CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mrJOKERfromHELL

♠♣ Borak @ Ilusi - Vol. 11 - Ilusi & Ilustrasi ♣♠

 Close [Copy link]
Post time 4-7-2014 06:18 PM | Show all posts
honey_d7881 posted on 4-7-2014 06:15 PM
Kalau ko dah xder kat saner, aku mintak ganti ngan benda lain plak

buat masa skrg ada lagi
bila2 masa je klu nak.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 4-7-2014 06:22 PM | Show all posts
NaylaArisha posted on 4-7-2014 01:09 PM
Abg J lah rompak

motip kata abg yg rompak nihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2014 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat posted on 4-7-2014 06:18 PM
buat masa skrg ada lagi
bila2 masa je klu nak.

Ok. Apa yg aku nak mintak akan ikut dimana ko berada eh
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2014 06:27 PM | Show all posts
honey_d7881 posted on 4-7-2014 06:25 PM
Ok. Apa yg aku nak mintak akan ikut dimana ko berada eh

boleh plk mcmtu?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2014 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
bianglala posted on 4-7-2014 03:15 PM
besar ke kecik?

Kecik ....
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2014 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
bianglala posted on 4-7-2014 03:15 PM
haha. lampu rosak. entah mana tukang baiki nya.

Tukang amik cuti
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 4-7-2014 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
bianglala posted on 4-7-2014 03:16 PM
pening kepala la hari ni puasa. nyut nyut nyut.

Knp nak sampai ke angkasawan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2014 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
bianglala posted on 4-7-2014 03:16 PM
nay ada ke mengidam?

X de lak yg pelik2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2014 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
bianglala posted on 4-7-2014 03:17 PM
tu la kan. bujang lagi katanya.

lah ye ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2014 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat posted on 4-7-2014 06:27 PM
boleh plk mcmtu?

Aku kan sayang ko. So takmo susah2kan ko sgt

Blh bg jwpn mcm tu? Hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2014 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
bianglala posted on 4-7-2014 03:20 PM
kawan kerja nay ke? kenal kat mana?

X lah kawan porem
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2014 06:31 PM | Show all posts
honey_d7881 posted on 4-7-2014 06:30 PM
Aku kan sayang ko. So takmo susah2kan ko sgt

Blh bg jwpn mcm tu? Hahaha...

boleh.. tkde masalah

klu pakwe hang baca mcmana? idak perang ke nnt?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2014 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat posted on 4-7-2014 06:31 PM
boleh.. tkde masalah

klu pakwe hang baca mcmana? idak perang ke nnt?

Xder saper nak kat aku Lepat. Hahaha...

Ada jodoh tu, biat dtg sendiri. Buat masa nie, kumpul harta byk2 dulu senangkan family aku
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2014 06:37 PM | Show all posts
honey_d7881 posted on 4-7-2014 06:34 PM
Xder saper nak kat aku Lepat. Hahaha...

Ada jodoh tu, biat dtg sendiri. Buat masa nie, kumpul h ...

jodoh d, kita tak tau. ada tu.. mesti ada yg nak, cuma tk tau je sapa
baguih niat hang. tolong keluarga tu lagi penting.
aku doakan sama hang berjaya..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2014 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat posted on 4-7-2014 06:37 PM
jodoh d, kita tak tau. ada tu.. mesti ada yg nak, cuma tk tau je sapa
baguih niat hang. tolong ke ...

In sha Allah. Amin, amin

Aku pun doakan ko jumpa someone yg blh share sumanya ngan ko sampai akhir hayat yer. Amin
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2014 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
flarengirl posted on 4-7-2014 05:35 PM
Seminggu la cuti nay

Selalu 3 hari je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2014 06:44 PM | Show all posts
honey_d7881 posted on 4-7-2014 06:43 PM
In sha Allah. Amin, amin

Aku pun doakan ko jumpa someone yg blh share sumanya ngan ko sampai ...

aku? tk fikir lagi pun perkara tu
tggu ank besor dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2014 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat posted on 4-7-2014 06:44 PM
aku? tk fikir lagi pun perkara tu
tggu ank besor dulu..

Aku mcm ko. Hanya mendoakan. Segalanya biar DIA yg tentukan
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2014 07:01 PM | Show all posts
honey_d7881 posted on 4-7-2014 06:59 PM
Aku mcm ko. Hanya mendoakan. Segalanya biar DIA yg tentukan

nk siapkan utk berbuka ni d..

malam ada kan? kita sembang nnt
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2014 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
NaylaArisha posted on 4-7-2014 06:44 PM
Selalu 3 hari je

Untungla xlama..xjenuh nk gnti.hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Gambar & Video


ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 214246 Replies : 3820
“Saya menceraikan anda, saya menceraikan anda, dan saya menceraikan anda,”  Puteri Kerajaan Dubai Tenang Umum Ceraikan Suami Melalui Instagram
YgBenar“Saya menceraikan anda, saya menceraika
Views : 41704 Replies : 41
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92169 Replies : 864
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 84287 Replies : 3772
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31607 Replies : 212
Kena lagi episod 3:Netizen terkesima grafik atlet Malaysia yang akan ke Olimpik Paris seolah muka 'wanted'
YgBenarKena lagi episod 3:Netizen terkesima gra
Views : 6876 Replies : 8
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 28136 Replies : 84
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 20402 Replies : 331
Instafamous Rempit (kak yah, kak zah & the geng) part 3
hotmakInstafamous Rempit (kak yah, kak zah & t
Views : 196854 Replies : 1715
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 38809 Replies : 312

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 08:24 PM GMT+8 , Processed in 0.083008 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list