CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 7175|Reply: 9

Pelan Internet Prabayar Terbaik di Malaysia

[Copy link]
Post time 15-5-2014 01:03 PM | Show all posts |Read mode


Adakah anda memiliki telefon pintar?, jika jawapan anda ya, maka pasti anda memiliki pelan internet  pada telefon pintar anda yang digunakan untuk melayari laman web,  mendengar lagu, melayari aplikasi Facebook, Twitter, WhatsApp, WeChat  dan banyak lagi. Bagi yang tidak mahu terlalu terikat dengan komitmen  bulanan, mengambil pelan internet prabayar adalah jalan terbaik. Berikut  adalah senarai pelan internet prabayar atau prepaid yang terbaik di  Malaysia. Antara syarikat telekomunikasi yang menawarkan pelan internet  prabayar adalah Maxis, Celcom, Umobile, DiGi dan Tune Talk.

Maxis
   
Maxis dilihat merupakan antara syarikat telekomunikasi dengan rangkaian terluas dan terbaik di Malaysia.Pelan internet prabayar yang ditawarkan Maxis dilihat berpatutan. Maxis  menawarkan percuma 50% data apabila anda melanggan pelan internet  bulanan 1GB dan 3GB. Selain itu, Maxis kini juga menawarkan perkhimatan  4G LTE yang lebih pantas kepada pelanggan prabayar dan anda boleh  menukar SIM kad anda kepada  sim 4G secara percuma di kedai Maxis yang terdekat. Maxis juga telah menemui satu cara untuk anda bagi mendapatkan EXTRA Internet, panggilan dan sms untuk telefon anda. Pelan terbaik yang saya pernah ada. Lebih maklumat disini


Sekadar memberi pandangan dan peluang yang lebih baik untuk anda, namun jika ada yang lebih baik dari ini apa salah mencuba yang lebih lebih baik lagi. Setiap orang ada pilihan masing masing. Selamat mencuba.

Last edited by pfiza on 20-5-2014 11:13 AM

Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2014 06:07 PM | Show all posts
kalo aku prefer U Mobile...

murah mantap jimat
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-5-2014 07:17 PM | Show all posts
Ada lagi ke yg termurah, terlaju dan terhebat
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2014 12:03 PM | Show all posts
termurah kat opis arrr.......... free jer..........  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-5-2014 01:10 PM | Show all posts
jofizo posted on 16-5-2014 12:03 PM
termurah kat opis arrr.......... free jer..........

memang ar ofiss ...kalau kat lain leh free gak ke

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-5-2014 11:14 AM | Show all posts
Berbeza dengan plan prabayar lain lah, confirm jimat
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2014 11:57 AM | Show all posts
ooo jimaatt
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2014 02:44 PM | Show all posts
setakat ni aku dah try sume telco prepaid kt msia .. so far paling jimat = umobile
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-7-2014 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada terbaru, altel tau ke kawan2
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2014 11:59 AM | Show all posts
Altel kan pinjam line Celcom?? dgr org kata laju dan murah kan??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 08:02 AM GMT+8 , Processed in 0.077926 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list