CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Vellfire

[Borneo] ✵•.¸,✰BENANG BORNEO VOL 2✰,¸.•✵

[Copy link]
 Author| Post time 16-6-2021 08:21 PM | Show all posts
evelyn replied at 16-6-2021 10:34 AM
Kami akan berangkat tiba 11hb julai ni.. Saya dah call SDMC tu, sekarang ni sebelum naik flight xp ...

Slmt mlm sis
Sis guru ke?

Sk kpg jepak kira 30 minit dari bandar bintulu
Sis dah tau tinggal kt mana?

Besar jugak kos kuarantin
Tu kos hotel, makan dan swab agaknya kot
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Vellfire replied at 16-6-2021 08:21 PM
Slmt mlm sis
Sis guru ke?


Saya kerani, suami ketua jabatan di IKM Bintulu.. Rumah sewa masih mencari.. Tapi yang penting ni pengasuh kena cari sebab saya ada 6 org anak, dan yg nak hantar pengasuh tu berumur 3tahun, 2tahun dan baby baru nak masuk 2 bulan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-6-2021 12:08 PM | Show all posts
evelyn replied at 16-6-2021 02:20 PM
Saya kerani, suami ketua jabatan di IKM Bintulu.. Rumah sewa masih mencari.. Tapi yang penting ni  ...

kalo berdekatan dengan IKM Bintulu cuma perkampungan Kpg Jepak
dan Taman Pelabuhan Bintulu..

en suami dah pindah dulu ke? ke sama2 pindah?
pengurusan IKM bintulu mesti ada bagi cadangan apa2 tak sis?

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Vellfire replied at 17-6-2021 12:08 PM
kalo berdekatan dengan IKM Bintulu cuma perkampungan Kpg Jepak
dan Taman Pelabuhan Bintulu..


Selamat tengahari sis.. Sori lambat reply.. Kalau ikut perancangan, if xdpt lagi rumah sewa.. Sampai kat sana nanti we all duduk kat hostel student dulu la.. Then baru pindah.. Nanti dah sampai sana kena ambil cuti juga sebab nak ronda cari pengasuh.. Haih takut ni nk merantau tempat orang.. Haha

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-6-2021 06:28 PM | Show all posts
evelyn replied at 18-6-2021 04:35 AM
Selamat tengahari sis.. Sori lambat reply.. Kalau ikut perancangan, if xdpt lagi rumah sewa.. Samp ...

Hi sis

Jgn risau kt Bintulu byk jer rumah sewa.  Cuma tempat paling dekat dgn tempat sis tu taman Sri Pelabuhan. Kt situ rmh pekerja Pelabuhan. Kalo kt kpg jepak saya tak berapa tahu. Kalo kt Bandar ada jer tapi kalo utk family bagus cari rmh berdekatan dgn sekolah dan tempat keja.

Selamat datang ke Bintulu Sarawak sis.
Nanti saya tanya kawan2 yg tinggal kt area situ k. Klo dpt saya pm sis.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2021 02:19 PM | Show all posts
upload gambar dan ambik link



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2021 02:23 PM | Show all posts


click copy image link





This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-7-2021 05:56 PM | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-8-2021 11:27 PM | Show all posts


mengarei dah buah embang kinek
durian, dabei dll
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-9-2021 08:52 PM | Show all posts
Salam dan selamat malam.

lama dah tak sembang sini..
nak release rasa neves skit kat sini.

tepat jam 10mlm nanti nak tido awal
berbekalkan semua jawapan2 yang bakal ditanya esok
semoga esok aku tak tunggang langgang jawab haha

semoga dipermudahkan urusan temuduga esok.. Aamiin.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2021 09:27 AM | Show all posts
Vellfire replied at 7-9-2021 08:52 PM
Salam dan selamat malam.

lama dah tak sembang sini..
Selamat pagi ...

Moga semua urusan di permudah kan ...

aamiin ...


Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2021 09:29 AM | Show all posts
Rindok nangga Borneo kinek tuk...

banyak berita2 dari Borneo yang boleh membuka mata porumer yang tak pernah kenal tempat2 d Borneo ...

seboleh nya nak update semua tempat kat Borneo ni... banyak tu ...



Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2021 09:30 AM | Show all posts
mengenang kembali ...

Al-Fatihah ...



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-9-2021 10:12 PM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 28-9-2021 01:27 AM
Selamat pagi ...

Moga semua urusan di permudah kan ...

selamat malam deng..

samalah semoga urusan kita semua dipermudahkan
jaga dirik bebait deng
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2021 05:54 AM | Show all posts
Vellfire replied at 29-9-2021 10:12 PM
selamat malam deng..

samalah semoga urusan kita semua dipermudahkan
dah 2 hari hujan berturut2 ctok...

sia kompom panas nak...?



Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2021 05:55 AM | Show all posts
maok buka thread masak arituk ...

dari minggu riya gik...

tapi yalah tek ...

maok watermark lok ... banyak na kerja

Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2021 05:57 AM | Show all posts
line pun macam chipsmore jak ari ujan tuk
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2021 05:11 PM | Show all posts
Salam ari urang menua yang udah dua taun sik balit gara-gara Covid-19. Duhal ada thread tersembunyi untuk klaka Sarawak dalam tok.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2021 05:19 PM | Show all posts
Rockafella replied at 30-9-2021 05:11 PM
Salam ari urang menua yang udah dua taun sik balit gara-gara Covid-19.  Duhal ada thread tersem ...
hahahampes ...

dirik iban kah ...?



Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2021 05:20 PM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 30-9-2021 05:19 PM
hahahampes ...

dirik iban kah ...?

Cina + Iban   Saya sudah lama tak cakap iban. Nasib tak hilang.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 01:44 PM GMT+8 , Processed in 0.087800 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list