CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2954|Reply: 9

NAK MINTA NASIHAT DAN PANDUAN

[Copy link]
Post time 12-9-2014 07:28 AM | Show all posts |Read mode
Assalam.. saya nak minta pertolongan dan nasihat.
ank saya akan kerja di singapore bln depan jika tggl di johor mcmmana transport ke
singapore. ialah kena keluar seawal kul 4.30/5katanya. ada ke public transport?
selamat ke bagi perempuan keluar time cenggitu? mohon sgt2 ada yg sudi membantu.
terima kasih...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-9-2014 02:24 PM | Show all posts
keje ape?
kene tny, maybe ade transport yg sykt sediakan
kalo keje spore, mmg time mcm tu lah yg mereka patut kuar gi keje.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-9-2014 03:05 PM | Show all posts
eileen80 posted on 12-9-2014 02:24 PM
keje ape?
kene tny, maybe ade transport yg sykt sediakan
kalo keje spore, mmg time mcm tu lah yg m ...

geologist at engineering co. ada elaun je tak de transport..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2014 03:25 PM | Show all posts
arasham posted on 12-9-2014 03:05 PM
geologist at engineering co. ada elaun je tak de transport..

kalo mcm tu, mmg kena naik public transport lah jwbnye.
tgk dl kedudukan company to dekat dgn woodlands @ tuas.
kalo woodlands, mmg kene naik bas dlm kol 5pg lah jwbnye coz lauan msk spore sesak.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2014 03:27 PM | Show all posts
eileen80 posted on 12-9-2014 03:25 PM
kalo mcm tu, mmg kena naik public transport lah jwbnye.
tgk dl kedudukan company to dekat dgn woo ...

kalo nak bwk kete sendiri pon, pyh kalo br first time coz sane byk 1 way route.
sesat nanti. kalo dah slh msk lorong, mmg kene trskan je lah.
xblh suka2 bhenti di bahu jln mcm kat msia nie, nanti kene saman.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-9-2014 06:04 PM | Show all posts
kalau dpt bilik kat singapura punokkan..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 02:50 PM | Show all posts
Dekat BSI pukul 5 pagi untuk naik bas ke seberang tambak dh seksa...
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2014 08:19 AM | Show all posts
sy rasa baik duduk kat spore dulu....faham kan situasi dan familiarkan suasana kt sana...
sebab dia perempuan..klu dok kt jb susah dan keselamatannya tu yg penting...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 21-10-2014 09:05 AM | Show all posts
zunur posted on 21-10-2014 08:19 AM
sy rasa baik duduk kat spore dulu....faham kan situasi dan familiarkan suasana kt sana...
sebab dia ...

thank you @zunnur mmg buat mcm tu pun dah dkt  sebulan  dia  di  singapura
lebih selesa.
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2014 11:47 AM | Show all posts
Sesiapa mahukan voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )Sila tekan: http://www.whohaa.com/register?referral=63324 Terus register sahaja, PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) Please visit http://www.whohaa.com/register?referral=63324 to join member . (join member for free ) Sesiapa yang ingan mendapatkan kupon percuma (KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...dan banyak lagi )Sila layari http://www.whohaa.com/register?referral=63324 untuk pendaftaran sebagai pengguna . (pendaftaran pengguna adalah percuma )
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 06:40 AM GMT+8 , Processed in 0.087863 second(s), 33 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list