CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: clarizsa

[Tempatan] Berhenti jual dan beli produk rita rudaini

   Close [Copy link]
Post time 1-10-2014 11:30 AM | Show all posts
da tua2 pun gado cam bdk2 ke? bkn dulu ke hulu ke hilir ke ngan mom bakery tu?
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2014 11:31 AM | Show all posts
sebelum bubarkan kena tarik balik semua product yg pemborong/penjual beli, bayar balik kos depa. kalau statement suh jgn jual gitu je rugi la pemborong dan penjual yg dah beli stok. product bukan diban oleh KKM, tapi pasal dia gaduh dgn partner.

product tu didaftarkan atas nama siapa? kalau atas nama syarikat...serangan begini boleh kena saman. walaupun dah bukan shareholder tapi syarikat tuh still exist dan product tuh dibawah IP dia. lain la kalau IP tuh bawah nama empunya badan. but still kena bertanggungjawap utk tarik balik dan bayar balik kos tuh. kalau tak pengedar, pemborong, penjual, pembeli boleh bawa kes ke tribunal. Last edited by lompatikam on 1-10-2014 11:33 AM

Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2014 01:03 PM | Show all posts
ooo///// hem///
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2014 01:38 PM | Show all posts
haii..cik rita ni tk habis2 gaduh dgn org....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-10-2014 01:39 PM | Show all posts
ritrud727 Dah xjual dah xde..so xde benda nk explain...klau nk beli jugk trpulang klau jd apa2 sy tidak brtggungjwb ️ 2h
Read more at http://websta.me/n/ritrud727#8SgHIPB2peFB8Cux.99
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-10-2014 04:35 PM | Show all posts
anicunnn sungguh mudah . begitu sajaa. habis stock yg pengguna dah beli sebelum 1/10? 2h

ritrud727 [b]@anicunnn adikkk...maksud ayat di atas tu,klau adik ada beli sblm tarikh hari ni 1/10 adik pakai je la..tp klau mulai arini adik beli,apa2 yg jadi bukn lg tanggjwb sy..produk ni tidak akn ADA DI MANA2 mulai harini 1/10 smpai bila2..harsp adik clear... 1h


ctqalesya "akak nye ex bff canang kat IG akak ambil produk lain & repackaging & canang customer akak komplen kat dorang produk akak xde KKM ..& dorang dengan bangga upload KMM siri no utk produk dorang.." sy nak tya bukanke setiap produk kecantikan perlu kelulusan KKM?? 26min
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2014 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa si ctqalesya tu.  Kalau nak tanya pasal kkm etc tanye jelah. Kenapa nak  kata kawan tu ada kkm canang bangga etc semua. perlu nak kaitkan ngan pihak sana. Suka tengok org gaduh ke. Jeezzz
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 12:40 AM | Show all posts
Thread 2014

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 03:31 AM GMT+8 , Processed in 0.074791 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list