CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 7749|Reply: 63

Timid

[Copy link]
Post time 14-11-2014 09:43 PM | Show all posts |Read mode
Edited by puccafan at 21-2-2022 01:49 AM

Ccccccccccccccccc
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 14-11-2014 10:21 PM | Show all posts
nape takot2 lak?
ade pengalaman ape2 ke jadi keadaan sebegini??
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2014 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
baru jgk la kan masuk alam kerja sbb baru 2x tukar keje.org lain bnykk kali tukar.bila dah lama2 nnti..tt akan gain confidence.jgn riso.yg penting jgn pk bkn2. nk tnya tu terus je tnya.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2014 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Klu keje kerajaan.. Elokla timid gtu.. Klu keje swasta susah nk hidup...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-11-2014 06:36 AM From the mobile phone | Show all posts
mommymonster82 posted on 15-11-2014 12:03 AM
Klu keje kerajaan.. Elokla timid gtu.. Klu keje swasta susah nk hidup...

Masalahnya,keje swasta
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-11-2014 06:37 AM From the mobile phone | Show all posts
znuyul posted on 14-11-2014 10:21 PM
nape takot2 lak?
ade pengalaman ape2 ke jadi keadaan sebegini??

Maybe dibesarkn dgn keadaan mcm tu kot
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2014 09:18 AM | Show all posts
puccafan posted on 15-11-2014 06:37 AM
Maybe dibesarkn dgn keadaan mcm tu kot

Ayah garang erk?
susah sikit nak ubah la kalau mcmtuh..
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2014 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada gak penyakit gini..hmmm..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 15-11-2014 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
ada gak orang mcm ni.hmm
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2014 07:52 PM | Show all posts
adakah kau nak collect point kredit makanya kau komen ada gak orang macam ni.. errmmmmm.....?
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2014 07:52 PM | Show all posts
eh errrmmmmmm pulak, hmmmmm.......
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2014 08:02 PM | Show all posts
kau lelaki ke perempuan? kalau perempuan timid takpalah. takdalah besar sangat masalah. tak perlu beriya sangat nak ubah sifat timid tu.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-11-2014 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Esmiria posted on 15-11-2014 05:52 PM
ada gak orang mcm ni.hmm

Kt dunia ni kn ada mcm2 org.hehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-11-2014 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
edee_91 posted on 15-11-2014 08:02 PM
kau lelaki ke perempuan? kalau perempuan timid takpalah. takdalah besar sangat masalah. tak perlu be ...

Sy pompuan.tapi rasa cam kna berubah
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2014 10:10 PM | Show all posts
ada diorg tu kasi ko solution camner nak ilangkan timid tu? kalu takde, sila abaikan jer.....

bila dah lama kerja keyakinan tu dtg sendiri....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-11-2014 11:11 PM | Show all posts
midori888 posted on 15-11-2014 10:10 PM
ada diorg tu kasi ko solution camner nak ilangkan timid tu? kalu takde, sila abaikan jer.....

bil ...

kaka mido mmg rock

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 16-11-2014 01:32 PM | Show all posts
you kena overcome perasaan takut tu

bila bercakap kena clear n confident. practice depan cermin nanti slow2 mesti okay. kalau gugup pun jgn tunjuk yg u gugup. slow2 nanti mesti okay nya.

jgn terlalu desperate nak jaga hati orang. be reasonable. asalkan u tak rude or tak menyusahkan org u will be fine. jgn pikirkan sgt apa org lain might fikir pasal u.

kalau ada benda tak tahu or nak tanya. pergi je tanya nanti kerja u tak siap or kalau salah bos marah plak lagi teruk.  

penampilan pun boleh tolong up kan confidence level u. yg penting nampak kemas n bersih.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-11-2014 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
mystica posted on 16-11-2014 01:32 PM
you kena overcome perasaan takut tu

bila bercakap kena clear n confident. practice depan cermin n ...

Maybe sbb terlalu nk jaga hati org kot.huhu
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2014 04:39 PM | Show all posts
puccafan posted on 16-11-2014 04:11 PM
Maybe sbb terlalu nk jaga hati org kot.huhu

u baik sangat. if only org sekeliling aku semua baik mcm ni. hehe.
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2014 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
puccafan posted on 16-11-2014 04:11 PM
Maybe sbb terlalu nk jaga hati org kot.huhu

Tegurlah elok2, sure org bole terima...bab kerja kena lah bersikap profesional..

Kalu ko buat diam jer, pastu benda tu susahkan ko...kan dah menyusahkan diri sendiri..

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 03:22 PM GMT+8 , Processed in 0.081652 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list