CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: JokesCop

[Ultra Best][Siri Mari Tidur Bukak Lampu] #2520 Mean Girl 2 [12] - Page. 101

   Close [Copy link]
Post time 17-6-2015 01:34 PM | Show all posts
nanges tggu update
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-6-2015 04:57 PM | Show all posts
katup ajer la. entah2 si JC ni another cik es. dok reka2 citer sampai takde idea.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2015 02:12 PM | Show all posts
tt lupa agaknya benang dia nan satu ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2015 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
TT gi mana baliklah cepat tak pun tutup thread ni :
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2015 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Lalalalalalala....
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2015 02:24 PM | Show all posts
cis..hengat ade update tadi

episod 12...tertipu den
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2015 03:53 PM | Show all posts
kaka rasakan.... JC ni dan menceraikan kita semua dengan talak 3 kot....  
huwarrgghhhh....
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2015 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Hihihihi suka sorang2 aq bacenye..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 24-6-2015 04:15 AM | Show all posts
bwahahahaha, aku dengan asshole-nya mengabaikan thread ni dgn cemerlang sekali.

bak kate makcik sebelah rumah aku bila aku tanye anak dia occay ke idak result university haritue,

Makcik: Anak makcik CGPA dia 4.3 dekk..
JC: humanghaihh!! musti anak makcik siap buat soalan sediri masa exam kan..
Makcik: mustilah, anak makcik genius!!

So.. Beribu2 ampun dan maaf di pinta kepada yg setia menunggu.

Banyak cabaran tahun ni dan kesempatan untuk mengakhirkan cerita Mean Girl terbantut..  
Bak kata pepatah lama, Sunyi hutan sunyi denai, duai bertempik larikan domba, masakan nasik lauk tanggang..

Kepada yg marah, beribu jari disusun, beribu dahi ditekup, beribu lantai disembah,
Kepada yg sabar, beribu bahu di tepuk, beribu ubun diusap, beribu kasih diberi (read: terima kasih)..

Sempena ramadhan al mubarak ni, marilah kita sama-sama bermaap-maapan dan memaap-maaphi..


Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2015 09:13 AM | Show all posts
Alhamdulillah hidup lagi ko JC..sambungla citer ko nih..pastu boleh tutup benang nih..huhuu
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2015 02:15 PM | Show all posts
JokesCop replied at 4-1-2014 01:32 AM
TITLE : Forrest Gump [8]
TEMPAT : Unknown        
LAIN2 : cont.  Forrest Gump [7]

klakar siot.... dh cm org gler dh ak.. glak sorg2 dpan pc..

Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2015 09:02 PM | Show all posts
Baru berkesempatan baca. belum habis lagi....
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2015 09:38 AM | Show all posts
JokesCop posted on 24-6-2015 04:15 AM
bwahahahaha, aku dengan asshole-nya mengabaikan thread ni dgn cemerlang sekali.

bak kate makcik  ...

JC, napa ko dah tak sambung cite ni? takde idea ke cana? aku dah siap bookmark. dlu salu cek.skg jarang2. jarang2 cek pon x de gak update nye.
ke ko nak tamatkan JC oi.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2015 03:35 PM | Show all posts
rasa2 kita blaja u sama dulu nih (refer to cerita hostel, baru start baca je thread nih), tahun bila bro JC kat sane? saya kat sana 2001-2006, 3-4 tahun gak la dok kat cendawan
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2015 04:13 PM | Show all posts
takpe JC.. sebagai peminat setia SMTBL... iols setia menanti. well takkan la korang assume citer ni dalam ni semua realiti belaka dari a-z.... main cerita tu mungkin real.. tapi JC olah cite bagi ummph supaya dalam takut korang gelak jugakla.. rasa nye macam JC pun ada cakap cenggitu kan. takmola compare JC dgn cik es. tu benda berbeza kut..


iols kipas buntut JC supaya writer block die dah tak block dah.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2015 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepada JC

aku memohon supaya kau habiskan citer mean girl tu please.......

Daripada H***
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-6-2015 03:49 PM | Show all posts
nurnadzirahhani replied at 27-6-2015 06:05 PM
Kepada JC

aku memohon supaya kau habiskan citer mean girl tu please.......

haku pn mngharapkan yg sma...  
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2015 11:26 AM | Show all posts
Mohon TT bukak thread baru naaa.... Kbai
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 01:23 AM GMT+8 , Processed in 0.121929 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list