CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 2235|Reply: 4

Harga naik, barang tukar jadi kecik..geram..geram.

[Copy link]
Post time 31-10-2013 05:03 PM | Show all posts |Read mode
Wah lately barang-barang keperluan banyak sungguh yang naik harga.  Makin menjadi-jadi sampai kadang tu saya sampai tanya betul ke harga yang ditepek di barang sebab kotlah tersalah tepek.

Secret Recipe pun dah kecikkan kek Chocolate Indulgence yang kalau tak silap saya ramaiii peminatnya.  Tapi tak pastilah kot ada orang selain saya yang perasaan yang sebenarnya kek lain pun dah kecik.  Kalau beli 1 pc macam tak berbaloi dengan harganya.

Baru ni redeem point untuk ambik Baskin Robbins pun dah naik....

Nak redeem pun dah naik nilai point hahaha.  



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 31-10-2013 05:06 PM | Show all posts
Ayamas pula dulu ayam mentah yang saiz S ada dijual ...last saya beli ayam saiz S takde tapi saiz S dulu dah jadi saiz M untuk dijual.

Apa lagi yer barang yang naik harga tapi kuantiti dikurangkan?
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2013 05:09 PM | Show all posts
kurangkan makan kek..nnt kencing manis..kena ikut pak jib punya petua..kurangkan manis dalam hidangan..lebihkan manis dalam senyuman...kekeke
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2013 05:15 PM | Show all posts
ashraqi posted on 31-10-2013 05:09 PM
kurangkan makan kek..nnt kencing manis..kena ikut pak jib punya petua..kurangkan manis dalam hidanga ...

kalu camtu kak mah kena gi kursus senyum
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2013 05:45 PM | Show all posts
krustykrab posted on 31-10-2013 05:15 PM
kalu camtu kak mah kena gi kursus senyum

kak mah senyum mmg mcm ni..senyum angkuh namanya..haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-10-2022 07:26 AM GMT+8 , Processed in 0.081548 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list