CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: bianglala

•• Floria •• V8

 Close [Copy link]
Post time 23-11-2014 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
bianglala posted on 22-11-2014 10:40 PM
kasut bling bling tan apa khabar?  kot la ada tambah sepasang lagi.

Mmg rs nak tambah
Akhir thn tggu bonus  
Igt nk beli jaket jeans
Dn bedak bobby brown
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-11-2014 10:40 AM | Show all posts
Elle_mujigae posted on 23-11-2014 12:47 AM
tu cara nak matikan benang kot...tu yg dia main simpul simpul...nak simpul2 tu kena diiringi dgn s ...

haha.. nk menjahit pown kena dgn kasih syg gak kan?..
baru la jahitan kita tu kemas... xde la benang2 tu berjela2 je  terkuar..

btl kan elle.. apa2 yg kita buat kena ada minat..
kalo xde minat.. cam sia2 je belajar.. sb susah nk masuk..
sama gak nk kenal2  dgn org.. kena ada minat dan kesungguhan..
kalo da x minat.. lantak je la kan?..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2014 10:42 AM | Show all posts
intan_smsb posted on 23-11-2014 08:24 AM
Eps kelahiran  semula
Haha yg menang

ala.. best nya... n xleh tgk..
tape arr.. bleh cari online nantik..

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2014 10:42 AM | Show all posts
intan_smsb posted on 23-11-2014 08:25 AM
Tan pnh 2..3 kali je borak dgn die kot

iye la.. pastu dia pown ilang  da..

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2014 10:43 AM | Show all posts
intan_smsb posted on 23-11-2014 08:27 AM
Secret recipe mmg sedap.apa2 kek pn sedap kan

a'ah... tapi mahal skit la kan?..

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-11-2014 01:53 PM | Show all posts
Elle_mujigae posted on 23-11-2014 12:34 AM
betul..tak lama lagi pasar raya lain akan buat delivery juga sbb sekarang kerap nampak lori tesco  ...

elle boleh jadi duta tesco ni..
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 23-11-2014 01:55 PM | Show all posts
Elle_mujigae posted on 23-11-2014 12:39 AM
semua sabun ada jual yg pukal mcm tu..sabun cuci baju, softlan, cuci pinggan,cuci lantai semua ada ...

tapi kalau sabun mandi, suka yang cecair..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-11-2014 01:56 PM | Show all posts
Elle_mujigae posted on 23-11-2014 12:44 AM
siap ada pelamin tu...meriah... ikut kemampuan masing2..ada rezeki lebih nak buat meriah okay je.. ...
betul juga kan biang..mcm best je jadi tunangan orang... tu yg ada buat,hari ni tunang esok nikah...tak kisah la sekejap je, janji nak merasa title tunangan orang tu..comel je.
haha.. tergelak kita ... comel eh.. dugaannya boleh tahan jugak. begitulah kata orang yang dah melalui fasa tu. biasanya 6 bulan je kan.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 23-11-2014 01:57 PM | Show all posts
anniez08 posted on 23-11-2014 12:35 AM
owh..madu penah main2 kat pokok2 kelapa sawit tu?..
n x penah tgk pokok kelapa sawit..:shakehead3 ...

pernah sangat. naik basikal keliling pokok sawit pun pernah.. haha.. pokok sawit tepi rumah jiran la.. yang tak semak sangat.

N biar betul tak pernah tengok pokok sawit secara live.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-11-2014 01:58 PM | Show all posts
anniez08 posted on 23-11-2014 12:37 AM
tu la.. mmg kakak n kata dia x tau..
dia lagi la masuk kat sana start dari bulan 7 ritu lagik..
...

takpelah, lepas ni tau dah la kakak tu.. pasal hal-hal hospital ni..kesian jugak, kena kanser servik eh.. dah ada anak ke. .

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-11-2014 01:59 PM | Show all posts
Elle_mujigae posted on 23-11-2014 12:47 AM
tu cara nak matikan benang kot...tu yg dia main simpul simpul...nak simpul2 tu kena diiringi dgn s ...
dia benda2 macam ni,kalau tak minat,kita akan buat sekerat jalan...tu yg i perasan la...mcm kita nak kenal-kenal dgn orang..kalau tak minat dgn orang itu,kita tak teruskan sesi perkenalan kan...gitulah kekdahnya..
nak menyampuk... amboi ayat elle. kalau takde kimia, apapun tak boleh.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-11-2014 02:00 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 23-11-2014 08:28 AM
Aha zamani makin teruk la
Tp sore mantap lg kan
Blh lak org panggei die nyanyi lg

lagu Slam yang paling tan suka, apakah?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-11-2014 02:01 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 23-11-2014 08:29 AM
Mmg rs nak tambah
Akhir thn tggu bonus  
Igt nk beli jaket jeans

kita menyokong penuh tan nak beli jaket jeans dan bedak bobbi brown. reward untuk diri sendiri.

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2014 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
bianglala posted on 22-11-2014 09:38 AM
biasalah tu... kadang kita pun suka-suka masuk Family Discussion...  menimba ilmu sedikit seb ...

Dulu masa mula2 join cari selalu sr kat FD, mencelah sekali sekala..


Skrg bod tu dh kurang menyenggat..
Tu yg maleh lepak sana
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-11-2014 09:46 PM | Show all posts
tari posted on 23-11-2014 04:23 PM
Dulu masa mula2 join cari selalu sr kat FD, mencelah sekali sekala..

berani tari mencelah..



Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2014 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
anniez08 posted on 21-11-2014 11:17 PM
uish.. mana yahh pegi.. lama x nmpak yahh kat porem...

Ade jeeee cume x onlineeeeer
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-11-2014 10:47 PM | Show all posts
anniez08 posted on 23-11-2014 10:40 AM
haha.. nk menjahit pown kena dgn kasih syg gak kan?..
baru la jahitan kita tu kemas... xde la ben ...

yes..setuju dgn apa yg N katakan tu...benda apapun kalau buat dgn kasih sayang mmg nampak bezanya dgn yg buat sbb terpaksa...selain dari menjahit tu, contoh lain mcm jaga baby... kalau buat sebab terpaksa seperti apply job babysitter sbb terdesak nak kerja semata2 itu yg ada kes baby kena cubit la,kena lempar la kat nursery...kalau betul2 suka baby, kerja ikhlas dan sayang baby yg dijaga walaupun bukan anak sendiri, mesti kita akan jaga baby tu dgn lemah lembut, bagi susu pun dgn cara yg betul..bukan sekadar sumbat mulut dia dgn botol susu pastu dibiarkan sahaja...

sedih baca kes2 baby /budak2 kena dera kat pusat asuhan..


sama gak nk kenal2  dgn org.. kena ada minat dan kesungguhan..
kalo da x minat.. lantak je la kan?..

hehe..betul..nak berkenalan tu semua perlukan energy..kalau tak minat mmg tak terdaya nak meneruskannya...sbb ada minat la, tu yg somehow ada magic power to continue the sesi kenal mengenal..hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2014 10:51 PM | Show all posts
bianglala posted on 23-11-2014 01:53 PM
elle boleh jadi duta tesco ni..

gigih iols promote kan...

tapi i teringin nak beli barang dapur kat pasar tani actually..tapi kat area i ni takde la pasar tani...pasar malam yg jual udang/ikan fresh pun takde...

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2014 10:55 PM | Show all posts
bianglala posted on 23-11-2014 01:55 PM
tapi kalau sabun mandi, suka yang cecair..

tapi yg buku lagi murah kan..wayyyy cheaper i tengok kat farmasi hari tu..pernah try la beli yg dove,rasa mcm tak bersih je kalau guna sabun buku..dont know why feels like that...yg body shop argan oil shower gel ni pun i rasa tak bersih lepas mandi..huhu..



ni my shower gel dah nak habis,tak ada idea nak beli shower gel apa..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2014 10:56 PM | Show all posts
shower gel pun kena tunggu ilham nak beli yg mana....hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Gambar & Video


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-7-2024 04:52 AM GMT+8 , Processed in 0.062386 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list