CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2570|Reply: 4

Lumia 920 vs Lumia 535

[Copy link]
Post time 3-1-2015 05:21 PM | Show all posts |Read mode
How to start, it's been a while since the last login with Cari hehe...
Since beberapa hari lepas phone dilanggar orang,
Memerlukan replacement untuk berhubung dengan luar.

Windows Phone users boleh rekemenkan either Lumia 920 or Lumia 535?

Lumia 920 nak dapatkan yang 2nd hand tapi Lumia 535 boleh dapatkan dengan pembelian baru.
Lumia 920 ada Pureview yang memang mantap but Lumia 535 ada 5mp for front and rear camera yang just enough as a phone with camera..
Tapi sesuatu yang masih samar-samar ialah
Performance wise, Windows Phone Update and berbaloikah?

Hope to have more input with you guys.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2015 03:37 PM | Show all posts
kalau psl performance wise rata2 lumia mmg best kesemutannya...den pakai yg cikai lumia 530 jer pun takdo problem smp skrg, laju jer n rasa lg laju dari tab3 den yg dah upgrade kitkat tu...cuma storage jer lah kocik..tp one drive ada free smp 10gig tak silap den n blh sumbat micro sd gak..kalau den jadi ekau mmg den sambar jer microsoft lumia 535 tu psl hp lagi latest..camera lumia 5mp ni not bad gak lah takat snap pix biasa2...
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2015 01:19 AM | Show all posts
sambar 1520 macam aku pakai.

berbaloi macam baru je lepas install Denim update... nanti update windows 10 preview pulak


pasal one drive tu free 30GB bundle dengan lumia camera.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2015 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Bape arga lumia yg korang beli ni.. Aku tgh survey harga hf nak tukar nanti
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2015 05:09 PM | Show all posts
aku pkai 535

berbaloi2 sgt xmenyesal beli hihi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 05:07 AM GMT+8 , Processed in 0.086403 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list