CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 2327|Reply: 4

Aq nak beli smartphone yg baru~

[Copy link]
Post time 30-9-2014 04:53 PM | Show all posts |Read mode
Seperti tajuk atas..
Aq nak beli satu smartphone yg baru sbb aq nak bagi smartphone yg lama tu kpd mak aq..
Minggu lps,aq ternampak Samsung Galaxy Alpha pny iklan kat Shopping Centre..
Nak tny sket... Samsung Galaxy Alpha ade promosi tak?
Sila bagi tahu kalo ada promosi.. TK
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 30-9-2014 05:21 PM | Show all posts
nak murah..gi je beli kat subang jaya tu... ade je promo dia bg...

Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2014 05:41 PM | Show all posts
nah g beli kat directd

mudah_directd
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2014 12:04 PM | Show all posts
hmmm..kalo tanya aku, x kisah le smartphone mana yang nak beli..semua fungsi hampir sama je..asalkan dah boleh call dan sms..hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2014 03:27 PM | Show all posts
hari tu aku pun terserempak iklan hp nie..jadi aku pun check la online..spec pun mmg cun..nampak cantik..tapi bila tgk harga, dah nak cecah dkt 2k..jadi aku pun cuba cari kalau ada package dan terjumpa bundle package bawah rm600..cer check link nie https://www.celcom.com.my/personal/d...g-galaxy-alpha
Harga yg ditawarkan mmg menarik..macam best je...company telco lain offer rm1199 dgn package..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

14-8-2022 02:39 PM GMT+8 , Processed in 0.081406 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list