CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Adiya

[BEST] Lima jam yang tiada kesudahan

  [Copy link]
Post time 25-10-2013 03:38 PM | Show all posts
heheee...suke cite cam abam ni...pengalaman sendirik tu..

rumah hantu xpe,jangan orgnye hantu...

lalalalaaaaaa....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-10-2013 03:48 PM | Show all posts
cloudy_83 posted on 25-10-2013 03:37 PM
sempena nickname lain adiya..

ooo mak aiii..kalau rope ini, masa dorg call aku dah tebako jin tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-10-2013 03:50 PM | Show all posts
waheedatul posted on 25-10-2013 03:38 PM
heheee...suke cite cam abam ni...pengalaman sendirik tu..

rumah hantu xpe,jangan orgnye hantu...
...

macam aku kata tadi la ida... aku bukan setan...aku maacamm setaann...
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2013 03:54 PM | Show all posts
Adiya posted on 25-10-2013 03:34 PM
semua tu nama tipu...dengan nama2 aku skali...hahahahaha

ye la...teman tau la Adiya tu bukan name dlm ic mike pun
tapi.....hehehhh
ade kisahnye jugak kan an an....




Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2013 03:57 PM | Show all posts
ai check in jugak....
more setory pelissssss
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-10-2013 04:15 PM | Show all posts
edoraixora posted on 25-10-2013 03:54 PM
ye la...teman tau la Adiya tu bukan name dlm ic mike pun
tapi.....hehehhh
ade kisahnye jugak  ...

aik...lain macam je statement ko ni...seram pulak aku...
nama nick aku tu dah sebati ngan aku pun..ramai member2 yang panggil aku ngan nama tu terutama rakan sepengajian..kadang2 aku sendiri lupe nama aku dalam ic..hahaha

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-10-2013 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok kita sambung sikit sebelom aku tido..

'kau memang lawan aku..dia orang ni tak ada apa2..hahaha' kata ila sambil menuding jari pada adik n abah..
'bismillahi rahmani rahim...Allah hulailahailla huwal hayyu qoiyum.....fuh ambik kau..hahaha' ila membaca ayatul kursi dan hembuskan ke muka aku..
'mak aii,selamber katak je ko bace ayat kursi hembus kat aku?' kata hatiku..
Masalah skarang ni sape setan??aku ke dia ni?

'bismillah . . . .dengan kekuatan cahaya . . . .ku pohon . . . . .ya Allah. Allah hu akbar..' pukulan aku yg entah ke berapa pun tak tau dh..
Ila terus tersentak dan mula melugai nak muntah2..tp dia muntah angin je.dok meludah2 dalam plastik yg suami dia pegang..

'bak air setan yg korg baca tadi...' ila mintak air doa yg abah buat masa mula2 rawatan tadi..dia togok air tu segelas beso senapas je..celake punye hamjad,sikit pun dia tak rasa ape??ila mula sedikit demi sedikit mendapat kekuatannya kembali..cukup bijak permainan jin ni..dia lengah2kan masa aku henjut dia supaya dia boleh top up power dia..

Setelah beberapa siri serangan serentak dari aku,abah n adik,keadaan ila seperti tadi jugak.sekejap lemah,sekejap kuat..aku mula naik pelik..kenapa blh jadi mcm ni??selalunya cukup 3 kali aku henjut,mesti T KO punya..ni mesti ada yg tak kena ni..
'bismillah . . .' aku mohon d buka pandangan aku yg 1 lg tu..
'ooo ada tapak...semua line pun tengah on...' berkata aku sendiri.

Aku buke segala kunci pd ila..musnahkan tapak sihirnya dan putuskan segala laluan wifi pada dia..aku mintak adik cabut..abah pun turut membantu...

Plinnnkkk

Sekali lg pandangan ketiga aku d bawa ke satu kawasan lain..terpandang aku d 1 sudut seorg tua berpakaian sami dengan segala peralatan2 pembomohannya...
'ooo hang ka yg dok main benda haram jad ni??apa hang nak buat skrg??aku dah ada kat sini..'

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2013 01:39 AM | Show all posts
terbaik marathon rumah ni...best...esok sambung lagi ye...
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2013 08:23 AM | Show all posts
fuhhh
akhirnya......ada gak bahan bacaan


Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2013 08:38 AM | Show all posts
Adiya posted on 26-10-2013 01:11 AM
Ok kita sambung sikit sebelom aku tido..

'kau memang lawan aku..dia orang ni tak ada apa2..hahaha ...

cehhhh
adik beradik dgn arian rupanya
aku merempit sekali jalan x siap....
cepat sikit sambung...




Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2013 09:40 AM | Show all posts
TT @Adiya ....sila sambung ok....
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2013 11:24 AM | Show all posts
best cite ni
sila sambung ye tt
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2013 11:25 AM | Show all posts
Akak pun tak sabar nunggu sambungan... ada 'WiFi connection' lagi TokMoh Sami! Eeeiii...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-10-2013 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Sabo ye geng,aku bnyk urusan bl sabtu ahad ni..in sya Allah aku akan sambung ahad malam .
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-10-2013 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
akakbosan posted on 26-10-2013 11:25 AM
Akak pun tak sabar nunggu sambungan... ada 'WiFi connection' lagi TokMoh Sami! Eeeiii...

I2 baru sorg je..ade 4 lg menunggu d belakang..ila kene sihir dgn 5 jenis bomoh dr berbagai bangsa..nantikan sambungannye..
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2013 12:15 PM | Show all posts
Adiya posted on 26-10-2013 12:10 PM
Sabo ye geng,aku bnyk urusan bl sabtu ahad ni..in sya Allah aku akan sambung ahad malam .

topik ni telah diberi tag best.....citer mmg best.....dan lagi best kalau cepat sambungannya...ahaksss...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-10-2013 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
medangmru posted on 26-10-2013 12:15 PM
topik ni telah diberi tag best.....citer mmg best.....dan lagi best kalau cepat sambungannya...aha ...

Sabo la mod..aku dok jaga anak ni..mem tengah masak tu..kang die kene rasuk pulak kang,tak cukup tanah aku marathon..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2013 12:22 PM | Show all posts
Adiya posted on 26-10-2013 12:21 PM
Sabo la mod..aku dok jaga anak ni..mem tengah masak tu..kang die kene rasuk pulak kang,tak cukup t ...

Hahahahha....wokay....wokay......walaupun sekda nunggu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2013 12:35 PM | Show all posts
Adiya posted on 26-10-2013 01:11 AM
Ok kita sambung sikit sebelom aku tido..

'kau memang lawan aku..dia orang ni tak ada apa2..hahaha ...

aku pon menungumu tt, hehe


Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2013 12:47 PM | Show all posts
Jangan risau TT, teruskan wat keje ko sementara aku dah jemput FRU....

Kut2 r berlaku rusuhan kat rumah TT nih....

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 04:54 AM GMT+8 , Processed in 0.076054 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list