CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: JokesCop

[Ultra Best][Siri Mari Tidur Bukak Lampu] #2520 Mean Girl 2 [12] - Page. 101

   Close [Copy link]
Post time 14-12-2013 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
JokesCop posted on 14-12-2013 07:50 AM
TITLE: HOSTEL [5]
TEMPAT: Apartment University
LAIN2: cont. HOSTEL [4]

Cemaner agaknye rope tapir tertelan kelapa tu ye
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-12-2013 10:33 PM | Show all posts
Aku memang tak kan dapat tidur kalau bukak lampu. Silau
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2013 01:10 PM | Show all posts
starcity posted on 14-12-2013 10:33 PM
Aku memang tak kan dapat tidur kalau bukak lampu. Silau

lagipun tak elok tidur bukak lampu.. senang nak dapat kanser...

Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2013 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
TT best! bookmark sini dulu...nanti dah ada sambungan leh la baca sambil mengunyah sireh pinang...
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2013 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunggu esok la ni...
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2013 03:22 PM | Show all posts
cite TT best.. kompem ku folow cite nih
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2013 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasibaik aku boleh hadam dgn cerita ni.. Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2013 05:13 PM | Show all posts
Best.. Tapi benda tu tak kacau Anton pulak ek.. Elok je dia tidur rumah tu sorang2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-12-2013 07:02 PM | Show all posts
check in
macam tgk drama berseries pulak cita TT nih
best gil..
update lagi bila free~
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2013 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku baru baca mukadimah tt... Dah mnarik hidupku nak baca...hehehe....
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2013 08:46 PM | Show all posts
Kalau TT tak bagitau dia dah ada anak sorang, mati-mati aku ingatkan ko ni baru abis kolej. Bahasa tak menahan...
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2013 09:05 PM | Show all posts
Citer tt mmg menarik.....berbaloi utk kasik reward kredit nt......
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2013 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
The best! Seram, dan tak dapat bayamgkan! Sambung jgn tak sambung..takut org c4kan rumah ni kalau tak sambung!
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2013 10:00 PM | Show all posts
mana tt dah 2 malam tade sambungan cite..jgn tetiba MIA
pehtu terbiar je berserawang cerita takde hapdate2 dah..
yg menunggu saban masa dtg bertunggu tangga tanpa jemu
cikedis dah berpeket abis,badan makin demok akibat byk makan cekedis..
namun cerita terus kekal tak bersambung..
masa berganti masa,dr botak sampai ke tumit rambut tumbuh..
tapi cerita antu idoklah juga bersambung..
uwaaaa
dah byk kali haku terserempak ngan thread yg best mentiba TT nya takmo sambung dh
bizi lah,sakit lah dan sbgnyaaaa
pasrah jelah kan kita yg suka membaca neh
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2013 11:06 PM | Show all posts
I pun tunggu sambungann. Heheh. Tido tutup lampu kalauuu rumet tido lambat. Tapi kalau rumet dah tido or takde dalam bilik, memang for sure I on lampu sampai siangnya
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 02:52 AM From the mobile phone | Show all posts
нм.. dh habeh sampai sini, daku masih belum dapat menghubungkaitkan cerita dengan tajuknya..
apakah?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-12-2013 06:58 AM | Show all posts
Suchi posted on 15-12-2013 10:00 PM
mana tt dah 2 malam tade sambungan cite..jgn tetiba MIA
pehtu terbiar je berserawang cerita takde h ...

TT dah bgtahu mmg takkan update during weekend kan,.,,,ni sure x abih baca dr mula ni...
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 07:08 AM From the mobile phone | Show all posts
medangmru posted on 16-12-2013 06:58 AM
TT dah bgtahu mmg takkan update during weekend kan,.,,,ni sure x abih baca dr mula ni...

ohh yg aku perasan katanya mlm berjaga so mmg mlm2 dia akn menulis.. tak perasan lah ni maklumlah karangan TT kn pnjg adelah yg tak terperasan nih.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 07:54 AM | Show all posts
Suchi posted on 16-12-2013 07:08 AM
ohh yg aku perasan katanya mlm berjaga so mmg mlm2 dia akn menulis.. tak perasan lah ni maklumlah  ...

so kita tunggu TT update ari ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 09:09 AM | Show all posts
pepagi buta dah jenguk ni..gigih ni...suka ni...

baideway....

hai @nenekdiva suka tengok nenek kat sini, boring dan nak muntah lepak di board meroyan tu kan...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 03:08 AM GMT+8 , Processed in 0.130247 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list