CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: bianglala

•• Floria •• V8

 Close [Copy link]
Post time 21-11-2014 03:25 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 21-11-2014 03:23 PM
haiippp mana blh

+50 tu besar faktornye tu

bukannya wa bagi masa sejam je jwp tu
smpai subuh tadi.. kira floria rentung baru masa tamat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 21-11-2014 03:25 PM | Show all posts
Elle_mujigae posted on 21-11-2014 03:24 PM
dah check gambar..beliau guna ros kaler light purple...

sirih junjung tu cantik sangat. berkenan kita tengok.


Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2014 03:26 PM | Show all posts
bianglala posted on 21-11-2014 03:24 PM
betul ke sebesar kad pengenalan je? atau kecik lagi.

kecik je.. 4.5cm x 6 cm
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2014 03:28 PM | Show all posts
bianglala posted on 21-11-2014 03:14 PM
ni pakai dalam bilik pun okay.  labuh.. terkeluar innernya ke?

labuh lps paras montot
sbb tan ade beli bju tp pendek skt
igt tak dulu2 ade pesen steng

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2014 03:28 PM | Show all posts
bianglala posted on 21-11-2014 02:48 PM
sejuk dan sweet gitu. kita minat couple ni Elle... konsepnya menarik jugak. LensBetweenUs cuma dio ...

nice nya biang....  so kreatif kapel ni....suka idea ni..tak pernah terfikir pun...





you,from my perspective...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2014 03:29 PM | Show all posts
ip_lepat posted on 21-11-2014 03:26 PM
kecik je.. 4.5cm x 6 cm

comel amat... kalau boleh guna bateri rechargeable jimat jugak kan..

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 21-11-2014 03:30 PM | Show all posts
bianglala posted on 21-11-2014 03:16 PM
panjang jugak. last rambut pendek takat bahu masa tingkatan 1. masa sekolah rendah, rambut pendek  ...

tan pnh ade rambut cam lelaki taim sek menengah
lps tu ms keje mula2 dgn jepun ni pnh gak la rmbut atas bahu
mula2 keje mmg x pki tdg
lps pki tdg tan bela rambut
pnh smpi lps tali bra


Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2014 03:30 PM | Show all posts
ip_lepat posted on 21-11-2014 03:18 PM
aku ingat ni gmbor hang
dah nk tergoda dah tadi

bukan la tu cilok kat gugel

seksi benar tu
aku kan papan je
cer bayang papan pki cmtu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 21-11-2014 03:31 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 21-11-2014 03:28 PM
labuh lps paras montot
sbb tan ade beli bju tp pendek skt
igt tak dulu2 ade pesen steng

ahaaa. rasa macam boleh bayangkan... ada yang inner dalam tu labuh, baju pendek..  

kita pulak selalu cari inner ninja, susah nak jumpa yang berkenan tau.



Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2014 03:31 PM | Show all posts
bianglala posted on 21-11-2014 03:15 PM
elle, mid valley pun dia pergi tau. Kino dulu, baru MidV kalau tak silap la.

mph midvalley kan...huhu.. tengah fikir nak pergi tengok beliau kat kino or mph...
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2014 03:31 PM | Show all posts
bianglala posted on 21-11-2014 03:29 PM
comel amat... kalau boleh guna bateri rechargeable jimat jugak kan..

tkyah.. bateri biasa tu pun blh
bknnya selalu guna pun
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2014 03:32 PM | Show all posts
ip_lepat posted on 21-11-2014 03:25 PM
bukannya wa bagi masa sejam je jwp tu
smpai subuh tadi.. kira floria rentung baru masa tamat

hang bagik taim malam kan
wa pki tepon
camne nak tepek pica
bag la taim wa keje
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2014 03:32 PM | Show all posts
Elle_mujigae posted on 21-11-2014 03:28 PM
nice nya biang....  so kreatif kapel ni....suka idea ni..tak pernah terfikir pun...

...

best kan... kreatif jugak.. pastu dua-dua kita boleh nampak. kalau kapel follow me tu nampak awek dia je kan.

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2014 03:32 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 21-11-2014 03:30 PM
bukan la tu cilok kat gugel

seksi benar tu

sekurang2nya hang idak cacat mcm setengah2 org yg kurang bernasib baik..
syukur le apa yg ada..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2014 03:33 PM | Show all posts
bianglala posted on 21-11-2014 03:10 PM
takpe Elle.. nanti mesti ada lagi...  

kat aeon(?) yang elle selalu pergi tu takde  ...

lately, i dah lama tak pergi shopping grocery kat Aeon...i selalu order tesco online je sekarang  sbb berat la nak bawa air berkotak kotak..huhu...kita selalu shopping air minuman..hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2014 03:33 PM | Show all posts
ip_lepat posted on 21-11-2014 03:18 PM
aiikk cik elle..

Hello lepat....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 21-11-2014 03:34 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 21-11-2014 03:30 PM
tan pnh ade rambut cam lelaki taim sek menengah
lps tu ms keje mula2 dgn jepun ni pnh gak la rmbu ...

kita paling panjang takat tali tu je la. lepas daripada tu mesti potong.. sekarang rambut depan panjang, boleh selit tepi telinga dah, selalu potong fringe. kita bayangkan rambut tan macam avvy tan.

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2014 03:34 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 21-11-2014 03:32 PM
hang bagik taim malam kan
wa pki tepon
camne nak tepek pica

mana ada tepek gmbor
yg ada teka gmbor, teka perkataan flora, fauna.. tu je

lagipun time aku kan malam.. burung antu le katakan

nnt wa bukak tered baru
sape ada soklan nk bagi.. wa on je
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2014 03:35 PM | Show all posts
Elle_mujigae posted on 21-11-2014 03:33 PM
Hello lepat....

berdebar2 tggu jumaat depan ni..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2014 03:35 PM | Show all posts
ip_lepat posted on 21-11-2014 03:31 PM
tkyah.. bateri biasa tu pun blh
bknnya selalu guna pun

lepas ni nak membeli filemnya la pulak, kena control sikit snap snap..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Gambar & Video


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

2-3-2024 02:03 AM GMT+8 , Processed in 0.078287 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list