stim...nasib baik gf i cepat basah masa foreplay...gesel2 kelin ...

sedap ke awek u tu...ke luas dah...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2015 07:43 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2015 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Kena tahu titik mana utk rangsangan masa foreplay tu. Lain perempuan lain laa
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2015 05:29 PM | Show all posts
fynnkakiblock replied at 19-4-2015 10:49 AM
Kena tahu titik mana utk rangsangan masa foreplay tu. Lain perempuan lain laa

fynn punya titik kat belah mana?

Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2015 09:28 AM | Show all posts
mattzzx replied at 19-4-2015 05:29 PM
fynn punya titik kat belah mana?

Rahasia wanita
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2015 01:21 PM | Show all posts

rahsia wanita tetapi untuk kebahagian bersama juga kan???

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-4-2015 02:42 PM | Show all posts
bagaimana perempuan tu foreplay?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2015 10:52 AM | Show all posts
Kalau lambat panas nak buat macam mana?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2015 12:30 PM | Show all posts
miyamiyo replied at 22-4-2015 10:52 AM
Kalau lambat panas nak buat macam mana?

kalau lambat panas then kena panjang kan masa utk foreplay

Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2015 01:06 PM | Show all posts
winsonyu replied at 22-4-2015 12:30 PM
kalau lambat panas then kena panjang kan masa utk foreplay

Kalau dah foreplay tapi faraj still kering? Bukan kering sangat, cuma tak cukup basah . Considered as belum panas la tu kan? Hahaha apa punya soalan aku nih
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2015 01:19 PM | Show all posts
miyamiyo replied at 22-4-2015 01:06 PM
Kalau dah foreplay tapi faraj still kering? Bukan kering sangat, cuma tak cukup basah . Considered ...

hahahhaa...nervous ke u ni? kekkekekekkee

ala...kan ade KY gel dan durec gel sebagai pelincir...guna kan lah
ataupun worse comes to worse guna air liur aja
janji ade guna sesuatu utk mengelak kan kesakitan masa ML

Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2015 01:32 PM | Show all posts
winsonyu replied at 22-4-2015 01:19 PM
hahahhaa...nervous ke u ni? kekkekekekkee

ala...kan ade KY gel dan durec gel sebagai pelincir.. ...

Yela kot. Nebes or cuak takut sakit. Sebab tu lambat panas agaknya. Nak cerita detail malu pula. Thread ni open huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2015 01:36 PM | Show all posts
miyamiyo replied at 22-4-2015 01:32 PM
Yela kot. Nebes or cuak takut sakit.  Sebab tu lambat panas agaknya. Nak cerita detail mal ...

Hahahahaa...tahu tak ape..nanti buta2 kena ban pulak...huhuhuhuhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2015 01:38 PM | Show all posts
winsonyu replied at 22-4-2015 01:36 PM
Hahahahaa...tahu tak ape..nanti buta2 kena ban pulak...huhuhuhuhh

Hahaha kannn.
Tapela aku jalan-jalan la dulu sambil kutip ilmu kat sini. Buat bekalan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-4-2015 01:46 PM | Show all posts
miyamiyo replied at 22-4-2015 01:38 PM
Hahaha kannn.
Tapela aku jalan-jalan la dulu sambil kutip ilmu kat sini. Buat bekalan

Jalan jalan pergi mana? KekekkekekkeekekeAnyway dah PM u
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2015 03:18 PM | Show all posts
miyamiyo replied at 22-4-2015 01:38 PM
Hahaha kannn.
Tapela aku jalan-jalan la dulu sambil kutip ilmu kat sini. Buat bekalan

baru kawen ker???

Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2015 03:29 PM | Show all posts

Aah huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2015 12:02 PM | Show all posts
fynnkakiblock replied at 19-4-2015 10:49 AM
Kena tahu titik mana utk rangsangan masa foreplay tu. Lain perempuan lain laa

Ada titik titik ke .. bukan taik lalat ke titik titik tu ...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 04:46 PM GMT+8 , Processed in 5.833261 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list