CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 7158|Reply: 4

Football Manager 2015.

[Copy link]
Post time 11-10-2014 01:01 PM | Show all posts |Read mode
Siri permainan football manager kembali lagi. kali nie dgn beberapa perubahan dan simulasi yg lebih terperinci pengalaman sbg seorang pengurus pasukan bolasepak.

Kita layan dulu footage ini. dr boss sendiri Miles Jacobsen.



Last edited by AMDTurion on 11-10-2014 02:07 PM

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 15-11-2014 12:53 AM | Show all posts
selain beli / download kat steam, kat mana ye nak beli cd original fm15 kat KL?
plis advise.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-11-2014 09:46 AM | Show all posts
tajul186 posted on 15-11-2014 12:53 AM
selain beli / download kat steam, kat mana ye nak beli cd original fm15 kat KL?
plis advise.

kali terakhir aku beli kat tsb boutiqe secara online. aku beli cd ori football manager 2013. dengar citer kedai tu dah tutup.

beli cd ori ngan donload melalui steam sama jer bagi aku sbbnya last time aku beli cd ori kena jugak ada internet. cd ori tu cuma ada serial number. install tetap guna internet guna steam jugak.

aku tak tahu kalo area kl kat mana lagi ade kedai yg jual cd ori games pc. harap ada otai2 gamerz yg boleh bantu.

sampai sekarang aku x beli lagi fm 2015 sbbnya xde tenet kat umah baru aku lagi nih.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 04:04 PM | Show all posts
beli yg pirate men kejap je pastu xleh bkk da
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 11:41 AM | Show all posts
qronaldo7 replied at 14-12-2015 08:04 AM
beli yg pirate men kejap je pastu xleh bkk da

Anda boleh cuba disini
Football Manager 2015

=> Download Percuma disini


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 11:23 AM GMT+8 , Processed in 1.709010 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list